Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Ποτε θα ερθει η Παρασκευη για να μου πεις το ΟΧΙ?




Να οδηγείς βράδυ να μιλάς μαζί της να μην της έχεις πιάσει καν το χέρι
και να λες όχι ρε πουστη φτάνουμε κ θα κατέβει κ τώρα ποτέ θα την ξαναδώ......"
Αυτο μου ειπε πριν λιγο καιρο ενας  φιλος μου ο Α. σε μια προσωπικη του στιγμη
και θυμηθηκα την μακρινη πια εποχη που σταθερα καθε εβδομαδα,  Παρασκευη 6 το απογευμα , εμπαινα στη διπλανη ταξη για να ζητησω απο την Κ. "να τα φτιαξουμε". 
Ποτε δεν ειπε ναι, αλλα παντα ηταν εκει διπλα στο παραθυρο και με περιμενε για να μου πει με ενθουσιασμο ενα τεραστιο χαρουμενο "οχι" και να με βλεπει να κατεβαζω μουτρα. Μετα απο λιγη ωρα μου περναγαν τα μουτρα γιατι ετσι ειναι σ'αυτη την ηλικια και τις επομενες μερες την επιανα τυχαια στους διαδρομους να τσεκαρει κλεφτα με λοξες ματιες τη διαθεση μου σε στυλ " Ωραια χαρουμενος φαινεται, την Παρασκευη μαλλον θα ξαναρθει"
Bεβαια τοτε εγω απλα νομιζα οτι κατι αλλαξε και η Κ. "με αγαπησε" και την επομενη Παρασκευη 6 το απογευμα ξανα τα ιδια και ξανα το διλεπτο Βατερλω, το γελαστο "ΟΧΙ" της Κ. το στομαχι κομπος και η τελευταια ωρα Γεωγραφια και ποιος χεστηκε τωρα για την Γκουγκουγκαμόλε την Πρωτευουσα της  Παπαλαμπρινίκουας.
Εδω εχουμε μελαγχωλια, χυλοπιτα και σαντουιτς να βοσκησουμε στο γωνιακο "ΤΟ ... STISIMO" στην Κολιατσου με τρεις τελειες στην ταμπελα για να κανει αστειακια με το τοστ και το στησιμο, ενταξει γελασαμε, πιασε μια κοκα-κολα τωρα
Παμε στις μπασκετες διπλα στο 8ο, μπορει να περασει απο την Αγιας Παρασκευης, μαλακια η κοκα κολα φουσκωσα ... παω σπιτι.
Σαββατο πρωι ξυπνας ευτυχισμενος.
Δεν της εχεις πιασει καν το χερι ομως το βραδυ εχεις ονειρευτει την  Πατησιων απο Κολιατσου μεχρι Κινηματογραφο Αντζελα να εχει γεμισει λευκες οπως στο Μπακ του δε Φιουτσερ, 50ς επαρχιακη αμερικανικη πολη και εκεινη κολημενη απανω σου ... σε λιγο θα ξυπνησω θα κατεβει και τωρα ποτε θα την ξαναδω ...
Ε,  αφου θα την ξαναδεις Σαββατο βραδυ,
παλι στο σχολειο στο γυμναστηριο του 8ου στο χορο του 15μελους , α'ι' οφ δε ταιγκερ στα μεγαφωνα και "χολντ δε λαιν ... γκαν γκαν, γκαν, γκαν " η κιθαρα διαπασον
Δεν τον εχεις ακουσει ακομα τον στιχο του Μακλειν στο "Αμερικαν Πα'ι' " που λεει:
" Το ξερω πως εισαι ερωτευμενη μαζι του γιατι σας ειδα να χορευετε στο γυμναστηριο"
γι'αυτο και δεν ξερεις οτι ειναι μια απο τις δυο αντε τρεις  αληθειες που στηριξαν το τερας που λεγεται ροκ&ρολλ, τη μουσικη που αλλαξε τον Κοσμο.
Μπαινεις χαμογελαστος στο γυμναστηριο του σχολειου σου Σαββατο βραδυ οπου και αν αυτο βρισκεται πανω στη Γη, απο τις Μεσοδυτικες Πολιτειες της Αμερικης και την Γκουγκουγκαμολε την Πρωτευουσα της Παπαλαμπρινικουας μεχρι τα Πατησια της Αθηνας, οτι χρονολογια και να εχουμε και σου πεφτει ξαφνικα η μασελα στο πατωμα σαν φλιπαρισμενο καρτουν του Τεξ Αβερι..
Νιωθεις οτι ειναι ερωτευμενη με αλλον, οχι γιατι την πιανεις να πηδιεται ή να χαμουρευεται στη γωνια με αλλον, ουτε καν να φιλιεται με αλλον, αλλα μονο και μονο γιατι χορευει με αλλον.
Χορευει με αλλον αρα ειναι ερωτευμενη μαζι του.
 Μονο η εφηβεια μπορει να σχηματισει αυτη τη φραση στο μυαλο σου αλλα να μη σε καταστρεφει
η απογοητευση εκεινη την ωρα.
 Παιζεις σε ψιλες νοτες εκεινη την ωρα αρχηγε και δεν το ξερεις, πιο ψηλα απο τη Γη, μακρυα απο τις ανταλαγες υγρων και το λαχανιασμα της καυλας και τα συνδρομα του ταπεινου κοσμου των ενηλικων.
Δεν τον εχεις γνωρισει και στις τσοντες που κλεβεις απο το περιπτερο εισαι  ακομα τουριστας. Δεν μπορει να σε παγιδευσει το σεξ.
Γιατι πισω απο την πλατη του αλλου που τη χορευει θα της πιασεις να τσεκαρει κλεφτα με λοξες ματιες τη διαθεση σου για να βεβαιωθει οτι "Την Παρασκευη μαλλον θα ξαναρθει".
Γιατι παιζει επισης στις ιδιες ψιλες νοτες εκεινη την ωρα αρχηγε και δεν το ξερει, πιο ψηλα απο τη Γη. μακρυα απο τις ανταλαγες υγρων τις καμπυλες που αρχιζουν να ζοριζονται μεσα στα ρουχα της και τα συνδρομα του ταπεινου κοσμου των ενηλικων.
"Ποτε θα ερθει η Παρασκευη για να του πω το ΟΧΙ?"
Μονο η εφηβεια μπορει να σχηματισει αυτη την ανυπομονησια στο μυαλο της και να μη την καταστρεψουν τα γελια μιας γυναικας που μολις ειπε ενα αστειο.
Να το εννοει
Και εσυ να λες απο μακρυα
"σε λιγο θα τελειωσει  η γιορτη στο Γυμναστηριο, θα φυγει και ποτε θα την ξαναδω? "
Και εκεινη το διαβαζει στο βλεμμα σου και σου στελνει απαντηση φτιαχνοντας τα μαλια της κοτσο γιατι ζεσταθηκε απο τον χορο
" Θα με δεις την αλλη Παρασκευη 6 το απογευμα στη διπλανη ταξη, θα σε περιμενω να σου πω το "Οχι". Θα ερθεις ε? "
Και αυτο θα συνεχιζεται για πολλες Παρασκευες 6 το απογευμα στη διπλανη ταξη. Μεχρι που μια μερα στο θριαμβευτικο της "ΟΧΙ" ξαφνικα για πρωτη φορα θα σου ερθει να απαντησεις θυμωμενος "Και γιατι δηλαδη ΟΧΙ?" με κοπιαρισμενο υφος απο τον Πρισλευ στο 68 καμπακ σπεσιαλ ...

Και η συνεχεια ειναι πλεον και χωρις επιστροφη μια ιστορια για μεγαλους. Απο αυτες που ξαναβλεπεις καποιον ή δεν ξαναβλεπεις




ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα