Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ «ΠΕΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ»



-Πως θα παρομοιάζατε την ψυχή ;
- Σαν ένα κομμάτι πάγου !
-ΤΊ ; Είναι δυνατόν ;
-Ας πούμε ότι έχουμε ένα κομμάτι πάγου και ότι αυτό αντιπροσωπεύει κατ΄ αρχήν το σώμα. Ο πάγος λειώνει όπως το σώμα όταν αποσυντίθενται και τότε έχουμε το νερό που είναι η ψυχή που φεύγει !
-Ατυχές το παράδειγμά σου, διότι βλέπουμε το νερό, δεν βλέπουμε την ψυχή.
-Κι όμως ! έτσι ακριβώς είναι .»το νερό εξατμίζεται σε αόρατο ατμό και αυτό αντιπροσωπεύει το στάδιο της ΖΩΗΣ μετά θάνατον. Και κάτι ακόμη. Γνωρίζεις ότι και η ημέρα πεθαίνει, για να ξαναγεννηθεί κατόπιν σαν καινούρια.

-Χρειαζόμαστε πνευματικό οδηγό ;
-Ως προετοιμασία ΝΑΙ. Όταν όμως εξελιχθεί το πνεύμα, ο μόνος αξιόπιστος οδηγός του καθενός είναι ο Υπερνούς του που έχει όλες τις απαντήσεις.
-Τί συμβαίνει στον άνθρωπο όταν πεθαίνει ;
-Οι αμύητοι- απαίδευτοι, μόλις η ψυχή τους εγκαταλείψει το σώμα βρίσκονται σε σύγχυση και ταραχή, διότι βιώνουν μια νέα κατάσταση αέρινη, άυλη, και πρέπει να προσαρμοσθούν. Να ξέρεις ότι εγκαταλείποντας η ψυχή το σώμα, αυτό δεν πεθαίνει αμέσως αλλά σταδιακά. Όργανο με όργανο. Αρχικά έχουμε τον θάνατο των ανώτερων κέντρων του εγκεφάλου και κατόπιν των οργάνων του σώματος. Αυτά παύουν να λειτουργούν και να παράγουν ουσίες απαραίτητες για την ζωή. Όταν νεκρωθούν όλα τα όργανα, τότε η αιθερική μορφή του νεκρού αποχωρίζεται τελείως απο το σώμα ελευθερούμενη απο τις μαγνητικές προσκολλήσεις που την είχαν δέσμια.
-Δηλαδή φαίνεται σαν να αιωρείται ;
-Κάπως έτσι. Αφού δεν δεσμεύεται πλέον απο την ύλη, δεν εμποδίζεται απο αυτήν. Τώρα όμως βρίσκεται αντιμέτωπη με την ΑΓΝΟΙΑ. Πρέπει να νικήσει τον φόβο, τις φαντασιώσεις, τα πιστεύω, τις προλήψεις του που δεν έχουν καμία βάση. Οι δαίμονες και τα στοιχειά που νομίζει ότι βλέπει και τον κυνηγούν είναι ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ. 
-Μα δεν υπάρχει κόλαση και τιμωρία ;
-Όχι βέβαια όπως μας είπαν κάποιοι ευφάνταστοι ή γράφουν τα λεγόμενα ιερά βιβλία. Είμαστε στη γη για να δοκιμάσουμε την ύλη. Αποκτώντας γήινο σώμα (το λεγόμενο όχημα ψυχής) αποκτούμε εμπειρίες που δεν θα ήταν δυνατόν να τις έχουμε με την αιθερική μας μορφή. Είναι ο μοναδικός εφικτός τρόπος το άυλο να βιώσει την ύλη. Γι αυτό «ξεχνούμε» την προτεραία μας αιθερική κατάσταση για να μπορούμε να δημιουργούμε στο υλικό πεδίο πιο στέρεα. Αυτό συμβαίνει διότι όλοι θα θέλαμε να επιστρέψουμε όσο το δυνατόν συντομότερα στην ελεύθερη χωρίς τα υλικά δεσμά άυλη ύπαρξή μας. Ο άνθρωπος στη γη είναι συνήθως α—λογον όν και πιστεύει σ΄ αυτό που δεν υπάρχει παρά σε αυτό που υπάρχει θεωρώντας την ψεύτικη γήινη ζωή ως μόνη αληθινή. Βάλε το καλά στο μυαλό σου. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ, ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΛΙΣ ΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ. Είναι αντανακλάσεις των τρομακτικών σκέψεών σου, που δεν μπορούν να σε βλάψουν αν δεν πιστεύεις. Νίκησε τον φόβο και τις προκαταλήψεις σου. Ο πιο σκληρός τιμωρός και δικαστής για σένα δεν είναι άλλος παρά ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ. 
-Ναι έτσι είναι. Αλλά πες μου. Μετά τον διαχωρισμό της ψυχής απο το σώμα και αφού νικηθεί ο φόβος μας (που προκύπτει απο το άγνωστο) που πηγαίνουμε ;
-Έχουμε ένα «ταξίδι». Κυριολεκτώντας διανύουμε μια πορεία προς το αληθινό ΦΩΣ. Τα ρεύματα της ΖΩΗΣ, μας μεταφέρουν μέσα απο ομιχλώδες τοπίο (όπου καθώς περνούμε, μας κοιτούν τρομακτικά πρόσωπα) τα οποία πρέπει να αγνοήσουμε τελείως διατάζοντάς τα να φύγουν. Είναι και αυτά σκεπτομορφές και όχι υπαρκτά όντα. Σύντομα βρισκόμαστε σε ένα ευχάριστο λιβάδι, όπου όλα είναι χαρούμενα και έρχονται γνωστά πρόσωπα και φίλοι για να μας υποδεχτούν. Δεχόμαστε με εμπιστοσύνη και χωρίς φόβο την βοήθειά τους και αυτοί μας οδηγούν στην αίθουσα των ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ.
-Τι γίνεται εκεί ;
-Είναι η αποθήκη όπου έχουν καταγραφεί όλες μας οι πράξεις, καλές και κακές. Εκεί είμαστε τελείως μόνοι αντιμέτωποι με τον εαυτό μας και βλέπουμε την θνητή ζωή μας όπως ήταν και όπως έπρεπε να ήταν. Οι ίδιοι είμαστε κριτές των πράξεών μας και μάλιστα πάρα πολύ αυστηροί σε σύγκριση με οποιονδήποτε άλλον. Τότε η συνείδησή σου αποφασίζει πότε και με ποιες προϋποθέσεις θα ξαναγυρίσεις στη γη, ενσαρκωμένος σε ένα νέο σώμα – όχημα κάνοντας άλλη μια νέα προσπάθεια και αρχή. Να ξέεις ότι η γέννηση είναι τραυματική εμπειρία, διότι η ψυχή κατεβαίνει απο τον αστρικό κόσμο για να ενσαρκωθεί στον υλικό. Η ζωή πάνω στη γη είναι μια περιπέτεια αυταπάτης και η μεγάλη πραγματικότητα βρίσκεται πίσω απο αυτήν. Τέλος σαν συμβουλή : ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ, ΤΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ.

Αργικέραυνος 29-7=13

ΝΕΦΕΛΗΓΕΡΕΤΗΣ ΑΡΓΙΚΕΡΑΥΝΟΣ


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα