Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Καφές και Ομοιοπαθητική: ορκισμένοι εχθροί;

kafes2

Στις μέρες μας πολύς κόσμος έχει ακούσει για την Ομοιοπαθητική, και τα οφέλη που μπορεί να έχει για την υγεία ως εναλλακτική ή συμπληρωματική προσέγγιση προς την συμβατική ιατρική.
Οι περισσότεροι όμως διστάζουν να δοκιμάσουν, έχοντας πληροφορηθεί από γνωστούς τους ή από τον φαρμακοποιό της γειτονιάς ότι για να έχει αποτελέσματα η θεραπεία πρέπει να κόψουν δια παντός μια αγαπημένη συνήθεια, που δεν είναι άλλη από το καθημερινό καφεδάκι!

Μια διαδεδομένη αντίληψη είναι ότι ο καφές λειτουργεί ως αντίδοτο στα ομοιοπαθητικά φάρμακα, και κατά συνέπεια δεν μπορεί να υπάρξει αποτελεσματική θεραπεία για τους λάτρεις του συγκεκριμένου ροφήματος.
Για όσους όμως ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν μια ομοιοπαθητική αγωγή και ακούγοντας τα παραπάνω απογοητεύτηκαν, υπάρχουν καλά νέα.
Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο της Ομοιοπαθητικής, υπάρχει πλέον τρόπος να πραγματοποιηθεί ομοιοπαθητική θεραπεία με άριστα αποτελέσματα, ακόμα κι αν πίνετε καφέ, λατρεύετε την coca cola ή χρησιμοποιείτε προϊόντα με μέντα.
Η μέθοδος αυτή μπορεί πολύ εύκολα να εφαρμοστεί παράλληλα με την ενδεδειγμένη ομοιοπαθητική αγωγή, χωρίς επιπλέον κόστος, εξασφαλίζοντας συγχρόνως την πλήρη επιτυχία της θεραπείας.
Έτσι ο ασθενής μπορεί να συνεχίσει τη ζωή του κανονικά, χωρίς να απαρνηθεί καμιά από τις καθημερινές του συνήθειες, και απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τα οφέλη μιας ολιστικής θεραπείας μέσω της Ομοιοπαθητικής.

     Ενα άρθρο του Κωνσταντίνου Πίσιου.
              Ειδικός Ομοιοπαθητικός – Παθολόγος 
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα