Σάββατο 31 Αυγούστου 2013



30 Αυγούστου 2013-Η κύρια είδηση ​​από τη βρετανική Κολομβία του Καναδά θέτει το ερώτημα, τι προκαλεί αυτούς τους παράξενους ήχους στα βίντεο που ακολουθούν; 

Επέστρεψαν οι «σάλπιγγες της Αποκάλυψης» ; Οι ήχοι στα παρακάτω βίντεο είναι απλά μια φάρσα ή «εξωγήινοι που εισβάλουν στον πλανήτη Γη; Ελέγξτε τα παρακάτω βίντεο. Τι νομίζετε;

Ήταν μια περίτεχνη φάρσα; Ήταν ο ήχος των εξωγήινων; Ήταν η δευτέρα παρουσία;

Αυτές ήταν μερικές από τις προτάσεις που ακούστηκαν σήμερα, καθώς πολλοί κάτοικοι της Terrace ξύπνησαν με έναν μάλλον απόκοσμο ήχο που ακούστηκε σε πολλά μέρη της πόλης γύρω στις 7:30 το πρωί.

Ο ήχος διήρκεσε 10 λεπτά περίπου - και καταγράφηκε από πολλούς ανθρώπους.

Παρόμοιοι ήχοι έχουν αναφερθεί σε όλο τον κόσμο τα τελευταία χρόνια  συμπεριλαμβανομένων της Ρωσίας, του Ηνωμένου Βασιλείου και των Ηνωμένων Πολιτειών.  

Ένας καθηγητής φυσικής στο Πανεπιστήμιο του Saskatchewan θεωρεί πιθανό να είναι ο ηλεκτρομαγνητικός θόρυβος που εκπέμπεται από το Σέλας και τις ζώνες ακτινοβολίας.

(UPDATE!  Προειδοποίηση, πριν να παρακολουθήσετε ή να ακούσετε αυτά τα βίντεο!! Σύμφωνα με τον συνεργάτη του Beforeitsnews  Mark Brander, έστω και μόνο ακούγοντας τα παρακάτω βίντεο είναι πολύ επικίνδυνο, ακόμα και αν είναι μόνο για λίγα λεπτά. Σύμφωνα με τον Mark, αυτοί οι ήχοι «τρομπέτας»  είναι «εξωτικά όπλα ελέγχου του νου που δόθηκαν στην NWO από εχθρικές εξωγήινες οντότητες» Αναφέρει αυτή την πηγή για τη δήλωσή του:.  http://revelation12.ca/the-antichrist-now-revealed/ )

Από beforeitsnews
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα