Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Οι καλλιτέχνες αναζητούν πάντα τρόπους να προβληθούν

 


Η πρόσφατη εμφάνιση της Miley Cyrus στα VMA προκάλεσε πολλές συζητήσεις, όχι μόνο στην Αμερική, αλλά και σε αρκετές χώρες του κόσμου.
Αρκετοί ήταν αυτοί που την επέκριναν για την εμφάνισή της και λογικά είχαν δίκιο. Όμως ΄κάνοντας ταμείο΄ μερικές μέρες μετά την εκδήλωση διαπιστώνουμε ότι βγήκε κερδισμένη αφού κατάφερε να προκαλέσει, έστω και με αυτόν τον τρόπο, τα ΜΜΕ να ασχοληθούν με αυτήν και να κάνει την εμφάνιση της Lady Gaga να φαίνεται αρκετά σεμνή..

Μερικοί έγραψαν ειρωνικά, ότι η Miley θα έπρεπε να κάνει τεστ εγκυμοσύνης μετά από αυτήν την εμφάνιση, αλλά την επόμενη μέρα γράφτηκε ότι θα συνεργαστεί με τον Kanye West στο ρημίξ του Black Skinhead, ενώ από χθες ακούστηκε και η συμμετοχή της στο Twerk
 από το πρώτο άλμπουμ του νεαρού ράπερ  Lil Twist, βέβαια εδώ κάνει φωνητικά μαζί με τον Justin Bieber, γεγονός που την στέλνει πίσω στην πιτσιρικαρία.
Αρνητική εντύπωση έκανε ο Robin Thicke που ήδη έχει σαν άνδρας καλλιτέχνης το τραγούδι με τις περισσότερες εβδομάδες στο Νο 1 της Αμερικής (12) με το Blurred Lines. Εν τω μεταξύ, ένας 86χρονος Καναδός με το όνομα Beckwith, είχε γράψει το 1997 ένα έργο για άρπα και βιολί με τον Blurred Lines και από λάθος επιλογή που κάνουν διάφοροι στις παραγγελίες τους, πούλησε 4000 αντίτυπα.

Σε διαφορετικό επίπεδο προκαλεί ο Trent Reznor που την Δευτέρα θα κυκλοφορήσει το 8ο στούντιο άλμπουμ του με τους Nine Inch Nails.
Ο βραβευμένος με όσκαρ συνθέτης στην ταινία του David Fincher, Social Network, πριν από 5 χρόνια είχε δώσει ένα άλμπουμ του δωρεάν από το διαδίκτυο, ενώ σε ένα άλλο είχε τιμή 5 δολ μίνιμουμ και 300 δολ σε μία ειδική έκδοση που είχε τον περιορισμένο αριθμό των 2500 αντιτύπων, τα οποία βέβαια εξαντλήθηκαν αμέσως.
Η εμφάνισή του πριν από 3 χρόνια στην Πράγα και η βόλτα του στα καταστήματα όπου δεν υπήρχαν οι δίσκοι του με τους Nine Inch Nails και δεν διαφημιζόταν η συναυλία του, σε αντίθεση με αυτην των Radiohead που ήταν προγραμματισμένη για 6 μήνες αργότερα, τον οδήγησε στο να υπογράψει με την Sony και να κυκλοφορήσει μαζί με την νέα σύζυγό του Mariqueen Maanding άλμπουμ κάτω από το όνομα How To Destroy Angels  
Γι' αυτούς που τον κατηγόρησαν ότι υπέγραψε σε μεγάλη δισκογραφική εταιρία, δήλωσε, ΄μου βγαίνει ο πάτος για να κάνω ένα άλμπουμ κοστίζει μόνο 10 δολ, όποιος δεν θέλει να τα δώσει και δεν του αρέσει η μουσική μου, να πάει να γαμ...'

Λουίζα Ζουγρή


ΥΓ Όσοι αγοράσουν την ειδική έκδοση του άλμπουμ των ΝΙΝ θα αποκτήσουν 1 cd διάρκειας

42΄ με ομιλία του, όπως λέει είναι βαρετό να μιλάς σε κάποιον άλλο, έτσι ονόμασε αυτό το 
Bonus cd, In Conversation With....... 




ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα