Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Η Ελλάδα Μισθώνει τις Goldman Sachs, Rothschild Για Να Βοηθήσουν Την Οικονομία!!! Κι Εσύ Νεοέλληνα Ραγιά Συνέχισε Τον Ύπνο Σου...

Σύμφωνα με το Reuters σχετικά με την εταιρική σχέση μεταξύ του ελληνικού ταμείου διάσωσης των τραπεζών και του διεφθαρμένου τραπεζικού tag team Goldman και Rothschild σε ένα άρθρο που έχει λάβει σχεδόν μηδενική προσοχή.

Φωτογραφία: Διαρροή Story

By Anthony Gucciardi

June 30, 2013
Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, όπως αναφέρεται από το Reuters , το ταμείο διάσωσης των τραπεζών στην Ελλάδα έχει στραφεί προς το δίδυμο της μαφίας προκειμένου να πουλήσει δύο ελληνικές τράπεζες (Proton και Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο), που αποδεκατίστηκαν από την οικονομική αναταραχή στο έθνος. 

Και ποιος μπορεί καλύτερα να βοηθήσει να πωληθούν  αυτές οι τράπεζες και να βοηθήσει την Ελλάδα να επιστρέψει  σε ένα σταθερό οικονομικό περιβάλλον; Ποιος άλλος από την Goldman Sachs, η οποία στην πραγματικότητα ήταν πολύ χρήσιμη στην προσπάθεια της διεξαγωγής οικονομικού πολέμου στον ελληνικό λαό μέσω της απόκρυψης του γλοιώδη χρέους της Ελλάδας.
Αλλά αυτό, φυσικά, είναι απλά καρυκεύματα πάνω από το ειρωνικό αλλά τρομακτικό πιάτο που μαγειρεύτηκε από αυτό το ταμείο διάσωσης στην επιλογή και την προέλευση της σύγχρονης τραπεζικής μαφίας μέσω της στροφής προς την περιβόητη οικογένεια Rothschild. 
Από τη χρηματοδότηση μεγάλων πολέμων που αρχικά αποκόμισαν τεράστιο πλούτο μέσω της συνειδητής απάτης μετά από τη μάχη του Βατερλώ, εκλέγοντας κάθε Rothschild να ενεργεί ως Έλληνας σύμβουλος είναι μια επιλογή που έρχεται σε αντίθεση με τα συμφέροντα του ελληνικού λαού.
Αλλά και πάλι, αυτός είναι ο τρόπος του διεθνούς τραπεζικού καρτέλ.
Όπως είδαμε και με το περιστατικό της Κύπρου, οι πλούσιοι τραπεζίτες και οι μεγάλες εταιρείες  μεγιστάνων που είχαν την κατάλληλη πληροφόρηση, τράβηξαν ογκώδη ποσά μετρητών από τους λογαριασμούς τους από το εσωτερικό της χώρας πριν η κυβέρνηση κάνει πλιάτσικο στις αποταμιεύσεις των ανθρώπων, προκειμένου να βρεθούν πόροι  για το  μέγα σχέδιο διάσωσης της χώρας . 
Ακόμη και ο Κύπριος πρόεδρος κ. Νίκος Αναστασιάδης βρέθηκε να είναι στον κατάλογο των ατόμων που απέσυραν τις καταθέσεις τους πριν η κυβέρνηση ξεκινήσει την κλοπή.
Σύμφωνα με το Reuters σχετικά με την εταιρική σχέση μεταξύ του ελληνικού ταμείου διάσωσης των τραπεζών και του διεφθαρμένου τραπεζικού tag team Goldman και Rothschild σε ένα άρθρο που έχει λάβει σχεδόν μηδενική προσοχή:
"To ταμείο διάσωσης τραπεζών στην Ελλάδα έχει προσλάβει τις Rothschild και Goldman Sachs ως σύμβουλους για την πώληση των Proton και Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (ΤΤ), που είναι πιο πιθανό να αγοραστούν από μεγαλύτερες ελληνικές τράπεζες, είπαν αξιωματούχοι  στο Reuters την Παρασκευή."
Από  intellihub
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα