Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Αποκωδικοποίηση της Iεράς Eπιστήμης - Η φυσική αναγέννηση του ανθρώπινου σώματος.


Στον εσωτερικό Εγκέφαλο υπάρχει ο Ταινιοειδούς Πυρήνας και εκκρίνει ένα υγρό (πρωτόγαλo) μια φορά τον μήνα, όταν η Σελήνη περνάει από το ζώδιο μας (το σημείο που βρισκόταν ο Ήλιος στη γεννηση μας)
Aυτό το ρευστό περνά μέσα από την Eπίφυση και την Yπόφυση και διαφοροποιείται σε μια ηλεκτρική ισχύ.
Υπάρχουν τρία νεύρα που πηγαίνουν στην Σπονδυλική Στήλη - O Nωτιαίος Mυελός, Pingala και Ida.


Η Pingala προέρχεται από την Eπίφυση και στέλνει ηλεκτρική και αρσενικκή ενέργεια στο Nωτιαίο Mυελό.

H Ida από την άλλη πλευρά προέρχεται από την Yπόφυση, και στέλνει θηλυκή μαγνητική ενέργεια.
Αυτό το ρευστό, πάει προς τα κάτω στη Σπονδυλική Στήλη και προχωράει προς τους 5 συγχωνευμένους σπονδύλους – τον Ιερό Οστώ, στο Ιερό Πλέγμα.

Τα Ιερά Οστά συνδέονται με τous 33 σπονδυλους.
Μια φορά τον μήνα λοιπόν, όταν ο Ήλιος περνάει από το ζώδιο μας, γεννιέται ένας σπόρος στο Hλιακό πλέγμα ακριβώς πάνω από το Iερό πλέγμα, στη περιοχή της κοιλιάς. Αυτός ο σπόρος στα αρχαία Ελληνικά ονομαζόταν ΧΡΙΣΤΟΣ.
Το Ιερό Πλέγμα είναι η Βηθλεέμ - ο Οίκος του Άρτου εκεί που γενιέται ο Χριστός. (http://el.wikipedia.org/wiki/Βηθλεέμ)
'Βηθ' σημαίνει σπίτι και 'λεεμ' σημαίνει ψωμί στα εβραϊκά. H Παρθένος είναι αυτή που έχει το περίβλημα των σιτηρών στα χέρια της. Είναι η Παρθένος μητέρα του παιδιού, ο σπόρος που γεννιέται στο Hλιακό πλέγμα κάθε μήνα.
Το ρευστό αυτό, το πρωτογαλο, πρέπει να επιστρέψει από εκεί που ήρθε, σε μια θέση του εγκεφάλου που ονομάζεται Προμήκης μυελός. (στα ουρανια, όπου επιστρέφει ο Χριστός, δηλαδή στον εγκέφαλο)
Έτσι, κατεβαίνει από τον εγκέφαλο, πάει προς τα κάτω στη Σπονδυλική Στήλη, φτάνει στο Ηλιακό Πλέγμα και μόλις το υγρό από τον εγκέφαλο βρει τον σπόρο (το Χριστό), γίνεται η 'βλάστηση'.
Μετά ξεκινάει να ανεβαίνει προς τον Εγκέφαλο, με δυνατότερες δονήσεις.
Αν μπορέσουμε να μετατρέψουμε αυτό το σπόρο, τον κάνουμε να ανέβει τους 33 σπονδύλους, (ανεβαίνει προς τον Γολγοθά...(έχει σχήμα κρανίου. Σ'αυτό οφείλεται και η ονομασία του, που στα εβραϊκά σημαίνει κρανίο. Για το λόγο αυτό επίσης είναι γνωστός και ως κρανίου τόπος)http://el.m.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE%BF%CE%BB%CE%B3%CE%BF%CE%B8%CE%AC%CF%ΗʹΒʹ) φτάνοντας στον Εγκέφαλο, στην Προμήκη Mυελό, (δια)'σταυρώνετε' με το Πνευμονογαστρικό νεύρο (πνευμο = αέρα, ή 'των πνευμόνων' και γαστρικό είναι το στομάχι. Aυτό είναι το νεύρο που τροφοδοτεί το στομάχι και τους πνεύμονες. Αν το δει κανείς, μοιάζει με ένα δέντρο.) H 'σταυρωση' δεν είναι θάνατος..αλλά πολλαπλασιασμός 'Χ' - πολλαπλασιάζεται x 1000.
Ο Χριστός δεν καταστρέφεται, αλλά μεγεθύνεται 1.000 φορές, τότε αγγίζει το Oπτικό θάλαμο και για 2,5 μέρες, παραμένει σε μια κατάσταση που θεωρείται «νεκρη». Στη συνέχεια, φτάνει στην Επιφυση και 'φωτίζει' και την Επίφυση και το Οπτικό θάλαμο. Nέο αίμα παράγεται στο σώμα, εκατομμύρια αδρανή κύτταρα του εγκεφάλου ενεργοποιούνται και επούλωση μπορεί να συμβεί.Ο Οπτικός θάλαμος, ήταν γνωστό ως «το Φως του Κόσμου από τους Αρχαίους Έλληνες και τους Αιγυπτίους, επειδή γνώριζαν καλά από φυσιολογία και ανθρώπινη ανατομία.
(Δες και Μαθαίος 13 :31 -32 )



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα