Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Η Βασίλισσα κατά την ετήσια έναρξη του Κοινοβούλιου του Ηνωμένου Βασιλείου, υπόσχεται σκληρότερη νομοθεσία για τη μετανάστευση....Στην Ελλάδα των δοσίλογων οραματίζονται ακριβώς τα αντίθετα!!!!



Τι δεν μας λένε οι δοσίλογοι που μας κυβερνούν και τι λέει η Βασίλισσα της Αγγλιας!!

Από τον Andrew Osborn  May 8, 2013

ΛΟΝΔΙΝΟ (Reuters) - Η κυβέρνηση συνασπισμού της Βρετανίας θέτει την καταστολή της μετανάστευσης στο επίκεντρο της νομοθετικής ατζέντας του την Τετάρτη, με την ελπίδα να σταματήσει την φυγή των ψηφοφόρων σε ένα λαϊκιστικό κόμμα κατά της μετανάστευσης πριν από τις εθνικές εκλογές το 2015.

Σε μια φαντασμαγορική πλούσια τελετή που σηματοδοτεί την ετήσια έναρξη του κοινοβουλίου της Βρετανίας, η Βασίλισσα Ελισάβετ είπε ότι ένα νέο μεταναστευτικό νομοσχέδιο «θα διασφαλίσει ότι αυτή η χώρα θα προσελκύει ανθρώπους που θα συνεισφέρουν και θα αποθαρρύνει εκείνους που δεν θα μπορούν".


Φορώντας το στέμμα της, διάβασε τα σχέδια της κυβέρνησης μερικές ημέρες μετά τη σαρωτική νίκη του Κόμματος  Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKIP),  στις τοπικές εκλογές σε βάρος της κυβέρνησης, που θέτουν σε κίνδυνο τις πιθανότητες επανεκλογής του πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον .

Οι Συντηρητικοί του είναι το ανώτερο μέλος του δικομματισμού συνασπισμού, αλλά ελπίζει να σημειώσει νίκη το 2015 και να κυβερνήσει μόνος του.

Το πρόγραμμα για το έτος περιέχει την συζήτηση και άλλων νομοσχεδίων , αλλά η κυβέρνηση επέλεξε να αναδείξει αυτό για τη μετανάστευση. Η Νομοθεσία για την αντιμετώπιση των μεγάλων ζητημάτων όπως η οικονομία και η σχέση της Βρετανίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση ήταν απών .

Αμφισβητώντας τη μετανάστευση εδώ και χρόνια θεωρούνταν ως ρατσιστικό στη Βρετανία. Αλλά και τα τρία βασικά κόμματα έχουν αρχίσει να μιλάνε σκληρά για το θέμα μετά από δημοσκοπήσεις που έδειξαν ότι ήταν ένα από τα θέματα που ανησυχούν τους ψηφοφόρους, σε μια εποχή που μια αδύναμη οικονομία σημαίνει ότι τα δικά τους πρότυπα διαβίωσής συμπιέζονται.

Το UKIP και οι τοπικές εφημερίδες προειδοποιούν ότι η Βρετανία κινδυνεύει να πλημμυρίσει από «ορδές» Ρουμάνων και Βουλγάρων το  επόμενο έτος μετά την λήξη των περιορισμών  της ΕΕ σχετικά με την ελεύθερη κυκλοφορία.

Ακόμη και οι αριστεροί Φιλελεύθεροι Δημοκράτες,  μικρότερος εταίρος του συνασπισμού του Κάμερον, υποστηρίζουν αυστηρότερα μέτρα.



Ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ


Το νέο νομοσχέδιο απαιτεί από τους ιδιοκτήτες να ελέγχουν την κατάσταση της μετανάστευσης των ενοικιαστών τους, επιβάλλει μεγάλα πρόστιμα στις επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν παράνομο εργατικό δυναμικό, καθώς και όριο στην πρόσβαση νεοεισερχομένων »στην Εθνική Υπηρεσία Υγείας. Επίσης, θα καταστήσει ευκολότερη την απέλαση  και πιο δύσκολη την προσπάθεια άρσης της.  

Οι περισσότεροι αναλυτές πιστεύουν ότι η άνοδος του UKIP, το οποίο θέλει η Βρετανία να αποχωρήσει από την ΕΕ και να κλείσει η «ανοιχτή πόρτα» της μετανάστευσης, έχει μετατοπίσει την συζήτηση για τη μετανάστευση προς τα δεξιά.

Ο Peter Wilding, διευθυντής της βρετανικής επιρροής, μίας ομάδας υπέρ της παραμονής της Βρετανίας  στην ΕΕ, είπε ότι το θέμα έχει υπερβολικές. «Λιγότεροι από ένας στους 50 μετανάστες της ΕΕ  ισχυρίστηκαν ότι αποκόμισαν οφέλη εδώ."

Μόλις χλευάστηκε ως κόμμα «ρατσιστών της ντουλάπας» από τον Cameron, το UKIP κέρδισε το ένα τέταρτο των ψήφων στις τοπικές εκλογές στις 2 Μαΐου, κερδίζοντας ψηφοδέλτια από τους Συντηρητικούς, τους Φιλελεύθερους Δημοκράτες, ακόμη και από το Εργατικό κόμμα της αντιπολίτευσης.

Ο Κάμερον είπε ότι η κυβέρνησή του έχει κόψει τη μετανάστευση κατά το ένα τρίτο, δεδομένου ότι ανέλαβε την εξουσία το 2010.


Ο Εντ Μίλιμπαντ, ο ηγέτης των Εργατικών, των οποίων ορισμένοι ψηφοφόροι επίσης αυτομόλησαν στο UKIP, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έχει κάνει πάρα πολλά για να ευχαριστήσει το  αντι-μεταναστευτικό κόμμα.

«Η κυβέρνηση έχει ένα πρόβλημα με την πραγματικότητα. Αυτή η ευγενική ομιλία ήταν η ευκαιρία τους για να απαντήσουν (UKIP)," ο Μίλιμπαντ δήλωσε στο κοινοβούλιο.

"Θα πρέπει να περιέχει ... δράση για να κινήσει την ανάπτυξη  και να αντιμετωπίσει πραγματικά το κόστος ζωής της κρίσης. Όμως αποτυγχάνει σε όλα αυτά τα μέτωπα."

Από news.yahoo
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα