Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Γεωμηχανική: Τα chemtrails μπορούν να προκαλέσουν ακραία καιρικά φαινόμενα



Στο παρακάτω Video o Dane Wigington δίνει μια παρουσίαση στη Βόρεια Καλιφόρνια για τις βλαβερές συνέπειες της γεωμηχανικής, δηλώνοντας ότι δεν υπάρχει πιο κρίσιμο θέμα σήμερα.

Τα πολύ βασικά που απαιτούνται για τη διατήρηση της ζωής πάνω στη γη καταστρέφονται απερίσκεπτα από αυτά τα προγράμματα. Αυτό δεν είναι ένα θέμα που θα αρχίσει να μας επηρεάζει σε αρκετά χρόνια από τώρα, αλλά έχει κάνει ήδη αισθητή την παρουσία του , προκαλώντας μαζικούς θανάτους  ζώων και των φυτών σε όλο τον κόσμο, καθώς και την εμφάνιση νέων ανθρώπινων ασθενειών.

Η συζήτηση για το αν τα προγράμματα γεωμηχανικής είναι σε εξέλιξη τώρα είναι ένα επίμαχο ζήτημα. Έχουμε περισσότερο από αρκετά δεδομένα που το επιβεβαιώνουν. Έχουμε πραγματικά πλάνα που δείχνουν δεξαμενόπλοια ψεκασμού. Τα υλικά που εμφανίζονται στο έδαφος είναι ακριβώς τα ίδια υλικά που αναφέρονται στα πολυάριθμα διπλώματα ευρεσιτεχνίας γεωμηχανικής και έγγραφα.

Επισκεφθείτε το geoengineeringwatch.org για περισσότερες πληροφορίες και μια λίστα αυτών των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας της κυβέρνησης και εγγράφων.

Ο ουρανός μας σήμερα δεν είναι φυσιολογικός. Έρευνες έδειξαν ότι η ατμόσφαιρα της γης  . Είναι γεμάτη με νανοσωματίδια και βαρέα μέταλλα. Επίσης οι ουρανοί έχουν γεμίσει με σχέδια πλέγματος για τόσο πολύ καιρό τώρα που έχουμε συνηθίσει σε αυτά και δεν τα βλέπουμε πια. Δυστυχώς, η πραγματικότητα είναι ότι οι άνθρωποι δεν κοιτάζουν προς τα πάνω.

Για να είμαι σαφής, αυτό που βλέπουμε δεν είναι σύννεφα για την αύξηση της βροχόπτωσης. Αυτά τα σωματίδια έχουν σχεδιαστεί για να μπλοκάρουν τον ήλιο και να μετακινούνται με τα ρεύματα .Ο Dane εξηγεί πώς αυτό είναι που προκαλεί την ξηρασία και τους κατακλυσμούς που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.

Η ατμόσφαιρά μας δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα τεράστιο εργαστήριο φυσικής για τους επιστήμονες της  γεωμηχανικής, που δεν έχουν καμία απολύτως ανησυχία για τις συνέπειες αυτού στην ανθρωπότητα. Τα πειράματα αυτά καταστρέφουν κυριολεκτικά τον πλανήτη, και αφανίζουν σταδιακά τη ζωή πάνω στη γη.

Άλλες Έρευνες Του Dave είναι  : 

01. H Γεωμηχανική που σχετίζετε με τις κλιματικές διαταραχές, ακραίας ξηρασίας και κατακλυσμούς 
02. Η καταστροφή του όζοντος
03. Απελευθέρωση μεθανίου
04. Δραστική μείωση των πάγων της Αρκτικής θάλασσας
05. Παγκόσμια μειώσεις περιεκτικότητα σε οξυγόνο
06 Ωκεανοί στο χείλος της κατάρρευσης
07. Massive offs ψάρια πεθαίνουν
08. 200 είδη με εξαφάνιση κάθε μέρα
09. Μια δραστική αύξηση στον αυτισμό, Αλτσχάιμερ και άνοια
10. Μειώσεις των δασών 
11. Η αποστείρωση των εδαφών καθιστώντας αδύνατο για τα φυτά να μεγαλώνουν χωρίς αλουμίνιο ανθεκτικό σπόρους της Monsanto

O Dane Wigington παρουσιάζει τεκμηριωμένα στοιχεία που αποκαλύπτουν ποια είναι αυτά τα καταστροφικά προγράμματα που γίνονται πάνω στον πλανήτη μας μέχρι και σήμερα και ποιες θα είναι οι συνέπειες , αν συνεχίζουν να τα εφαρμόζουν 

*Πατήστε το κουμπί των υποτίτλων 



ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα