Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

+ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Μπορεί να σε έχει προσβάλλει κάποιος ή μπορεί να μην αντιπαθείς κάποιον γιατί είναι πάρα πολύ κακό παιδί.. Μπορεί να είναι και έτσι, αλλά είναι πάντα έτσι; Ή μήπως η αποστασιοποίηση ή η απόρριψη από την μεριά σου είναι αδιαφορία, φόβος, ανασφάλεια; Ο άνθρωπος λειτουργεί με τα κατώτερα ένστικτα και νομίζει ότι αποδίδει δικαιοσύνη ενώ στην πραγματικότητα είναι ένας γενικευτής συμφεροντολόγος.
Ο άνθρωπος είναι μια μηχανοκίνητη πληγωμένη μάσκα. Αλλά ας αφήσουμε τους ποιητικούς λόγους για τους ποιητάδες. Έχεις ένα σύστημα αξιών που το βασίζεις στην κοινωνική σου θέση, στα χρήματα σου, στην μόρφωση σου, στις προσευχές σου. 

Αλλά αυτό το σύστημα αξιών είναι μόνο θεωρητικό, είναι μια μελλοντική δυνατότητα με παρελθοντικές πατερίτσες, από το οποίο δεν απορρέουν αλλά βρίσκουν καταφύγιο οι πανίσχυρες διαστρεβλωμένες πεποιθήσεις σου κάθε αιτιολογίας και πρέπει πάση θυσία να παραμείνουν άθικτες. 


Είσαι μια μηχανή. Όταν αποδεχτείς ότι είσαι μια μηχανή θα έχεις κάνει το πρώτο βήμα για την απομηχανοποίηση σου.

Θυμάμαι όταν ήμουν μικρός, βέβαια και τώρα μικρός είμαι... νέος στο γενικά,
τέλος πάντων όταν ήμουν πολύ μικρός, χαμογελούσα στους πάντες, χαιρετούσα τους πάντες και το βασικότερο, ψυχολογικά, δεν περίμενα ανταπόδοση.


ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα