Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Η ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ, μια ‘’σημαδιακή’’ Νέα Σελήνη

Η Νέα Σελήνη γίνεται στις 7 Αυγούστου 2013, ώρα 0.50 π.μ. (θερινή) στη 14ο Λέοντα, ακριβώς στον Κρόνο της Ελλάδας και απέναντι από τον Ήλιο της, ενεργοποιεί δηλαδή αυτή η Νέα Σελήνη τη γενέθλια αντίθεση Ήλιου - Κρόνου της Ελλάδας, γι’ αυτό και αυτή τη Νέα Σελήνη τη θεωρούμε ιδιαίτερα «σημαδιακή», με έντονο συμβολικό περιεχόμενο, πολύ περισσότερο που και οι Δεσμοί της Σελήνης, στις 12ο Σκορπιού - Ταύρου είναι σε τετράγωνο με τη Νέα Σελήνη αλλά σχηματίζουν και «σταυρό» με Ήλιο και Κρόνο της Ελλάδας, μιας και είναι σε όψη τετραγώνου μ’ αυτούς.

Ας δούμε λοιπόν την αστρολογική - πλανητική ταυτότητα αυτής της Νέας Σελήνης.





Ήλιος και Σελήνη στις 14ο Λέοντα.
Ερμής στις 27ο Καρκίνου, σε ιδιαίτερα φορτισμένο σημείο του Ζωδιακού, μιας και εκεί είναι η απόλυτη πτώση του Άρη, μοίρα με έντονο το στοιχείο της βίας.
Αφροδίτη στις 18ο Παρθένου, στο Νότιο Δεσμό της Ελλάδας.
Άρης στις 16ο Καρκίνου, στο ζώδιο της πτώσης του.
Δίας 9ο Καρκίνου σε ακριβέστατη αντίθεση με τον Πλούτωνα, που είναι στις 9ο Αιγόκερω και σε συγκλίνον τετράγωνο με τον Ουρανό, που είναι ανάδρομος στην κρίσιμη μοίρα της 12ο Κριού. Έχουμε δηλαδή πάλι «ταυ» τετράγωνο με Δία, Πλούτωνα, Ουρανό, «ταυ» που εμπλέκεται με το γενέθλιο τετράγωνο Δία -Πλούτωνα της Ελλάδας. Πολλές εμπλοκές έχει αυτή η Νέα Σελήνη με γενέθλια τετράγωνα και αντιθέσεις του ωροσκοπίου της Ελλάδας, γι’ αυτό και επαναλαμβάνουμε το χαρακτηρισμό «σημαδιακή», που παραπάνω της δώσαμε.
Ποσειδώνας κι αυτός σε κρίσιμη μοίρα, στις 4ο Ιχθύων.
Β. και Ν. Δεσμός, όπως και πιο πάνω γράψαμε στις 12ο Σκορπιού -Ταύρου.
Ο ωροσκόπος της Νέας Σελήνης στις 25ο Ταύρου, στο σκληρό απλανή Algol και το M/C στις 4ο Υδροχόου, σε τετράγωνο με τον Κρόνο, που είναι στις 5ο Σκορπιού.

Ας προσπαθήσουμε λοιπόν να αποσυμβολίσουμε αυτή την παράξενη καλοκαιριάτικη Νέα Σελήνη:




Νέα Σελήνη στο Λέοντα συνδέεται συνήθως με θέματα παιδείας, εξουσίας·
Η Νέα Σελήνη στον Κρόνο της Ελλάδας δείχνει εσωτερικές αναστολές, κατάπτωση, κούραση, μοναξιά, διάλυση σχέσεων και συνεργασιών, ακόμα και χωρισμούς κάθε μορφής.
Οι δεσμοί της Σελήνης σε τετράγωνο με τη Νέα Σελήνη αλλά και με Ήλιο - Κρόνο της Ελλάδας συνηγορούν για δυσκολίες σε σχέσεις και συνεργασίες αλλά ευνοούν και παρεμβάσεις ώριμων ανθρώπων στο χώρο της κοινωνικής - πολιτικής ζωής.
Η Αφροδίτη ακριβώς πάνω στο Νότιο Δεσμό της Ελλάδας είναι ένδειξη για δυσαρμονικές ενώσεις, ενεργοποίηση θεμάτων και προσώπων που συνδέονται με το παρελθόν.
Δίας αντίθεση με Πλούτωνα, όψη που φαίνεται να επηρεάζει όλο αυτό το διάστημα όχι μόνο τη χώρα μας αλλά και όλον τον κόσμο, δείχνει μεγάλες αλλαγές σε επίπεδο κοινωνικό - οικονομικό και πολιτικό, επηρεάζει κάθε μορφής κερδοσκόπους, «πλουτοκράτες», καταχραστές μεγάλων ποσών, προετοιμάζει εμφάνιση νέων «αρχηγών», μανιακών για δύναμη και εξουσία. Η εμπλοκή του Ουρανού σ’ αυτήν την όψη υποδηλώνει ξαφνικούς ανασχηματισμούς, ανάγκη προσαρμογής σε καινούργια δεδομένα. Το ότι η αντίθεση αυτή με αντισκιά επηρεάζει τη Σελήνη της Ελλάδας ευνοεί εμφάνιση ατόμων που έχουν τη δύναμη να επηρεάζουν μεγάλα πλήθη.
Κρόνος σε τετράγωνο με το M/C της Νέας Σελήνης δείχνει καταστάσεις άγχους, μοναξιάς, λύπης.


Αυτά για τη «σημαδιακή» Νέα Σελήνη του Λέοντα - που, επειδή γίνεται στον 4ο οίκο του ωροσκοπίου της Ελλάδας, οίκο της αντιπολίτευσης, δείχνει σημαντικά δρώμενα στο χώρο της. 



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα