Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Πολλαπλή Αυτόματη Ανάφλεξη Μωρού (Βίντεο)

Rare case: Rahul, three months, is receiving treatment for his burns at a hospital in Chennai, India, after allegedly self-combusting





Ένα βρέφος λαμβάνει θεραπεία στο Chennai, νοσοκομείο της Ινδίας, μετά από πολλαπλά περιστατικά αυτανάφλεξης, αυθόρμητης ανθρώπινης καύσης. Οι γιατροί λένε ότι η σπάνια αυτή περίπτωση είναι πιθανό να προκαλείται από τα εύφλεκτα αέρια που εκπέμπονται μέσω του δέρματος. Καμία εξωτερική σπίθα απαιτείται για να τυλίξει το βρέφος στις φλόγες. 

Η πρώτη φορά που η αυτανάφλεξη σημειώθηκε, το παιδί ήταν μόλις 9 ημερών. Ακολούθησαν άλλες τρεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην καταγραμμένη ιστορία υπήρξαν μόνο 200 περιπτώσεις σε περίπου 300 χρόνια. Η τελευταία γνωστή περίπτωση ήταν στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2010. 

Fire boy: Rahul is being examined by a doctor with his mother by his side, who claims this is the fourth time her son has burst into flames

Στην περίπτωση του βρέφους, δεν υπάρχει θεραπεία. Το παιδί βρίσκεται υπό θεραπεία με αλοιφές για τα εγκαύματα και ένας πλαστικός χειρούργος έχει κληθεί. Στις πλευρές του κρεβατιού του παιδιού είναι ένας πυροσβεστήρας και ένας κουβάς με νερό. Οι γονείς διδάσκονται τι θα πρέπει να κάνουν σε ενδεχόμενες νέες αυταναφλέξεις.Ανάμεσά τους είναι η διατήρηση του παιδιού μακριά από τον ήλιο και η διασφάλιση ότι θα φοράει μόνο ορισμένα είδη ένδυσης.


Από disclose.tv

Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα