Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ






Με τη Νέα Τάξη της παγκοσμιοποίησης είναι πια αναμφισβήτητο γεγονός ότι άλλαξαν πολλά πράγματα ακόμα και μέσα στα σκοτεινά και ύπουλα κυκλώματα του κόσμου. Ο λαός μας, δυστυχώς, ακόμα ζεί στην εποχή του κομματισμού και των κατευθυνόμενων στημένων καταστάσεων. Δεν μπορεί να καταλάβει ούτε να νιώσει ούτε και να κατανοήσει καμία προσπάθεια ενημέρωσης για το τι πραγματικά συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Προσωπικά όμως, με ενδιαφέρει η Ελλάδα και η χώρα όπου ζω, η Αυστραλία, γι'αυτό και θα ήθελα να μιλήσω για τις συνέπειες αλλά και την εικόνα της αλλαγής που επιφέρει η παγκοσμιοποίηση . 


Μέχρι τώρα ήμασταν συνηθισμένοι να ακούμε και να διαβάζουμε για το τι γινόταν. Σήμερα, όμως, πολλά πράγματα έχουν αλλάξει. Γνωρίζουμε μέχρι σήμερα ότι τον κόσμο τον κυβερνούν οι μασονικές στοές, η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ, η Νέα Τάξη, οι σιωνιστές, η CIA, η Μοσάντ κ. ά. Όλα τα ανωτέρω ισχύουν και σήμερα, οχι, όμως, όπως γινόταν πρίν. Πολλά άλλαξαν:Από τα παραδοσιακά μυστικά κυκλώματα περάσαμε στα σύγχρονα, που είναι πιο φανερά, αλλά και εξίσου δυνατά και αποτελεσματικά. 

Μπορώ να πω ανεπιφύλακτα ότι τα παλιά ''ρομαντικά'' γραφικά και παραδοσιακά κυκλώματα δεν είναι πια τόσο αποτελεσματικά όσο η νέα δύναμη που φέρει την ονομασία Πολυεθνικές Εταιρίες.

Μα είναι δυνατόν; Ναι, είναι. Γιατί; Γιατί οι πολυεθνικές εταιρίες έχουν μέσα τους απ'όλους τους ανωτέρω, σε μια μικτή οργάνωση, πανίσχυρη και με πλοκάμια σε όλο τον κόσμο. Οι πολυεθνικές εταιρίες κάνουν τα πάντα με το χρήμα, αφού αυτό κυβερνά σήμερα όπως πάντα, αλλά σήμερα πιο πολύ, μιας και βρίσκει πρόσφορο έδαφος σε πολιτικούς και κυβερνήσεις. 

Το μυστικό σχέδιο των πολυεθνικών είναι ο έλεγχος του χρήματος, να ανεβοκατεβάζουν κυβρενήσεις, να ελέγχουν το νου του ανθρώπου και να γονατίζουν οικονομικά τον λαό. 



Πολλά είναι τα ερωτήματα που ίσως σε κάποιους φαίνονται προϊόντα ''κρανίου εν τρικυμία''. 

Ο στόχος της παγκόσμιας εξουσίας είναι να κτυπηθεί το παρόν και το μέλλον, βασικά αυτό των νέων ανθρώπων, ώστε να μην υπάρχει αυριανή αντίσταση, αλλά και ιδεολογική επανάσταση στο αύριο. 

Και το επιτυγχάνουν αυτό με τα ναρκωτικά, τον αλκοολισμό, τις σεξουαλικές ανωμαλίες, την αδιαφορία, την ανεργία κ.α. Η ανθρώπινη προσωπικότητα έχει σήμερα εξισωθεί με ένα πλήθος αριθμών . Μας έχουν καταντήσει νούμερα, εξευτελίζοντας οποιανδήποτε έννοια ατομικότητας, ελευθερίας και βούλησης. Μας έχουν μαντρώσει σε ένα κυκεώνα αριθμών που δεν μάς επιτρέπει να δούμε πέρα από το δάχτυλό μας. Ασχολούμαστε όλοι με αυτά τα νούμερα περισσότερο από όσο ασχολούμαστε με τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας. 

Αλλά ακόμα και όταν βρεθεί ο χρόνος για την ασχολία αυτή, μάλλον πάλι σε νούμερα θα καταλήξει, αφού η αξία του παιδιού σας, ανεκτίμητη μεν, εκφράζεται ως κόστος φροντιστηρίου, κόστος πιάνου ή γαλλικών, κόστος playstation.. 

Όλη η ζωή διαμορφώθηκε, αν δεν το έχετε αντιληφθεί, γύρω από τη βασιλεία των αριθμών, που εκφράζεται μέσα από το χρήμα. Μας εθίζουν σε αριθμούς που πάντα μεταφράζονται σε αντίτιμο, αξία, κόστος. Όταν, λοιπόν, υπάρχει αυτός ο κόσμος, όταν ζούμε σ'αυτήν την απόκοσμη κοινωνία, τότε εξακολουθεί να ακούγεται παράλογη η ύπαρξη ενός ''άλλου'' είδους που μας ελέγχει και μας εξουσιάζει. 



Είναι σίγουρο πέρα από την ονομασία που δίνει κανείς, ότι υπάρχει μια ''ανώτερη δύναμη'' που κυβερνά αυτόν τον πλανήτη. Και όταν λέμε κυβερνά, εννοούμε ελέγχει την παγκόσμια οικονομία και ασκεί εξουσία με βάναυσο και αιμοσταγή τρόπο. 

Με την επιστολή μου αυτή, το μόνο που ζητώ είναι να δουν οι αναγνώστες τον κόσμο με άλλα μάτια, όχι με τα δικά μου. Με τα δικά τους μάτια, καθαρά, χωρίς τις παρωπίδες που φοράμε από την ημέρα της γέννησής μας. Μόνο τότε θα έχουμε ελπίδα, θα έχουμε ένα κυριολεκτικά καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας και θα μπορέσουμε να ανακαλύψουμε τον πραγματικό θεό που θα μάς προστατεύσει από τα δεινά που έρχονται. 

Οι επιλογές σας πλέον έχουν άμεση σχέση με την επιβίωσή σας καθενός ξεχωριστά, αλλά και του ευρύτερου περιγύρου σας γενικότερα. Πέρα, όμως, από το όποιο καταστροφολογικό σενάριο, ευχή είναι να μην συμβεί τίποτε, αν και ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να κάνουμε όλοι μας μια πιο ποιοτική στροφή στην ύπαρξή μας και μια πιο ουσιαστική απαλλαγή από τα δεσμά μας. 

George Chrisopoylos...Melboyrne Australia 1/7/2013

ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα