Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Το Ηλιακό Killshot, Ο Κομήτης ISON Και Το Project Remote Viewing!!!

"Σας παρακαλώ ακούστε αυτό», προτρέπει ο YouTuber protelec66 , "και διαβάστε παρακάτω ... είναι πολύ σημαντικές πληροφορίες, ένα άλλο κομμάτι στο παζλ. Έχω επεξεργαστεί την αρχική συνέντευξη για να είναι σύντομη και σχετική για αυτό το βίντεο, πρόσθεσα επίσης το κλιπ της ταινίας και εικόνες. "

Κατά τη διάρκεια του άκρως απόρρητου ερευνητικού προγράμματος του στρατού των ΗΠΑ και της CIA Remote Viewing (RV)  , εκπαιδευμένοι διαισθητικοί συνήθως επιφορτισμένοι με την πρόβλεψη γεγονότων σχετικά με τη έκβαση του πολέμου άρχισαν να μαζεύουν στοιχεία για ένα μελλοντικό γεγονός που φάνηκε να σηματοδοτεί μια δραματική αλλαγή στην παγκόσμια ζωή. 



Στην αρχή, αυτοί οι διαισθητικοί, μαζί με τον Major Ed Dames, ανώτερο υπεύθυνο εκπαίδευσης και δραστηριότητων του προγράμματος , φοβόντουσαν ότι το υποσυνείδητό τους προέβλεπε πυρηνικό πόλεμο. Ανακάλυψαν, μετά από πολλών χρόνων διαισθητικές συνεδρίες θέασης, ότι το γεγονός ήταν στην πραγματικότητα μια σειρά από ηλιακές εκλάμψεις,τόσο καταστροφικές για τη Γη, που μπορούσαν να προκαλέσουν τον θάνατο δισεκατομμυρίων και να αλλάξουν τη ζωή στη Γη όπως την ξέρουμε. 

Ο Ed Dames είναι ένας συνταξιούχος στρατιώτης του Στρατού των ΗΠΑ ο οποίος εργάστηκε ως διαισθητικός στο Project Star Gate. Είχε εκπαιδευτεί από τον Ingo Swann στα πρωτόκολλα συντονισμένης απομακρυσμένης προβολής.



Επιπλέον, ο Ed Dames εξέφρασε την ανησυχία ότι ο κομήτης ISON μπορεί να είναι ο παράγοντας που θα δώσει το έναυσμα για το «ηλιακό killshot", κάτι για το οποίο έχει προειδοποιήσει εδώ και χρόνια. 

"Όλα αυτά τα πράγματα τοποθετούνται σαν κομμάτια ενός παζλ», παρατήρησε. Δεδομένου ότι ο κομήτης πρόκειται να περάσει από τον ήλιο, το Νοέμβριο, ο Dames υπέθεσε ότι στα τέλη του 2013 ή στις αρχές του 2014,  οι προβλεπόμενες εκδηλώσεις μπορεί να εξελιχθούν. "Ακόμα και ο Dr. Doom έχει αρχίσει να φοβάται τώρα», συλλογίστηκε, «και όταν ο Dr. Doom φοβάται, σημαίνει κόκκινη σημαία για πολλούς ανθρώπους."  

Ο Dames είναι διαβόητος για την παραγωγή προβλέψεων σχετικά με το θάνατο και την καταστροφή σε μεγάλη κλίμακα, κερδίζοντας το παρατσούκλι "Dr. Doom ". Το 1987, ενώ εξακολουθούσε να εργάζεται για το Star Gate ορισμένοι από τους συναδέλφους του, του έκαναν μια φάρσα, δίνοντας του σημειώσεις σε μια εικονική συνεδρία,  περιγράφωντας έναν άνθρωπο να πετάει πάνω από τον βόρειο πόλο - μια περιγραφή του Santa Claus, συμπεριλαμβανομένων σκίτσα ταράνδων και ένα έλκηθρο. 
Ο Dames ερμήνευσε αυτό ως μια προειδοποίηση για επικείμενη πυραυλική επίθεση. 

Άλλες προβλέψεις που του αποδίδονται περιλαμβάνουν τον ισχυρισμό ότι ο κόσμος θα καταστραφεί από εξωγήινους σπόρους από μύκητες το 1998. Μια άλλη ακραία πρόβλεψη είναι «το Killshot": "μια σειρά από ισχυρές, θανατηφόρες ηλιακές εκλάμψεις που θα επηρεάσουν τη Γη στο εγγύς μέλλον. Η ιστοσελίδα www.thekillshot.com δίνει μια περίοδο " δέκα ετών», με εκτιμώμενο αριθμό νεκρών τα δύο δισεκατομμύρια.

Το 1993, ο Dames ισχυρίστηκε ότι αυτός και η ομάδα του, οι διαισθητικοί,  είχαν δει από απόσταση, UFO να προσγειώνονται στην έρημο του Νέου Μεξικού, στην οποία υπάρχουν αποικίες εξωγήινων που βρίσκονται σε χειμερία νάρκη από έναν ετοιμοθάνατο πλανήτη, και έμαθαν ότι τα εξωγήινα-ανθρώπινα παιδιά υβρίδια υπήρχαν "όχι τόσο μακριά από τη Γη ". Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Dames έκτοτε αρνήθηκε ότι έκανε αυτούς τους  ισχυρισμούς.

Ο Dames ήταν ένας από τους πρώτους πέντε που εκπαιδεύτηκαν από τον Ingo Swann στα πρωτόκολλα συντονισμένης απομακρυσμένης προβολής. Ο Ed Dames ήταν πολύ έκπληκτος και ενθουσιασμένος με τις δυνατότητες της τεχνολογίας, αλλά ένιωθε ότι ο στρατός δεν θα αγκάλιαζε και θα αρνούνταν να συμβάλει στην εξέλιξη της διόρασης. 

Αποδεικνύεται ότι ήταν σωστός και  το πρόγραμμα RV έπεσε στο χάος από τους διαχειριστές του Υπουργείου Άμυνας. Ο Ed Dames έπαιξε σημαντικό ρόλο στη λήψη της τεχνολογίας απομακρυσμένης προβολής από το στρατιωτικό απόρρητο σχηματίζοντας την ιδιωτική εταιρεία γνωστή ως Psi Tech το 1989. 

Ως Γενικός προεδρεύων στην INSCOM και συνταγματάρχης Ειδικών Δυνάμεων κάθισε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Psi Tech  εξασφαλίζοντας την ασφαλή είσοδο της στον πολιτικό τομέα. Έχει αναφερθεί ότι η PSI Tech χρησιμοποιούσε τους επαγγελματίες διαισθητικούς για να παρέχει συμπληρωματικές επεξεργασίες σε κυβερνητικές υπηρεσίες. 

Ο κ. Dames αποσύρθηκε από το στρατό το 1991.  Λίγο αργότερα, έγινε ένας αμφιλεγόμενος επισκέπτης σε όλα τα νυκτερινά talk show του ραδιοφώνου προφητεύοντας την ημέρα της κρίσης και του σκότους χρησιμοποιώντας τη δική του δυνατότητα απομακρυσμένης παρακολούθησης. 

 Έχει κάνει αμέτρητους ισχυρισμούς που ποτέ δεν επαληθεύτηκαν.


 Από beforeitsnews
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα