Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Οι Ευρωπαίοι ΣΗΚΩΝΟΥΝ Το τσεκούρι Κατά Του Ισλάμ!!! ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ)



Ο ιδρυτής και ηγέτης του Κόμματος για την Ελευθερία (Partij voor de VRIJHEID - PVV) Geert Wilders, απηύθυνε έκκληση για μια σειρά από μαζικές διαδηλώσεις στην Ολλανδία μετά από μια δημοσκόπηση που δείχνει ότι οι  αντι-ευρωπαιστές του αντι-ισλαμικού Κόμματος της Ελευθερίας θα γίνουν το μεγαλύτερο πολιτικό κόμμα στο ολλανδικό κοινοβούλιο, εάν οι εκλογές διεξάγονταν  αύριο. 


Η δημοσκόπηση έδειξε ότι μόνο ένας στους τρεις ψηφοφόρους - 34 τοις εκατό - θέλουν τον συνασπισμό  Φιλελευθέρων-Εργατικών του πρωθυπουργού  Mark Rutte να ολοκληρώσει την 
τετραετή θητεία της, πολύ κάτω από το 63 τοις εκατό, όταν η κυβέρνηση σχηματίστηκε τον περασμένο Οκτώβριο, και από το 44 τοις εκατό του περασμένου Φεβρουάριου. Ακόμη χειρότερα για την κυβέρνηση, οι Φιλελεύθεροι, με 42 έδρες στο 150 εδρών κοινοβούλιο, θα διατηρήσει μόνο 21 έδρες, αν οι εκλογές διεξάγονταν αύριο. Το Εργατικό κόμμα, από τις 28, θα πέσει  μόλις στις 16.

Οι μεγάλοι νικητές θα είναι το Κόμμα της Ελευθερίας, το οποία θα διπλασιάσει σχεδόν τις θέσεις του 15-29, μια ώθηση που δείχνει οι Ολλανδοί είναι έξω φρενών με το kleptocracy του συνασπισμού και την υποδούλωση στις Βρυξέλλες. Μία δεύτερη έρευνα των επιπτώσεων της crisisA , που δημοσιεύθηκε από κοινωνικοπολιτισμική ομάδα πολιτικής της κυβέρνησης, έδειξε ότι ο αριθμός των ανθρώπων που δήλωσαν ότι αισθάνονται τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης ήταν πάνω από 41 τοις εκατό το 2009 σε 62 τοις εκατό τώρα. Έδειξε ότι η υποστήριξη προς την ΕΕ ήταν στο χαμηλότερο επίπεδο της πενταετίας, ενώ η υποστήριξη για το ευρώ ήταν επίσης κάτω από το ήδη χαμηλό 36 τοις εκατό στο 28 τοις εκατό.

Οι Ευρωπαίοι ΣΗΚΩΝΟΥΝ το τσεκούρι κατά του Ισλάμ!!!
Από τον Geert Wilders
Η Ευρώπη έχει χορτάσει από το Ισλάμ. Περισσότερα από τα τρία τέταρτα των Ολλανδών (77 τοις εκατό) πιστεύουν ότι το Ισλάμ δεν είναι εμπλουτίζει τη χώρα μας. Περισσότερα από τα δύο τρίτα - 68 τοις εκατό - λένε ότι έχουμε μπουχτίσει από Ισλάμ στην Ολλανδία. Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι η πλειοψηφία των ψηφοφόρων από όλα τα πολιτικά κόμματα (από το PVV στο VVD, CDA, D66, PvdA, SP και 50+) συμμερίζονται την άποψη αυτή.
Μια δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από το γραφείο έρευνας του Maurice de Hond ( ολλανδική εταιρεία ισοδύναμη της Gallup), που ανατέθηκε από την PVV, σε ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα άνω των 1.900 ανθρώπων δείχνει επίσης και άλλα εντυπωσιακά αποτελέσματα:
Η πλειοψηφία του 55 τοις εκατό ευνοεί τη διακοπή της μετανάστευσης από ισλαμικές χώρες.
63 τοις εκατό λένε: κανένα νέο τζαμί.
72 τοις εκατό υπέρ μιας συνταγματικής απαγόρευσης σχετικά με το δίκαιο 
της Σαρία στην Ολλανδία.
64 τοις εκατό λένε ότι η άφιξη των μεταναστών από μουσουλμανικές χώρες δεν ήταν επωφελής για την Ολλανδία.
Σχεδόν τα τρία τέταρτα - 73 τοις εκατό - των Ολλανδών βλέπουν σύνδεση μεταξύ του Ισλάμ και των πρόσφατων τρομοκρατικών πράξεων στη Βοστώνη, το Λονδίνο και το Παρίσι.



Τα αποτελέσματα είναι σαφέστατα. Η Ολλανδία έχει βαρεθεί το Ισλάμ. Η πλειοψηφία δεν θέλει νέους μετανάστες από ισλαμικές χώρες, ούτε οποιαδήποτε νέα τζαμιά. Νομίζουν ότι το Ισλάμ δεν προσφέρει τίποτα στις Κάτω Χώρες και φωνάζουν: ως εδώ και μη παρέκει. Θα έρθω αντιμέτωπος με την ολλανδική κυβέρνηση με αυτά τα ευρήματα και απαιτώ να σταματήσουμε επιτέλους τον εξισλαμισμό της Ολλανδίας. Για μεγάλο χρονικό διάστημα έχει επικρατήσει ο ισχυρισμός ότι τα αντι-ισλαμικές απόψεις είναι εξτρεμιστικές . Είναι σαφές πλέον ότι η πλειοψηφία του λαού μας τις στηρίζει!

Είμαι ένας εκλεγμένος πολιτικός σε μία από τις αρχαιότερες δημοκρατίες του κόσμου. Είμαι ο ηγέτης του Κόμματος για την Ελευθερία, του μεγαλύτερου ολλανδικού κόμματος της αντιπολίτευσης.Έχουμε σχεδόν 1 εκατομμύριο ψηφοφόρους σε μια χώρα που είναι γνωστή για την ανοχή της. Δεν είμαι περιθωριακός και ούτε ακροδεξιός. Οι πολιτικοί αντίπαλοι μου με οδήγησαν στο δικαστήριο, κατηγορώντας με για  ομιλίες μίσους και διακρίσεων. Αλλά το δικαστήριο στο Άμστερνταμ μετά από μια δοκιμασία που διήρκησε δύο χρόνια με αθώωσε από όλες τις κατηγορίες.
Νωρίτερα, έχω μιλήσει στις εγκαταστάσεις του Κογκρέσου των Ηνωμένων Πολιτειών, την βρετανική Βουλή των Λόρδων, το Κοινοβούλιο της Δανίας και άλλων χωρών . Συμμετείχα σε συνέδρια στις ΗΠΑ και τον Καναδά, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Αυστραλία και αλλού, με κανέναν από τους ανθρώπους να ανήκουν στην ακροδεξιά.
Τα τελευταία 9 χρόνια ζω υπό την προστασία της αστυνομίας . Όπου και να πάω, αστυνομικοί με πολιτικά πάνε μαζί μου. Ζω σε ένα κυβερνητικό ασφαλές σπίτι, αλεξίσφαιρο και ασφαλέστερο από την Εθνική Τράπεζα. Μακάρι να είχα τα χρήματά τους. Νωρίτερα η σύζυγός μου και εγώ έχουμε ζήσει σε στρατώνες και φυλακές μόνο και μόνο για να είμαστε ασφαλείς από τους δολοφόνους.
Γιατί χρειάζομαι αυτή την προστασία; Δεν είμαι πρόεδρος ή ο βασιλιάς, είμαι ένας απλός βουλευτής.
Έχω στοχοποιηθεί για θάνατο. Τέθηκα υπό αστυνομική προστασία, το Νοέμβριο του 2004, όταν ο Ολλανδός σκηνοθέτης Theo van Gogh σφαγιάστηκε στο φως της ημέρας, επειδή είχε επικρίνει το Ισλάμ. Λίγες ώρες αργότερα, η αστυνομία βρήκε μια επιστολή που γράφτηκε από τον δολοφόνο του Βαν Γκογκ και η οποία απειλούσε να σκοτώσει εμένα καθώς και τον συνάδελφό μου Ayaan Hirsi Ali, . Εμείς, επίσης, είχαμε ασκήσει κριτική στο Ισλάμ, ιδιαίτερα μέσω της εργασίας μας στο κοινοβούλιο.
Ο Ayaan έκτοτε έφυγε για την Αμερική, αλλά εγώ εξακολουθώ να εκφράζω με ειλικρίνεια τις απόψεις μου για το Ισλάμ στο ολλανδικό κοινοβούλιο και στη δημόσια συζήτηση σε όλο τον κόσμο.

Αλλά δεν είμαι εγώ αυτό που είναι σημαντικό εδώ. Αυτό που διακυβεύεται είναι η υπεράσπιση της ελευθερίας μας.
Μόλις πριν από δύο μήνες, ένας καλός φίλος μου, ο Lars Hedegaard, ένας δημοσιογράφος από τη Δανία, επέζησε έπειτα από απόπειρα δολοφονίας. Ένας αλλοδαπός προσπάθησε να τον πυροβολήσει στο κεφάλι. Γιατί; Για τον απλούστατο λόγο ότι ο Lars ασκεί κριτική στο Ισλάμ.
Η Ευρώπη έχει γίνει ένα επικίνδυνο μέρος για εκείνους που επικρίνουν το Ισλάμ. Τόσοι πολλοί άνθρωποι που έχουν τις ρίζες τους σε έναν πολιτισμό εντελώς διαφορετικό από την δική μας ιουδαιο-χριστιανική και ανθρωπιστική παράδοση, έχουν εισέλθει στην Ευρώπη καθιστώντας την ευρωπαϊκή ταυτότητα και τον πολιτισμό της σε κίνδυνο.
Οι τουρίστες που επισκέπτονται τις μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις μας σήμερα μπορεί να δει ακόμη τις καρτ ποστάλ απόψεις του πύργου του Άιφελ, τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, και τα κανάλια του Άμστερνταμ, αλλά αν δεν είναι προσεκτικοί και να περπατήσουν πολύ, κινδυνεύουν να εισέρθουν σε ένα επικίνδυνο ισλαμικό γκέτο.
Το Ισλάμ έχει δημιουργήσει μια παράλληλη κοινωνία στις πόλεις μας. Λίγο πριν το θάνατό της, το 2006, η γνωστή Ιταλίδα συγγραφέας Oriana Φαλάτσι έγραψε: «Σε κάθε μια από τις πόλεις μας, υπάρχει μια δεύτερη πόλη, ένα κράτος εν κράτει, μια κυβέρνηση μέσα στην κυβέρνηση. Μια μουσουλμανική πόλη, μια πόλη που κυβερνάται από το Κοράνι. "

Η Ισλαμική παρουσία αλλάζει τις προοπτικές και τον χαρακτήρα της Ευρώπης. Σε ορισμένες αστικές συνοικίες, οι ισλαμικοί κανονισμοί ήδη εφαρμόζονται. Τα δικαιώματα των γυναικών καταπατούνται. Είμαστε αντιμέτωποι με μαντίλες και μπούρκα,  πολυγαμία, ακρωτηριασμούς των γεννητικών οργάνων και δολοφονίες για λόγους τιμής.
Πριν από πέντε χρόνια, ο Michael Nazir-Ali, ο επίσκοπος της Αγγλικανικής εκκλησίας του Rochester της Αγγλίας, ο οποίος είναι ο ίδιος μουσουλμανικής καταγωγής, είχε προειδοποιήσει για τις ισλαμικές απαγορευμένες ζώνες. «Όσοι είναι από μια διαφορετική πίστη ή φυλή μπορεί να δυσκολεύονται να ζήσουν ή να εργαστούν εκεί, λόγω της εχθρότητας εναντίον τους, ακόμη και με τον κίνδυνο της βίας», είπε.
Μια ομάδα που ονομάζεται Muslim Patrol δημοσίευσε ένα βίντεο στο YouTube που δείχνει τον τρόπο που ελέγχουν μια ολόκληρη γειτονιά της βρετανικής πρωτεύουσας του Λονδίνου. Εκφοβίζουν τους ανθρώπους, απαιτούν από τις γυναίκες να είναι καλυμμένες, παρενοχλούν τους γκέι, κατάσχουν το αλκοόλ, και απαγορεύουν στους μη μουσουλμάνους να περπατήσουν πέρα ​​από το τοπικό τζαμί.
Πριν από δύο χρόνια, ένας υψηλόβαθμος Γερμανός αξιωματικός της αστυνομίας παραδέχθηκε ότι οι απαγορευμένες ζώνες εκτός αστυνομικής  δικαιοδοσίας πολλαπλασιάζονται σε όλη τη Γερμανία. Μπορούμε να παρακολουθήσουμε αυτό το φαινόμενο σε όλη την Ευρώπη.
Μεγάλωσα στο Kanaleneiland, ένα προάστιο της Ουτρέχτης το οποίο, μέσα στα 20 χρόνια που έζησα εκεί, μετατράπηκε σε μια πολύ επικίνδυνη γειτονιά για τους μη-μουσουλμάνους.Έχω πέσει θύμα ληστείας. Σε αρκετές περιπτώσεις, έπρεπε να τρέξω για την ασφάλεια μου.
Η ίδια μεταμόρφωση συνέβη σε τμήματα του Άμστερνταμ, του Ρότερνταμ και άλλων πόλεων, στις Κάτω Χώρες, καθώς και σε πόλεις στο Βέλγιο, τη Γερμανία, τη Βρετανία, τη Γαλλία, την Ισπανία, την Ιταλία, τη Σουηδία και άλλες χώρες.
Τον Αύγουστο του 2011, μια ολλανδική εφημερίδα έστειλε πολεμικό ανταποκριτή της - ναι, ακούσατε καλά, τον πολεμικό ανταποκριτή της - στην ολλανδική πόλη του Helmond να διερευνήσει τις καταγγελίες ότι ισλαμιστές κακοποιοί ταλαιπωρούσαν τους κατοίκους της περιοχής. Το άρθρο του ανέφερε λεπτομερώς φοβερές παραβιάσεις που δεχόταν και υπέμενε ο μη-μουσουλμανικός πληθυσμός, συμπεριλαμβανομένης της σεξουαλικής παρενόχλησης των νεαρών κοριτσιών. Οι κάτοικοι κατήγγειλαν ότι η αστυνομία φοβούνταν τους κακοποιούς.
Στη Γαλλία, οι αρχές έχουν καταρτίσει έναν κατάλογο των 751 ονομαζόμενων «λογικών αστικών περιοχών." Αυτά είναι τα χαμένα εδάφη της Γαλλικής Δημοκρατίας, αν και έναι εντυπωσιακό ότι 5 εκατομμύρια άνθρωποι, ή το 8 τοις εκατό του συνολικού πληθυσμού της Γαλλίας, ζουν σε αυτούς.
Στις Βρυξέλλες, την πρωτεύουσα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το 25 τοις εκατό του πληθυσμού είναι μουσουλμάνοι. Η πόλη έχει πολλές κυρίως ισλαμικές περιοχές. Οι αστυνομικοί που εισέρχονται σε αυτές τις γειτονιές πυροβολούνται με καλάσνικοφ. Πριν από τρία χρόνια, η αστυνομική Ένωση αναγνώρισε ότι υπάρχουν δήμοι στις Βρυξέλλες, στους οποίους - τονίζω -  οι "υπάλληλοι δεν τολμούν να εισέλθουν με στολές."
Στη δική μου χώρα, οι Μαροκινοί είναι η μεγαλύτερη εθνοτική ομάδα μεταξύ ισλαμιστών μεταναστών.Σχεδόν κάθε εβδομάδα υπάρχουν περιστατικά με τους μαροκινούς νέους. Στις Κάτω Χώρες, το 65 τοις εκατό του συνόλου των αγοριών από το Μαρόκο μεταξύ 12 και 23 ετών έχουν ήδη συλληφθεί τουλάχιστον μία φορά από την αστυνομία.
Ο κατάλογος των βίαιων επεισοδίων που αφορούν Μαροκινούς, είτε συμβαίνουν στους δρόμους μας, τα σχολεία μας, τα εμπορικά κέντρα μας ή στα γήπεδα μας, είναι ατελείωτος. Αλλά τα θύματα είναι σχεδόν ποτέ Μαροκινοί ή μουσουλμάνοι.
Δεν υπερβάλλω. Θα το πω όπως είναι.
Πριν από δύο χρόνια, η ομοσπονδιακός υπουργός οικογενειακών υποθέσεων Kristina Schröder υποστήριξε - τονίζω- "μια ανοικτή συζήτηση για τον ρατσισμό στους μουσουλμάνους."
Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο Jean-Francois Cope, ο πρώην Γάλλος υπουργός Προϋπολογισμού υπό τον Πρόεδρο Σαρκοζί, τόνισε επίσης ότι «ο ρατσισμός αυξάνεται στις πόλεις μας."

Ο Cope, επίσης, αναφέρθηκε στην αύξηση της ισλαμικής βίας κατά των εθνοτικών Γάλλων.
Το Ισλάμ μας έφερε τζιχάντ: εκφοβισμό,  βία.
Στη συνέχεια, υπάρχει το φαινόμενο της μη-βίαιης τζιχάντ. Η άνοδος του Ισλάμ σημαίνει επίσης την άνοδο του ισλαμικού νόμου σαρία στο δικαστικό σύστημα μας. Στην Ευρώπη, έχουμε διαθήκες σαρία, σχολεία σαρία , τράπεζες σαρία. Η εισαγωγή των στοιχείων του νόμου της Σαρία στις κοινωνίες μας, δημιουργεί ένα σύστημα νομικού απαρτχάιντ. Η Σαρία κάνει διακρίσεις συστηματικά μεταξύ ομάδων ανθρώπων.


Η Βρετανία έχει πλέον επίσημα δικαστήρια της Σαρία. Ένα από τα δικαστήρια αυτά αποφάσισαν σχετικά με την κληρονομιά ενός ανθρώπου του οποίου η περιουσία έπρεπε να διαιρεθεί μεταξύ των παιδιών του. Έδωσε στους γιους διπλάσιο μερίδιο από ότι στις κόρες, επειδή σύμφωνα με το Κοράνι,  μια γυναίκα  αξίζει όσο μισός άνθρωπος. Αυτό είναι ντροπή. Στον πολιτισμό μας, οι άνδρες και οι γυναίκες αντιμετωπίζονταν πάντα ως ίσοι ενώπιον του νόμου. Στη σύγχρονη Ευρώπη, αυτό δεν είναι πλέον η περίπτωση.

Από beforeitsnews
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα