Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

«Codex Alimentarius» και FDA

agenda 21


«Codex Alimentarius» Το πανηγύρι συνεχίζεται, η υπηρεσία τροφίμων και φαρμάκων, Ω! ναι η αμαρτωλή FDA ετοιμάζεται να κλείσει την βιομηχανία συμπληρωμάτων διατροφής, βιταμινών και όλων των ευεργετικών για τον άνθρωπο τροφών. Η εξαφάνιση του ανθρώπου όπως τον γνωρίζουμε, έχει ήδη αρχίσει εντατικά και μεθοδικά, μετά τον πόλεμο, τώρα απλά βιώνουμε τις απόρροιες.
Ο γερουσιαστής Dick Durbin επανέφερε νομοθεσία που θα φέρει ένα θανάσιμο πλήγμα για τα συμπληρώματα διατροφής. Αυτό το νομοσχέδιο προβλέπει ότι η FDA, μαζί με το Ινστιτούτο Ιατρικής (ΙΟΜ), καταρτίζει έναν κατάλογο διατροφικών συστατικών (συμπληρώματα) που μπορεί να οδηγήσουν σε ανεπιθύμητες ενέργειες, ή άλλως θεωρούνται επικίνδυνα κατά κάποιο τρόπο-με βάση εντελώς αυθαίρετα ή ανύπαρκτα πρότυπα.

Με δεδομένη τη βαθιά προκατάληψη του FDA ενάντια στα συμπληρώματα, και τις λοξές, αντι-επιστημονικές συστάσεις της βιταμίνης D εκθέσεις του ΙΟΜ ,είναι οι ελάχιστα αξιόπιστες πηγές καθοδήγησης. Η δημιουργία αυθαίρετων καταλόγων απο «κακά» συμπληρώματα ή «κακές» δόσεις, ειδικά χωρίς επιστημονική απόδειξη, είναι ένας επικίνδυνος κατήφορος.
Αυτό το νομοσχέδιο θα δώσει στην FDA σημαντικές νέες εξουσίες για να περιορίσει τις πωλήσεις σε συμπληρώματα διατροφής.
Σας θυμίζει κάτι αυτό ή όταν τα γράφαμε τα θεωρούσατε αστεία και φαντασιώσεις;
Ναι! Είναι η εφαρμογή του Codex Alimentarius που θα απαγορεύει ρητά τη χρήση θρεπτικών ουσιών για τον ΆΝΘΡΩΠΟ, όπως οι βιταμίνες τα βότανα κλπ κλπ.
…και ο «Codex Alimentarius» είναι απλά μια παράγραφος μέσα στην «ANGEDA 21». Πρώτη φορά στην Ελλάδα και στην www.miastala.com δημοσιεύτηκε η «ANGEDA 21», τα ολέθρια σχέδια που επεξεργάζονται  -δεν μας ξαφνιάζουν εμάς, γνωρίζουμε ποιοί είναι και τι επιδιώκουν – για να φανούν συνεπείς ως προς τις εντολές που έχουν.
Έχουν συγκεκριμένο σκοπό να εκτελέσουν και αυτό θα κάνουν «Κατευθυντήριοι Λίθοι της Γεωργίας»  (στα Αγγλικά Georgia Guidestones) πρώτα με αυτό Suncruiser η “συγκομιδή”, Albert Pike  και κατόπιν όσοι απομείνουν με την «ANGEDA 21».
Τι δίνει στην Agenda 21 την Κυρίαρχη Αρχή; Περισσότερα από 178 έθνη υιοθέτησαν την Agenda 21 σαν κυρίαρχη πολιτική κατά την διάρκεια της τελετής υπογραφής στο Earth Summit. Ο πρόεδρος της Αμερικής George H.W. Bush υπέγραψε το έγγραφο εκ μέρους των ΗΠΑ. Με την υπογραφή του, κάθε έθνος αναγκαστικά υιοθετεί τους σκοπούς της Agenda 21. (δηλαδή για όποιους δεν έχουν καταλάβει ακόμη, να σκοτώσει με διαφόρους sic τρόπους και ωραία ρομαντικά λογάκια το 85% από εσάς Έλληνες και τους ανθρώπους όλου του πλανήτη, είτε πιστεύετε ότι θα σας σώσουν οι Ε, ο ΖΟΥ-ΖΟΥ, οι ΕΛ, οι κουνέλ και το κακό συναπάντημα, είτε όχι).
Το 1995 ο πρόεδρος Clinton σε συμμόρφωση με την Agenda 21, υπέγραψε την Executive Order #12858 για να δημιουργήσει το Προεδρικό Συμβούλιο για την Βιώσιμη Ανάπτυξη ώστε να εναρμονίσει την περιβαλλοντολογική πολιτική των ΗΠΑ με τις οδηγίες της Agenda 21.
Η Executive Order απευθύνθηκε σε όλες τις Ομοσπονδιακές Κυβερνήσεις ώστε να συνεργαστούν με όλες τις τοπικές κυβερνητικές κοινότητες σε μια συνδυασμένη προσπάθεια ώστε να «ξανά εφεύρουν» την διοίκηση βάσει των οδηγιών της Agenda 21. Σαν αποτέλεσμα με την βοήθεια groups όπως το ICLEI, η Βιώσιμη Ανάπτυξη τώρα ξεπροβάλει ως κυβερνητική πολιτική σε κάθε πόλη, επαρχία και έθνος.
Ο «Codex Alimentarius» είναι ένας «Κώδικας Τροφίμων». Περιλαμβάνει μια σειρά γενικών και αόριστων «προτύπων»  ασφάλειας τροφίμων που έχουν διατυπωθεί δήθεν με στόχο την προστασία της καταναλωτικής υγείας και τη διασφάλιση δίκαιων πρακτικών στο εμπόριο τροφίμων. Τα τρόφιμα που τίθενται στην αγορά για τοπική κατανάλωση ή εξαγωγή πρέπει να είναι ασφαλή προς βρώση και καλής ποιότητας. Επιπλέον, τα τρόφιμα δεν πρέπει να φέρουν τους νοσογόνους οργανισμούς που θα μπορούσαν να βλάψουν τα ζώα ή τα φυτά στις χώρες εισαγωγής.
Όπως πχ. τα χάμπουργκερ, τα τρόφιμα fast food και όλα τα μεταλλαγμένα τρόφιμα που μας λένε πως είναι κατάλληλα προς βρώση και υγεία !!! θα έπρεπε ν’ ακριβολογούν λέγοντας πως … μας κάνουν κατάλληλους προς βρώση και υγεία !!
Ο «Codex Alimentarius» οργανώθηκε από κοινού στη δεκαετία του ’60 από δύο αμαρτωλές οργανώσεις των Ηνωμένων Εθνών, τον Οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας (FAO) και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (WHO). Ο σκοπός του ήταν να καθοδηγήσει και να προωθήσει την επεξεργασία και καθιέρωση των ορισμών και των απαιτήσεων για τα τρόφιμα, να βοηθήσει στην εναρμόνισή τους και, με αυτό τον τρόπο, να διευκολύνει το διεθνές εμπόριο. Το μεγαλύτερο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού ζει στις 170 χώρες, οι οποίες είναι μέλη του «Codex Alimentarius» και οι οποίες συμμετέχουν στη σύνταξη των προτύπων και στην εφαρμογή τους σε εθνικό και τοπικό επίπεδο.
Ο «Codex Alimentarius» είναι ένα διεθνώς χρησιμοποιούμενο σημείο αναφοράς κι ελέγχου.
Όλα τα  πρότυπα που υιοθετούνται από τον «Κώδικα» είναι δεσμευτικά, -ενώ λένε ψευδώς ότι δεν είναι- φέρουν πολύ βάρος και αναγνωρίζονται ως απόλυτα βασισμένα στην επιστήμη. Όπου απαιτείται, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου αναφέρεται στα πρότυπα του «Κώδικα» στην προσπάθεια να επιλυθούν οι εμπορικές διαφωνίες που αφορούν τα είδη διατροφής ή τα προϊόντα τροφίμων. Οι εθνικοί και τοπικοί νόμοι και κανόνες έχουν σχεδόν πάντα τα πρότυπα του «Κώδικα» ως αφετηρία τους. Στην ουσία, η επιρροή του «Codex Alimentarius» επεκτείνεται σε κάθε ήπειρο, και η συμβολή του στην προστασία της δημόσιας υγείας και των πρακτικών στο εμπόριο τροφίμων είναι ανυπολόγιστα καταστροφική. Η Ινδία το έχει πληρώσει με αίμα και δάκρυα.
Αποκαλυπτικά Αποσπάσματα από τους Σχεδιαστές: «Η Agenda 21 προτείνει μια σειρά δράσεων που προορίζεται να εφαρμοστούν σε ΚΑΘΕ άνθρωπο στην Γή … καλεί για συγκεκριμένες αλλαγές στις δραστηριότητες ΟΛΩΝ των ανθρώπων … Αποτελεσματική εκτέλεση της Agenda 21 θα απαιτήσει ένα βαθύ αναπροσανατολισμό ΟΛΩΝ των ανθρώπων , τέτοια που δεν έχει ποτέ βιώσει ο κόσμος ξανά … ” Agenda 21: The Earth Summit Strategy to Save Our Planet (Earthpress, 1993).
Επείγον να εφαρμοστεί – αλλά δεν ξέρουμε τι είναι ! «Οι πραγματικότητες της ζωής στον πλανήτη υπαγορεύουν ότι η συνεχιζόμενη οικονομική ανάπτυξη όπως την ξέρουμε δεν μπορεί να είναι βιώσιμη … Η Βιώσιμη ανάπτυξη λοιπόν είναι ένα πρόγραμμα δράσεως για τοπική και παγκόσμια μεταρρύθμιση – ένα πρόγραμμα που απομένει να καθορισθεί πλήρως» The Local Agenda 21 Planning Guide, published by ICLEI, 1996.
Κρύψτε τις ρίζες της Agenda 21 από τους ανθρώπους: “Participating in a UN advocated planning process would very likely bring out many of the conspiracy- fixated groups and individuals in our society… This segment of our society who fear ‘one-world government’ and a UN invasion of the United States through which our individual freedom would be stripped away would actively work to defeat any elected official who joined ‘the conspiracy’ by undertaking LA21. So we call our process something else, such as comprehensive planning, growth management or smart growth.” J. Gary Lawrence, advisor to President Clinton’s Council on Sustainable Development.
Agenda 21 και Ιδιωτική Περιουσία: «Το τωρινό lifestyle και οι μορφοδιατάξεις καταναλώσεως της εύπορης μεσαίας τάξης – που περιλαμβάνει την υψηλή κατανάλωση κρέατος, την χρήση απολιθωμένων καυσίμων, οικιακές συσκευές, air conditioning στο σπιτι και το γραφείο, και τις κατοικίες στα προάστια δεν είναι βιώσιμα.» Maurice Strong, Secretary General of the UN’s Earth Summit, 1992. Αν σας φαίνετε ότι ακούτε κανέναν απηρχαιωμένο κομμουνιστή , κάνετε λάθος ! Ψάξτε να δείτε ποιος είναι αυτός ο κύριος !
Reserve and Corridor System: Σε όλο τον πλανήτη έχουν εκχωρηθεί τεράστιες περιοχές που θα απαγορεύεται με ένοπλη βία η πρόσβαση ανθρώπων σε αυτές . Σε ποιους θα επιτρέπεται βρείτε το εσείς ! Όποιοι προσπαθήσουν να μπουν θα χαρακτηρίζονται «οικολογικοί τρομοκράτες» ! Στην Ελλάδα έχει εκχωρηθεί η ευρύτερη περιοχή του Ολύμπου κλπ.
Διαλύεται η τράπεζα γενετικού υλικού: Ο πόλεμος που δεχόμαστε από την παγκόσμια ολιγαρχία ή τις λεγόμενες αγορές (νεολογισμός), όλοι οι λαοί του κόσμου είναι στα δύο πολύ βασικά για την επιβίωση επίπεδα, εθνικής – οικονομικής κυριαρχίας και διατροφής.Τα εργαλεία για να το πετύχουν, πολλά, μετά την οικονομία και η διατροφική κυριαρχία  χάνεται αν δεν έχει χαθεί ήδη για τους περισσότερους λαούς της γης.
Όσοι θα επιζήσουν της ατζέντας θα βρεθούν κάτω από ένα υπέρ Σταλινικό Φεουδαρχικό καθεστώς. Τότε ίσως καταλάβουν γιατί η Ελλάδα (του μπουζουκιού και του τσίπουρου) μάζεψε μόνο 2.200 υπογραφές, κατά του κώδικα Alimentarius, ενώ η Ουγγαρία δέκα φορές περισσότερες.  Έτσι από 30 Απριλίου συνεχίζεται η αυτοματοποιημένη εφαρμογή του από την ΕΟΚ (Ελλάδος Ολική Καταστροφή). Καλά κρασιά !
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα