Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

2.ΟΙ ΕΠΤΑ ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ Η ΑΓΑΘΗ ΕΡΙΔΑ




2 από 4
Μιλήσαμε στην προηγούμενη παράγραφο για την πηγή της γνώσης και αναφερθήκαμε ελάχιστα στο μηχανισμό του δόλου.

Η απάντηση του Δια μας ενημερώνει λεπτομερώς για την λύση που δόθηκε, από την Αθηνά και την ιατρική ομάδα των αθανάτων ,ώστε οι λαοί του πλανήτη να έχουν μια ελπίδα λύσης των προβλημάτων τους.

Από τον Ησίοδο* μαθαίνουμε πως στο ανθρώπινο γένος της ΓΗΣ έχουν τοποθετηθεί στα γονίδια του δυο [2] ΕΡΙΔΕΣ.

*ο ΗΣΙΟΔΟΣ είναι το μοναδικό άλλο βιβλίο της αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας που αρκετά «κομμάτια» του είναι γραμμένα με την Ομηρική κωδικοποιημένη γλώσσα και λογική.



Η αγαθή ΕΡΙΔΑ και η «σκληρή», η καταραμένη Έριδα, αυτή που κατανοούμε σαν ζήλεια αθέμιτο ανταγωνισμό κ.λ.π..

Ας δούμε όμως πως μας περιγραφεί ο Ησίοδος τις δυο Εριδες.

Ησίοδος- έργα και ημεραι-στίχοι [11 έως και 15]
………………………………………….
Αρχαίο κείμενο και ακολουθει μετάφραση.

«Ουκ αρα μουνον εην Εριδων γενος αλλ’ επι γαιαν εισι δυο.

[ στον Γενετικό Κωδικα των ανθρώπων του πλανήτη ΓΗ τοποθετήθηκαν δυο[2] Εριδες]

«Την μεν κεν επαινεσσειε νοησας»

[την μια δεν μπορεί πάρα να την παινεση κάποιος, όταν κατανοήσει τον ρολό της]

«Η δ’ επιμωμητη» 

[την άλλη μόνο να την κατηγορήσει]

«Δια δ’ανδιχα θυμον εχουσιν»

[διότι αυτές, δυο[2] διαφορετικούς «ρόλους» έχουν / διότι αυτές, δυο διαφορετικές λειτουργίες τοποθετήθηκαν να εξυπηρετούν]

«Η μεν γαρ πολεμον τε κακον και δηριν οφελλει,»

[Η μια είναι αυτή που με πόλεμο, κακό και φιλονικία επί μακρόν σε χρεώνει]

«Σχετλιη,ου τις την γε βροτος ,»

[ η καταραμένη , και από τους θνητούς κανείς δεν την αγαπά]

«Αλλ’ υπ’αναγκης αθανάτων βουλησιν Εριν τιμωσι βαρειαν»

[αλλά από ανάγκη οι αθάνατοι την σκληρή Έριδα τιμούν [την τίμησαν τοποθετώντας την στον Γενετικό μας Κωδικα]
……………………………………………..

Όπως γίνετε κατανοητό από τους στίχους του Ησίοδου η καταραμένη Έριδα, η σκληρή [αυτό που όλοι μας κατανοούμε ως αθέμιτο ανταγωνισμό-ζήλεια] που κανένας από τους θνητούς δεν την αγαπά ,όμως υπάρχει και αυτή καθορίζει ποιος θα κυριαρχήσει στον πλανήτη μέχρι στιγμής, επεβλήθει από τους Αθάνατους δημιουργούς μας από ΑΝΑΓΚΗ.

Στην εποχή μας έχουμε καταλάβει πως η αγαθή ΕΡΙΔΑ είναι ο υγειης δημιουργικός ανταγωνισμός μεταξύ των ανθρώπων ,ενώ η καταραμένη ΕΡΙΔΑ είναι αυτή που δημιουργεί τον αθέμιτο ανταγωνισμό πάσης μορφής, τους πολέμους, τις παράνομες διεκδικήσεις εδαφών ,ενεργειακών πόρων και πάσης φύσεως πλούτου.

Ποια ήταν όμως αυτή η ανάγκη ,μας εξηγεί το αποκωδικοποιημένο Ομηρικό κείμενο.

Είναι Όρος της συμφωνίας των δυο μερών, είναι ένα από τα εμπόδια που τοποθετήθηκαν στα γονίδια του ανθρωπινού Γενετικού Κωδικα, ώστε η Γήινη ανθρωπότητα να μην κατορθώσει πότε να γίνει ισότιμη και άρα ανεξάρτητη μεταξύ των υπολοίπων πολιτισμών του γαλαξία.

Οι Γήινοι δεν θα γίνουν ποτέ ανώτερα πνευματικά όντα ,ισότιμοι των υπολοίπων Αργειων, αν δεν κατορθώσουν σε προσωπικό επίπεδο να μάθουν να μην υποκύπτουν στα καλέσματα της καταραμένης Έριδας που είναι κομμάτι του παραπλανητικού νοητικού μηχανισμού «Ελεύθερη βούληση».

Δηλαδή απόλυτη κυριαρχία του ΕΓΩ.

Αντιθέτως πρέπει να γίνουμε όλοι οπαδοί του υγειους δημιουργικού ανταγωνισμού, της αγαθής Έριδας δηλαδή, διότι αυτή τοποθετήθηκε από την Αθήνα σαν αντιστάθμισμα στην καταραμένη για να έχουμε ελπίδα να σωθούμε.

Η Αθήνα μας εξηγεί πως αυτή, σε συμφωνία με τον ΔΙΑ, ακύρωσε το εμπόδιο του Μεσολόβιου και τις επιπτώσεις της καταραμένης Έριδας , με την τοποθέτηση στα γονίδια μας της αγαθής Έριδας . 

Αυτή σε συνδυασμό με τους «επτά αγγελιοφόρους» αποδίδουν ιερή γνώση, σε όποιον ανταγωνίζεται δημιουργικά τον άλλον, προωθώντας έτσι την υπόθεση σωτηρία του πλανήτη κάθε φορά ένα βήμα παρακάτω.

Κανείς δεν μπορεί να σταματήσει την πορεία της νόησης, πάνω στον πλανήτη ,με τον τρόπο που έχει αυτή σχεδιαστεί από τους Αθάνατους Έλληνες θεούς.

Η Ε.Ε. θα μας οδηγήσει όλους θέλουμε δεν θέλουμε ,το γνωρίζουμε η όχι , στην αθανασία και στο ραντεβού μας στο γαλαξία με τους Αργειους.

Πως όμως λειτουργεί ο νοητικός μηχανισμός της αγαθής έριδας σε συνδυασμό με τους «επτά αγγελιοφόρους» της Ε.Ε.;

Ο πλανήτης μας σήμερα [2013 μ.χ.] κατέχει έστω [Χ] γνώση σε όλα τα επιστημονικά πεδία.

Η γνώση αυτή [Χ] έχει προέλθει από την Ε.Ε. διαχρονικά και ο κομιστής κάθε φορά ήταν το γονιδιωμα αγγελιοφόρος.

Η Ε.Ε. γνωρίζει πολύ καλά τις γνώσεις που έχει δώσει στην ανθρωπότητα σε όλες τις λεπτομέρειες τους.

Είτε αυτές προήρθαν από απλή παρατήρηση με την βοήθεια της αγαθής έριδας, είτε από διαλογισμό, είτε από τις πληροφορίες που συλλέγουν τα υπόλοιπα αισθητήρια όργανα μας.

Το κοινό ασυνείδητο του πλανήτη, το σύνολο δηλαδή των Ε.Ε. μέσα στους εγκεφάλους μας , επικοινωνεί τηλεπαθητικά και είναι ενημερωμένο για κάθε πληροφορία που απορρέει από τον πυρήνα των εγκεφαλικών μας κυττάρων με κομιστή το γονιδιωμα αγγελιοφόρο.

Έτσι κάθε πληροφορία που η Ε.Ε. έχει αποδώσει ,στον οποιονδήποτε κάτοικο του πλανήτη, γίνεται αυτομάτως γνωστή στο ασυνείδητο και του τελευταίου κατοίκου του πλανήτη στην ζούγκλα του Αμαζονίου.

Το πώς θα διαχειριστεί ο κάθε εγκέφαλος [ασυνείδητο] τις πληροφορίες που προσλαμβάνει , ποτέ θα το κάνει και αν θα το κάνει, είναι άλλη ιστορία ,έχει να κάνει με το που ζει ο άνθρωπος αυτός ποιο είναι το επάγγελμα του, ποιο είναι το μορφωτικό του επίπεδο, οι γνώσεις του, σε ποια φυλή ανήκει κ.λπ.

Έτσι λειτουργεί ο μηχανισμός της αγαθής έριδας , υποχρεώνει το ασυνείδητο μας να μας βοηθήσει να βρούμε τις απαντήσεις στις ερωτήσεις-προκλήσεις που μας απασχολούν.

Πρόκειται για την απάντηση του ΔΙΑ στο Μεσολόβιο του Ποσειδώνα.

Όταν λοιπόν αποφασίζεις μια ήμερα να ασχοληθείς με την Οδύσσεια του Ομήρου σοβαρά, όλες οι σχετικές πληροφορίες για το θέμα παγκοσμίως είναι στη διάθεση σου.
Θα δώσω το προσωπικό μου παράδειγμα από την συγγραφή αυτού του βιβλίου.
Πως μια σειρά «τυχαίων» γεγονότων με οδήγησαν στην αποκωδικοποίηση του Ομηρικού κειμένου.

Για πολλά χρονιά ασχολούμαι με την εσωτερική αναζήτηση ,την αναζήτηση της αλήθειας και του ορθού δρόμου.

Όταν το 2004, μετά από πλήθος διαδρομών ,επανήλθα στα έργα του Ομήρου το πρόβλημα μου με την Οδύσσεια ήταν ο περίεργος αριθμός των στίχων της.

Οποίος διαβάσει την Οδύσσεια ,μένει με μια αίσθηση πως κάτι καλά κρυμμένο διέφυγε της προσοχής του, την αίσθηση πως κάτι υπάρχει εκεί όμως αδυνατεί να το προσδιορίσει.

Το κείμενο «φωνάζει» πως κάτι κρύβει, κάτι μυστηριακό και ενδιαφέρον, ένα μυστικό από το παρελθόν ίσως.

Σε ένα τέτοιο κείμενο λοιπόν, ο αριθμός 12110 είναι περίεργος,προκαλεί ,το φυσιολογικό θα ήταν οι στίχοι να είναι 12000 [το 12 έχει μυστικούς συμβολισμούς κ.λπ.], ποιος μπορεί να πρόσθεσε 110 στίχους για να χαλάσει την μαγεία του και γιατί.
Αυτή ήταν η αρχική μου σκέψη.

Όταν στην συνέχεια ασχολήθηκα σοβαρά με την Οδύσσεια, το γεγονός αυτό ενεργοποίησε τον μηχανισμό [αγαθή έριδα –πληροφόρηση με δόλο], που τότε μου ήταν άγνωστος, έτσι ο «άλλος» μου εαυτός με οδήγησε στη λύση του γρίφου του αριθμού των στίχων. 

Έτσι άρχισαν όλα.

Όλες οι γνώσεις που χρειάστηκα για να κάνω τις νοητικές διασυνδέσεις και να προχωρήσω την σκέψη μου παρακάτω ήταν ήδη γνωστές από κάποιους άλλους κ.ο.κ.

Πρώτα μου γέννησε την περιέργεια να μάθω τον αριθμό των γραμμάτων της Οδύσσειας , έτσι μπήκα στην διαδικασία να πολλαπλασιάσω το 30 με το 12110 και να βρω τον άγνωστο αριθμό 363300.

Στη συνέχεια πάλι ο «άλλος» μου εαυτός με οδήγησε, στην ιστοσελίδα της ΝΑΣΑ, όπου έκπληκτος διαπίστωσα πως ο άγνωστος αριθμός αποτελούσε μια από τις καταγεγραμμένες αποστάσεις ΓΗΣ-Σελήνης.

Κάποιος άλλος δηλαδή βοήθησε για την καταγραφή της εν λογω απόστασης κάνοντας απλά την δουλειά του.

Όταν το μυαλό μου «έφτασε» στο διάστημα , μια απλή διαίρεση της ταχύτητας του φωτός ανά δεύτερο [καταγεγραμμένη γνώση και αυτή] , με την απόσταση ΓΗΣ – Σελήνης , ήταν αρκετή για να φανερώσει τον αριθμό των στίχων της Οδύσσειας και όλα τα μυστικά του Ομήρου στην συνέχεια. 

363300/300000 = 1,211 × 1000 =12110

Το 2000 μ.χ. μετρήθηκαν τα «γράμματα», που αποτελούν τον Γενετικό μας Κωδικα, από εργαστήρια γενετικής σε όλο τον κόσμο. Από αυτήν την καταγεγραμμένη γνώση γνωρίζω την ύπαρξη των 3+3 δις «γραμμάτων» σε κάθε έλικα του μορίου.

Στη συνέχεια ο αριθμός αυτός με βοηθά να κάνω τις απαραίτητες εκείνες νοητικές διασυνδέσεις, με τις [33] σειρές των «τούβλων» του δόμου των Μυκηνών και να προχωρήσω το όλον θέμα ένα βήμα μακρύτερα, ανακαλύπτοντας την μεγαλιθική κατασκευή «πέτρινο κύτταρο».

Παρατηρούμε δηλαδή πως η ανακάλυψη μου στηρίζεται αποκλειστικά στις ανακαλύψεις άλλων πριν από εμένα.

Πριν από την μέτρηση του αριθμού των «γραμμάτων» των δυο ελίκων του Γενετικού μας Κωδικα , από τους επιστήμονες όλου του κόσμου, δεν ήταν δυνατόν να πραγματοποιήσω το νοητικό άλμα και να συμπεράνω οτιδήποτε για τον αριθμό [33].

Άρα και η προσπάθεια μου θα ήταν χωρίς αποτέλεσμα.

Γιατί δεν έγινε η διασύνδεση από κάποιον άλλο επιστήμονα από αυτούς που παγκοσμίως είχαν ασχοληθεί με την μέτρηση των «γραμμάτων» της Ε.Ε;;;

Η απάντηση είναι απλή ,αφενός μεν δεν είχαν την απαραίτητη πληροφόρηση που προσφέρουν τα μεγαλιθικά μνημεία των Μυκηνών και τα Ομηρικά κείμενα,αφετέρου δε δεν έχουμε σαν φυλή τον ίδιο Γενετικό Κωδικα και τις ίδιες προτεραιότητες που απορρέουν από αυτόν.

Αυτοί που μετρούσαν δεν ήταν Έλληνες και είμαι σίγουρος πως οι περισσότεροι δεν έχουν την παραμικρή ιδέα για τον θησαυρό του Ατρέα, η δε γνώση, των Ομηρικών κειμένων στη γλώσσα τους, δεν τους βοηθά απολύτως σε τίποτα για την πραγματοποίηση νοητικών αλμάτων αυτού του μεγέθους.

Συμπέρασμα, νοητικά άλματα δεν γίνονται, η Ε.Ε. σε παγκόσμιο επίπεδο απορρέει πληροφόρηση επί παντός επιστητού από την δουλειά κάθε ερευνητή και έτσι προχωρεί η γνώση.

Με αυτόν τον τρόπο ανοίγονται τα νέα μονοπάτια για την κατάκτηση της συμπαντικής νόησης.

Υπάρχει σειρά για κάθε είδους γνώση και διαχειριστής είναι η Ε.Ε. και οι «επτά αγγελιοφόροι».

Όταν ασχοληθούμε σοβαρά με οτιδήποτε που προωθεί την ιδέα της αθανασίας και του ταξιδίου της γενιάς μας στο γαλαξία, ότι πληροφορία υπάρχει σε παγκόσμιο επίπεδο θα γίνει γνωστή σε εμάς με τον ένα, η τον άλλο τρόπο.

Έτσι είναι προγραμματισμένη η πηγή των πληροφοριών [Ε.Ε.] να λειτουργεί. 

Ο προγραμματισμός αυτός της Ε.Ε. θα φροντίσει ,ώστε όλες οι πληροφορίες που πηγάζουν από την αποκωδικοποίηση της Ομηρικής Οδύσσειας και ήταν άγνωστες στο επιστημονικό προσωπικό να γίνουν κοινή γνώση στα χρόνια που έρχονται, με τον τρόπο που περιέγραψα, τηλεπαθητικά [επεα πτεροεντα]

Ανακαλύψεις άγνωστες έως χθες και καταγεγραμμένες στο αποκωδικοποιημένο Ομηρικό κείμενο θα γίνουν πραγματικότητα, από επιστήμονες που το αγνοούν ολοκληρωτικά .

υπάρχει κάτι μέσα στο μυαλό τους που έχει ενημερωθεί από τον Αύγουστο του 2009 [ημερομηνία έκδοσης του βιβλίου ο Κώδικας των Ελλήνων Αθανάτων] , το γνωρίζουμε με την ονομασία ασυνείδητο ,αυτό θα τους βοηθήσει να επιτύχουν το επόμενο επαναστατικό βήμα στον τομέα έρευνας τους.

Π.χ.

α].-είναι θέμα χρόνου πια να βρεθεί το γονίδιο της αθανασίας του ανθρώπου. 

Β].- είναι θέμα χρόνου για τους ειδικούς ερευνητές να ανακαλύψουν πως η Ε.Ε. είναι κατασκευασμένη σε εργαστήριο.

Γ].-Πως η Ε.Ε. είναι αθάνατη.-

Δ].-πως ο πλανήτης Άρης κατοικείτο πριν 3.3 δισεκατομμύρια χρονια.Πως δεν είμαστε μόνοι μας στο γαλαξία.

Ε].-πως οι «σκουληκότρυπες» είναι γεγονός και έχουμε και μια στο αστρικό μας σύστημα.

Στ].-είναι θέμα χρόνου για τους νεύρο-επιστήμονες να κατανοήσουν τον νοητικό μηχανισμό του ύπνου [υφαντό της Πηνελόπης ] του τρόπου δηλαδή που λειτουργούν τα μυαλά μας σε καθημερινή βάση.

Ήδη οι νεύρο –επιστήμονες του Χάρβαρντ έκαναν το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.

Κ.α.π.

Προτεραιότητα έχουν πάντα οι Έλληνες επιστήμονες ,όπου υπάρχουν φυσικά.

Είμαστε με Γαλαξιακό Νομό οι εκλεκτοί των θεών [Δίας-Αθήνα-Απόλλων-κ.α.] άρα, στην όποια μοιρασιά έγινε προτεραιοτήτων και πλεονεκτημάτων είμαστε πρώτοι και ακολουθουν όλοι οι άλλοι.

Είμαστε ανώτεροι πνευματικά από τους άλλους;;; αυτό αποτελεί βεβαιότητα για τον Όμηρο και θα φανεί στη διαδρομή.

Η ενημέρωση μας είναι ταχύτερη από τους άλλους λαούς και πιο ποιοτική ,σε κάθε επίπεδο και σε κάθε επιστήμη. 

Γιατί δεν υπάρχουν χειροπιαστά αποτελέσματα;;; Είμαστε χώρα μικρή και μετράμε μόλις 200 χρόνια ελευθερίας και σε μερικές περιπτώσεις λιγότερο από ένα αιώνα.

Η ελευθερία και η ανεξαρτησία του ανθρώπου είναι βασικό προαπαιτούμενο για την ανάπτυξη του πνεύματος και της όποιας δημιουργίας. 

Χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο και σωστή ενημέρωση.

Όλα λειτουργούν από μόνα τους [Ε.Ε.] προς ανάδειξη μας στη δύναμη που θα σώσει τον πλανήτη.

Είναι καθαρά θέμα χρόνου και τίποτα άλλο. Υπομονή.

Ορισμός λοιπόν. 

αγαθή έριδα =ακούσια πρόσληψη πνευματικής «τροφής» , από αυτό που αφελώς ονομάσαμε ασυνείδητο. 

Το γονιδίωμα αγγελιοφόρος απορρέει ιερή επιστημονική γνώση, ακολουθώντας την σειρά των εξελίξεων –ανακαλύψεων ακόμη και στον ιερό τομέα της μαγειρικής , των ερευνητών παγκοσμίως, σε όποιον κάνει τον κόπο να την ζητήσει.

Κάθε ψήγμα γνώσης μπορεί να γίνει κτήμα σου, αρκεί να το θέλεις και να προσπαθήσεις για αυτό, με οποίο τρόπο εσύ νομίζεις ότι σου ταιριάζει.

Ο «θεός» μέσα σου θα κάνει τα πάντα για σένα ώστε να ενημερωθείς με κάθε λεπτομέρεια, θα σε βοηθήσει ώστε να ανοίξεις νέους ορίζοντες σε ότι είναι αυτό που αγαπάς να ασχοληθείς σοβαρά.

Ο λεξαριθμος 280[10]

Η ΑΓΑΘΗ ΕΡΙΔΑ

280[10]=Εριδαινεμεν* .-[εριδαινω=διαγωνιζομαι/φιλονικώ-μαλωνω].-α78-79

280[10]=εριδαν ιεμεν*.-[εριδα=ο υγειης δημιουργικός ανταγωνισμός σε αντίθεση με την έννοια του αθέμιτου ανταγωνισμού / ιεμεν του ιεμαι=τεινω προς τι-επιθυμώ-σπεύδω / σπεύδω προς τον υγειη δημιουργικό ανταγωνισμό σε αντίθεση με τον αθέμιτο - ζήλεια].-α78-79

280[10]=εριδαν νεμει*.-[με τον υγειη δημιουργικό ανταγωνισμό προσλαμβάνω ιερή γνώση με δόλο].-α78-79

280[10]=εριδαν ενι με *.-[ο υγειης δημιουργικός ανταγωνισμός μέσα μου με ενημερώνει με ιερή γνώση].-α78-79
……………………………………………………………..

Ο λεξαριθμος 280[10]=εριδαινεμεν ειναι διάμετρος κύκλου με μήκος περιφέρειας τον λεξαριθμο [880[7]

880[7] / 280[10]

Η γεωμετρική σχέση μας ενημερώνει.

Πρώτα η περιφέρεια του κύκλου ο λεξαριθμος 880[7]

880[7]=Καλόν τε μεγαν τε.- [η Ε.Ε. είναι καλή και τεράστια] 

880[7]=Κίων* .-[αλληγορική ερμηνεία η Ε.Ε.] 

880[7]=νικώ*.-[ νικώ-υπερτερώ-υπερβάλλω-αποδεικνύομαι υπέρτερος –επικρατώ / με την Ε.Ε. θα αποδειχθώ υπέρτερος –θα νικήσω-θα επικρατήσω]

880[7]=κιω ν’[υ]*.-[ κιω=βαδιζω-πηγαίνω / τώρα βαδίζω προς την νίκη –επικράτηση με τις γνώσεις της Ε.Ε.]

880[7]=Καθ’Ελλαδα και μέσον Αργος δε.-[στο γαλαξία Ελλάδα και στο μισό γαλαξία Αργος].-α344

880[7]=Οιω .-[οιομαι=πιστευω-νομίζω-εχω την γνώμη-σκέπτομαι να –είμαι διατεθειμένος-μου φαίνεται].-α201

880[7]=θεα φρεσιν .-[η θεά μέσα τα θεϊκά μυαλά]

880[7]=Πω* .-[ειπον =μίλησα /δικάζω-προσφωνώ-επαινώ-παραγγελλω].-α196

880[7]=Πω* .-[μόριο εγκλιτ.=τροπικο =κατά τινά τρόπον οιονδήποτε / χρονικο=επι χρονικό τι διάστημα οιονδήποτε ].-α196

880[7]=αοιδος αειδε οιτον –[τώρα να ξέρεις η Ε.Ε. καθορίζει την μοίρα σου]

/

280[10]=Εριδαινεμεν* .-[εριδαινω=διαγωνιζομαι/φιλονικώ-μαλωνω].-α78-79

280[10]=εριδαν ιεμεν*.-[εριδα=ο υγειης δημιουργικός ανταγωνισμός σε αντίθεση με την έννοια του αθέμιτου ανταγωνισμού / ιεμεν του ιεμαι=τεινω προς τι-επιθυμώ-σπεύδω / σπεύδω προς τον υγειη δημιουργικό ανταγωνισμό σε αντίθεση με τον αθέμιτο - ζήλεια].-α78-79

280[10]=εριδαν νεμει*.-[με τον υγειη δημιουργικό ανταγωνισμό προσλαμβάνω ιερή γνώση με δόλο].-α78-79

280[10]=εριδαν ενι με *.-[ο υγειης δημιουργικός ανταγωνισμός μέσα μου με ενημερώνει με ιερή γνώση].-α78-79

Η απόδοση της Γεωμετρικής σχέσης 880/280

Η τεράστια και καλή Ελληνική Έλικα, κυρίαρχος γενετικός κώδικας στους γαλαξίες Ελλάδα και στο μισό γαλαξία Αργος, είναι αυτή που «τραγουδά» μέσα στα θεϊκά μυαλά σου την μοίρα σου.
Είναι αυτή που θα σε βοηθήσει με τις πληροφορίες της να νικήσεις – επικρατήσεις , ανταγωνιζόμενος δημιουργικά [αγαθή Έριδα] τους υπόλοιπους συνανθρώπους σου.
Αυτός είναι ο τρόπος που προάγεται η γνώση στον πλανήτη από την δημιουργία του σύγχρονου ανθρώπου, ακούσια, με «δόλο».
Το {εριδαινεμεν=280[10 } και ο λεξαριθμος του στίχου α64 [280[10]=ποιον.-[με ποιο τρόπο] είναι διάμετροι κύκλου με την ιδία περιφέρεια 880[7]
Ρωτώ , με ποιο τρόπο θα ανταγωνιστώ;;;
Με την αγαθή έριδα θα ανταγωνιστώ και θα νικήσω ,προσλαμβάνοντας ιερή γνώση με τα θεια μυαλά μου.
………………………………………………………………………
Ο λεξαριθμος 6650[8]

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ……..

6650[8]=Ου μεν γαρ τι δυνησεται αντια παντων αθανατων αεκητι θεων εριδαινεμεν οίος*.-[διότι κανείς δεν μπορεί μόνος ενάντια στη θέληση των αθανάτων θεών ακούσια να ανταγωνιστεί ].-α78-79

6650[8]=Ουτι μεν γαρ δυνησεται αντια παντων αθανατων αεκητι θεων εριδαν ιεμεν οίος*.-[εριδαν ιεμεν=εριδα=ο υγειης δημιουργικός ανταγωνισμός σε αντίθεση με την έννοια της ζήλειας του καταστροφικού άνευ όρων ανταγωνισμού / ιεμεν του ιεμαι=τεινω προς τι-επιθυμώ-σπεύδω / διότι μπορώ ενάντια στη θέληση όλων των αθανάτων θεών- όπως αυτή καταγράφηκε στην συμφωνία των δυο μερών -να προσλάβω ιερή γνώση από την Ε.Ε. ακούσια-με δόλο εξ αιτίας [της αγαθής Έριδας] του υγειους δημιουργικού ανταγωνισμού η οποία δεν υπόκειται στους γονιδιακούς η άλλους νοητικούς περιορισμούς ].-α78-79

6650[8]=Ουτι μεν γαρ δυνησεται αντια παντων αθανατων αεκητι θεων εριδαν νεμει οίος*.-[εριδαν ιεμεν=εριδα=ο υγειης δημιουργικός ανταγωνισμός σε αντίθεση με την έννοια της ζήλειας του καταστροφικού άνευ όρων ανταγωνισμού / ιεμεν του ιεμαι=τεινω προς τι-επιθυμώ-σπεύδω / διότι μπορώ ενάντια στη θέληση όλων των αθανάτων θεών- όπως αυτή καταγράφηκε στην συμφωνία των δυο μερών -να προσλάβω ιερή γνώση από την Ε.Ε. ακούσια-με δόλο εξ αιτίας [της αγαθής Έριδας] του υγειους δημιουργικού ανταγωνισμού η οποία δεν υπόκειται στους γονιδιακούς η άλλους νοητικούς περιορισμούς ].-α78-79

6650[8]=Ουτι μεν γαρ δυνησεται αντια παντων αθανατων αεκητι θεων εριδαν ενι με οίος*.-[εριδαν ιεμεν=εριδα=ο υγειης δημιουργικός ανταγωνισμός σε αντίθεση με την έννοια της ζήλειας του καταστροφικού άνευ όρων ανταγωνισμού / ιεμεν του ιεμαι=τεινω προς τι-επιθυμώ-σπεύδω / διότι μπορώ ενάντια στη θέληση όλων των αθανάτων θεών- όπως αυτή καταγράφηκε στην συμφωνία των δυο μερών -να προσλάβω ιερή γνώση από την Ε.Ε. ακούσια-με δόλο εξ αιτίας [της αγαθής Έριδας μέσα μου] του υγειους δημιουργικού ανταγωνισμού η οποία δεν υπόκειται στους γονιδιακούς η άλλους νοητικούς περιορισμούς ].-α78-79
6650[8]=Αργου Μεντι δυνησεται τι ανα παντων αθανατων αεκητι θεων εριδαινεμεν οίος*.-[διότι η ακούσια πληροφόρηση από την αόρατη Ε.Ε. που προκύπτει από τον υγειη ανταγωνισμό που έφερε ο Μεντης –Αθηνά από τον γαλαξία Αργο μπορεί όλους να τους κάνει Αθάνατους χωρίς την θέληση των θεών [ενάντια στα όσα καταγράφηκαν στην συμφωνία των δυο μερών].-α78-79

6650[8]=Ουτι μεν γαρ δυνησεται –αεκητι θεων- αντια εριδαινεμεν οίος-πάντων αθανάτων*.-[Η αορατη ελληνική έλικα δύναται –χωρίς την θέληση των θεών-μόνος ενώπιων ανταγωνισμού-όλους αθάνατους να κάνει.].-α78-79

Ερμηνεία .-η αόρατη Ε.Ε. ,με τις πληροφορίες που δίδει στους ανθρώπους που κάνουν ακούσια χρήση του δημιουργικού ανταγωνισμού, στο ότι είναι αυτό με το οποίο ασχολούνται ,θα μας οδηγήσει αργά η γρήγορα στην αθανασία και στο γαλαξία Αργο.
Η λειτουργία του νοητικού αυτού μηχανισμού δεν υπόκειται στις συμφωνίες των δυο μερών και η μέθοδος παρακάμπτει το εμπόδιο του Μεσολόβιου ,έξυπνα, χωρίς να χρειάζεται η διαδικασία του διαλογισμού, που παραμένει πάντα όμως η πρώτη επιλογή μας.
……………………………………………………
Λεξαριθμος 630[9]

ΜΟΝΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ

630[9]=Εριδαινεμεν οιος * .-[διαγωνίζομαι –ανταγωνίζομαι μόνος].-α78-79

630[9]=οι Δια νεμεν ιερος* .-[από τον θεϊκό-ισχυρό-ταχύ –ζωογόνο ΔΙΑ προσλαμβάνω πληροφόρηση διαγωνιζόμενος μόνος με τα μυαλά μου].-α78-79

630[9]=Ιερα Διος οι νεμεν*.-[την ιερη πληροφόρηση του ΔΙΑ προσλαμβάνω διαγωνιζόμενος μόνος μου].-α78-79 

630[9]=Δι’ιερα νεμεν οιος* [μόνος, αντιμαχόμενος τον άλλον σου εαυτό, για να αποσπάσεις τις ιερές πληροφορίες του ΔΙΑ].-α78-79

630[9]=Δαι νεμεν ιερ’οιος*.- [μόνος μάχη δίνεις για την ιερή πληροφόρηση].-α78-79

630[9]=Εριδαν ιεμεν οίος*.-[μόνος μου σπεύδω προς τον υγειη δημιουργικό ανταγωνισμό, την αγαθή Έριδα, για την πρόσληψη ιερής γνώσης με δόλο].-α78-79

ερμηνεία

Μόνος σου αποφασίζεις για τον τρόπο που θα ανταγωνιστείς συμμετέχοντας στα κοινωνικά δρώμενα, ο «θεός» θα σε βοηθήσει πληροφορώντας σου στη διαδρομή.
Ο υγειης δημιουργικός ανταγωνισμός, η αγαθή έριδα, σε ανταμείβει με ιερή γνώση και μελλοντικά δημιουργεί τις συνθήκες για την σωτηρία του πλανήτη.
Η προσωπική σου αμοιβή θα είναι η συνέχιση της ζωής σου στα Ηλύσια πεδία του γαλαξία.
Ο αθέμιτος ανταγωνισμός η καταραμένη έριδα μπορεί να σε αμείβει προσωρινά με υλικά αγαθά, όμως η επιλογή σου στερεί τον πλανήτη από τις μελλοντικές λύσεις για την σωτηρία του και εσένα τον ίδιο από την αιωνία ζωή στον γαλαξία.
Μια εικόνα των λάθος επιλογών της ανθρωπότητας διαχρονικά είναι και η σημερινή.

Ο Κώδικας Των Ελλήνων Αθάνατων - Βασίλης Λυκιαρδόπουλος

Επιτρέπεται Η Αναδημοσίευση Μόνο Με Αναφορά Του Ονόματος Του Συγγραφέα Και Της Σελίδας Στο FB Με Ενεργό Λινκ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα