Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Η ΑΥΡΑ ΜΑΣ




Στη φύση γύρω μας υπάρχουν έμψυχα και άψυχα όντα που το καθένα έχει το δικό του ενεργειακό πεδίο με το οποίο εμείς μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ανάλογα.....για να ενδυναμώσουμε το δικό μας προσωπικό ενεργειακό μας πεδίο. Επειδή  διαρκώς στη ζωή μας είμαστε εκτεθειμένοι στις διάφορες εξωτερικές αρνητικές ενέργειες οι όποιες καταφέρνουν να διεισδύουν στην αύρα...τελικά μας  δημιουργούν μία αρνητική ένταση και μας αποδυναμώνουν το σώμα μας ενεργειακά. Οι διάφορες αρνητικές ενέργειες μπορεί να προέρχονται από τα δικά μας άτομα της οικογένειας μας ή από ξένους ανθρώπους με τους οποίους είτε δουλεύουμε μαζί....είτε είναι στο φιλικό μας περιβάλλον.
Οπότε πολλές φορές η πλήρης  απομάκρυνση τους γίνεται δύσκολη με αποτέλεσμα όπως καταλαβαίνετε σ’ αυτή την περίπτωση δεν είναι εφικτή η απομάκρυνση......γι' αυτό και οφείλουμε  να βρούμε άλλες λύσεις...ώστε τελικώς για να μην επηρεαζόμαστε...τόσο πολύ.
Η  δυνατή αύρα μας κρατάει μακριά από τις αρνητικές ενέργειες που έρχονται καταπάνω μας και μας προκαλούν μία ανισορροπία στα ενεργειακά μας κέντρα. Μια υγιής αύρα μας δίνει καθαρότητα και υγεία. Για να ενδυναμώσουμε το προσωπικό μας ενεργειακό πεδίο......αρκεί να βρεθούμε φύση και η αύρα μας θ’ αρχίσει να ισορροπεί και ταυτόχρονα να καθαρίζει από καθετί αρνητικό.
Αγκαλιάστε ένα δέντρο και μοιραστείτε την ενέργεια του. Τα δέντρα έχουν δυναμικά ενεργειακά φορτία-πεδία και αλληλεπιδρούν έντονα με την ανθρώπινη αύρα. Το κάθε δέντρο έχει τη δική του μοναδική συχνότητα..... όπως ακριβώς και ο κάθε άνθρωπος. Έτσι λοιπόν, μπορούμε να αγκαλιάζουμε διαφορετικά είδη δέντρων και να παίρνουμε τις ευεργετικές ιδιότητες του καθενός. Την πρώτη φορά θα σας φανεί παράξενο....αλλά αν δώσετε αγάπη...θα παραλάβετε......ΑΓΑΠΗ.Ιδιαίτερα τα πεύκα μας παρέχουν την ιδιότητα ώστε να καθαρίζει το ανθρώπινο μας ενεργειακό πεδίο....διότι απορροφά και διώχνει καθετί αρνητικό συναίσθημα και ιδιαίτερα τις ενοχές, χωρίς όμως τα ίδια τα πεύκα να επιβαρύνονται από μια τέτοια ενέργεια, αφού χρησιμοποιούν όλο αυτό το αρνητικό δυναμικό που παίρνουν από εμάς σαν τροφή. Προσέξτε μόνον κατά την περίοδο της ανθοφορίας....ώστε αν είσαστε αλλεργικά άτομα να αποφύγετε εκείνη την περίοδο την επαφή.
Αυτή την καλοκαιρινή περίοδο η θάλασσα μας δίνει τέσσερα βασικά στοιχεία της ζωής:
ΠΥΡ από τον φωτεινό Ήλιο.
ΑΗΡ απ’ τη θαλασσινή Αύρα.
ΥΔΩΡ από τη ίδια τη θάλασσα.
ΓΗ από την επαφή της θάλασσας.
Το σώμα μας λοιπόν μπορεί να απορροφήσει όλες αυτές τις ενέργειες και να τις μετασχηματίσει σε μια θεραπευτική ενέργεια, δυναμώνοντας έτσι ολόκληρο το ενεργειακό μας σύστημα, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Η επαφή μας με τα τέσσερα στοιχεία της ΓΑΙΑΣ μας επαναφέρει την ισορροπία.....αρκεί να κάνουμε  κάθαρση και των τεσσάρων στοιχείων ......για να νιώσουμε μέσα μας τον ΑΙΘΕΡΑ.
Επίσης οι κρύσταλλοι και τα πετρώματα μας βοηθάνε.....λόγω των ηλεκτρομαγνητικών τους ιδιοτήτων και επιδρούν άμεσα επάνω μας πολύ ευεργετικά. Η ενέργεια που απελευθερώνουν οι κρύσταλλοι απορροφάται εύκολα από το ανθρώπινο αυρικό μας πεδίο.
Ακόμη τα ζώα και ειδικά η αύρα τους είναι σημαντική. Έχουν γίνει έρευνες που δείχνουν την επίδραση που έχουν τα ζώα στους ηλικιωμένους και τους αρρώστους και έχει αποδειχθεί ότι όταν χαϊδεύουμε και αγαπάμε κάποια ζώα τότε κατεβαίνει η αρτηριακή μας πίεση. Το χάδι αυτό εξισορροπεί την αύρα μας και σταθεροποιεί το φυσικό-συναισθηματικό-πνευματικό και το διανοητικό μας ενεργειακό πεδίο. Οι γάτες για όσους δεν το γνωρίζουν...όταν μαζεύονται πολλές σ’ ένα σημείο ...απορροφούνε όλες τις αρνητικές ενέργειες της φύσης εκείνης της περιοχής.
Τα ποτάμια και η συνεχής ροή τους επίσης μας καθαρίζουν την αύρα.....αρκεί να καθίσουμε πλάι τους ξαπλωμένοι ανάσκελα με τα πόδια γυμνά.....από εκεί που έρχεται-κατεβαίνει το νερό....και να το νιώθουμε να διαπερνάει όλο μας το σώμα και να διαφεύγει....από την κορυφή του κεφαλιού μας. Μετά από 15 λεπτά θα νιώθετε άλλος άνθρωπος....!
Επίσης οι εξωτερικές ενέργειες του σύμπαντος όπως οι αστερισμοί απορροφούνται  και μετασχηματίζονται από το σώμα μας....ώστε να έχουμε τις πλανητικές επιρροές.....που είναι περισσότερο φανερές και έντονες σε ορισμένα δεχτικά άτομα....!Το κάθε άτομο έχει το δικό του μοναδικό ενεργειακό σύστημα...οπότε και ο τρόπος επεξεργασίας διαφέρει  ανάλογα στον καθένα.
Η σωστή αναπνοή και οι διάφορες ασκήσεις της μας βοηθούν για μια γρήγορη αναζωογόνηση του είναι μας. Η καλή αναπνοή μας προσφέρει θετική ενέργεια στην αύρα και πραγματοποιείται από τα ρουθούνια...διότι όταν αναπνέουμε από το στόμα μας.......είμαστε περισσότερο επιρρεπείς σε ασθένειες....επειδή ακριβώς αυτού του είδους η αναπνοή μας εξασθενεί και χάνουμε τη ζωτικότητα της αύρας....επειδή ακριβώς  ανάμεσα στο στόμα μας και τους πνεύμονες μας δεν υπάρχει τίποτα που να φιλτράρει τον αέρα. Έτσι κάθε αιωρούμενο μας βλάπτει και πηγαίνει απ’ ευθείας στους πνεύμονες. Προσοχή επίσης στον κρύο αέρα διότι προκαλεί φλεγμονές στο αναπνευστικό μας σύστημα.
Και τέλος ένα πλατύ χαμόγελο....και μια θετική σκέψη.....μπορεί να μας δώσει
μια ενδυνάμωσης της αύρας μας....ώστε να μας θεραπεύσει και να μας οδηγήσει σε ανώτερα και πιο υψηλότερα επίπεδα Συνειδητότητας.
Η μουσική αρμονία και η απαγγελία του Ομήρου....θα σας βοηθήσει....να έχετε συντονισμό και να ηρεμήσετε το νευρικό σας σύστημα.
Τρόποι υπάρχουν πολλοί....διάθεση έχετε;

ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ (Ε.Ι.)


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα