Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Ισλαμικός τρόμος στο Παρίσι: Μουσουλμάνος επιτέθηκε σε αστυνομικούς που ζήτησαν από την γυναίκα του να βγάλει την μπούργκα για να δουν το πρόσωπο της - Μετά την σύλληψη του έγινε πολιορκία του αστυνομικού τμήματος από ισλαμιστές!!!


(φωτογραφία αρχείου από επεισόδια για την μπούρκα με ενωμένους ισλαμιστές και αριστερούς)

Ένα νεαρό αγόρι τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν τη νύχτα της Παρασκευής προς το Σάββατο έξω από ένα αστυνομικό τμήμα του Τραπ, στα προάστια του Παρισιού, με αφορμή τη σύλληψη ενός άνδρα που απέτρεψε αστυνομικούς να ελέγξουν τη σύζυγό του, η οποία φορούσε μπούρκα....


Ένα στέλεχος μιας μουσουλμανικής ένωσης που μίλησε στο Γαλλικό Πρακτορείο ζητώντας να μην κατονομαστεί επιβεβαίωσε ότι 200-400 άτομα είχαν συγκεντρωθεί μπροστά από το αστυνομικό τμήμα και διαδήλωναν για τη σύλληψη του άνδρα. Αστυνομική πηγή ανέφερε ότι ο σύζυγος συνελήφθη επειδή ξυλοκόπησε έναν αστυνομικό, γράφει το ΑΠΕ - ΜΠΕ.


 Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα η κατάσταση γύρω από το αστυνομικό τμήμα ήταν ήρεμη. Περίπου δέκα κλούβες είχαν παραταχθεί έξω από το κτίριο ενώ ένα ελικόπτερο της αστυνομίας πετούσε πάνω από τη συνοικία που ήταν σπαρμένη με σπασμένες πλάκες πεζοδρομίων και δοχεία δακρυγόνων. Κοντά στο τοπικό νοσοκομείο οι διαδηλωτές έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων.


 Ένας νόμος που τέθηκε σε ισχύ τον Απρίλιο του 2011 απαγορεύει στις γυναίκες να κυκλοφορούν σε δημόσιους χώρους έχοντας πλήρως καλυμμένο το πρόσωπό τους. Στους παραβάτες μπορεί να επιβληθεί πρόστιμο έως και 150 ευρώ. Τα ενδύματα που απαγορεύονται είναι το νικάμπ και η μπούρκα.


ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα