Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΗ ΕΙΔΗΣΗ/ ΓΙΑ ΣΥΡΙΑ



Ιντσιρλίκ : Προσγειώθηκε το αεροσκάφος E-4B Nightwatch γνωστό ως NEACP (Εθνικό Κέντρο Άμεσης επιχειρησιακής διοίκησης

Το αεροσκάφος E-4B αποτελεί αμερικανικό κέντρο αεροπορικής διοίκησης, το οποίο χρησιμοποιείται στην περίπτωση πολεμικών επιχειρήσεων μεταφέροντας ανωτάτους αξιωματικούς και άλλα μέλη της ανώτατης στρατιωτικής διοίκησης των Ηνωμένων Πολιτειών.



Η άφιξη του αεροσκάφους στην Τουρκία θα μπορούσε να σημαίνει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν « μεταφέρει» ήδη την διοίκηση των συμμαχικών δυνάμεων εκεί για μια πιθανή «αεροπορική επίθεση» στο συριακό έδαφος. Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, τα αεροσκάφη E-4B δύνανται να ίπτανται για 12 ώρες με ετοιμότητα απογείωσης 5 λεπτών από το έδαφος, σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές .
Τέσσερα αεροσκάφη αυτού του τύπου βρίσκονται σε μάχιμη υπηρεσία στην Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ (USAF) και ανήκουν στην 1ο μοίρα (1ACCS) της 55ης Πτέρυγας μάχης της βάσης Offutt στην Νεμπράσκα.
Το εξειδικευμένο Πλήρωμα του E-4B « είναι συνδεδεμένο πλήρως on Line » με την (Air Combat Command) καθώς με την Στρατηγική Διοίκηση των ΗΠΑ -USSTRATCOM. Επίσης στο νατοϊκό αεροδρόμιο Ιντσιρλίκ εμφανίστηκαν και αμερικανικά UAV PREDATOR.
http://telegrafist.org/2013/08/28/81994/
Γ. Μοτσάκος

ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα