Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Παγκόσμια Αφύπνιση ~ Παγκόσμια Πορεία για την Αξιοπρέπεια

the world is waking!


Τουρκία, Ελλάδα, Βραζιλία, Βουλγαρία,Αίγυπτος .... για μια ακόμη φορά η φωτιά της παγκόσμιας επανάστασης σαρώνει το σύνολο του πλανήτη. Παίρνουμε δρόμους, πλατείες, πάρκα κατά εκατομμύρια και επαναστατούμε ενάντια στην αστυνομική βαρβαρότητα, τα βασανιστήρια, την καταστροφή του περιβάλλοντος, την διαφθορά, την λεηλασία των κοινών από το 1%.


Για μια ακόμη φορά πετάμε το δυσβάσταχτο βάρος της γυμνής αδικίας που μας έχουν εξαναγκάσει να μεταφέρουμε στους ώμους μας για χιλιάδες χρόνια.

Για μια ακόμη φορά, οι γιοι και οι κόρες των αρχαίων πολιτισμών δείχνουν πώς να περπατήσουμε προς το φως χωρίς φόβο και άγχος. Ένας νέος πολιτισμός που αναδύεται μέσα από τη χαρά, τη διασκέδαση, την πάλη, τον πόνο και το αίμα.

Με αυτό το κάλεσμα προσκαλούμε όλους τους συντρόφους να βγουν έξω αυτό το Σαββατοκύριακο, 6-7 Ιουλίου 2013, ασχέτως συνόρων και να διεκδικήσουν τους δρόμους, τις πλατείες, τα πάρκα τις πόλεις τους και ότι άλλο ανήκει στην ανθρωπότητα. Ελάτε να αναδυθούμε όπου και αν βρισκόμαστε, στην Αίγυπτο, Βραζιλία, Τουρκία, Ελλάδα, Βουλγαρία, στα χωριά, πόλεις και χώρες όλου του Κόσμου. 

Ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και μαζί να βγούμε στην επιφάνεια όχι μόνο ως ένδειξη συμπαράστασης του ενός προς τον άλλον αλλά και για να θυμηθούμε όλοι το γεγονός ότι παλεύουμε εδώ και χιλιάδες χρόνια για την ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ του πλανήτη μας από τις σκοτεινές δυνάμεις ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. 


Μπορεί να έχουμε διαφορές στην εμφάνιση, τη σκέψη, τον πολιτισμό μας, τις επιλογές, κλπ. αλλά όλα αυτά είναι βαθιά συνδεδεμένα και αποφασίσαμε να βαδίσουμε προς την αξιοπρέπεια ως σύνολο και δεν έχει σημασία τι χρειάζεται για να φτάσουμε εκεί.

Ας σηκωθούμε και να περπατήσουμε μαζί!

Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα