Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Το Μυστικό Του Μαγνήτη Της Καρδιάς 1


 
"Οι άνθρωποι και τα γεγονότα δεν εμφανίζονται χωρίς λόγο στη ζωή σας. Η γέννηση και η εξέλιξη των σχέσεων σας δεν οφείλονται στην τύχη ή στην ατυχία. Αυτό συμβαίνει γιατί το προκαλεί μια δύναμη. Αυτή η δύναμη μας συνδέει όλους. Είναι η αιτία για το αν θα συναντηθούν οι δρόμοι μας ή όχι. Προκαλεί αυτά που νιώθουμε και το πώς συμπεριφερόμαστε. Και είναι αυτή που καθορίζει αν θα γεννηθεί η αγάπη.

Αν κατανοήσετε αυτή τη δύναμη και τη διαμορφώσετε συνειδητά, θα μαγνητίζει στη ζωή σας ακριβώς τους ανθρώπους και τις καταστάσεις που επιθυμείτε".





Το Πρώτο Μυστικό

"Κάθε άνθρωπος που αποζητά τη συντροφιά σας, ελκύεται από κάτι που εμπεριέχεται στον μαγνήτη σας".
* Είστε  κάτι πολύ περισσότερο από την ύλη που βλέπετε. Το σώμα, οι σκέψεις και τα συναισθήματα σας είναι μορφές ενέργειας που αλληλεπιδρούν με άλλες μορφές ενέργειας. Σύμφωνα με τον θεμελειώδη νόμο της ταλάντωσης και του συντονισμού, τα ετερώνυμα ή τα ομώνυμα αντιδρούν μεταξύ τους με πολύ συγκεκριμένο τρόπο. "Συντονίζεστε".

* Κάθε άνθρωπος που σας πλησιάζει και σας αγγίζει ψυχικά, έλκεται κατά ογδόντα τοις εκατό από τη δύναμη του μαγνήτη σας και κατά είκοσι τοις εκατό από εξωγενείς παράγοντες.

* Κάθε επαφή με έναν άλλο άνθρωπο έχει έναν σκοπό: να ενισχύσουμε τα στοιχεία που ήδη έχουμε, να συμπληρώσουμε τις ελλείψεις μας, να ωριμάσουμε σε κάτι διαφορετικό και να γνωρίσουμε τον ίδιο μας τον εαυτό.

* Το τι νιώθετε και το πώς αισθάνεστε καθορίζει την ακτινοβολία σας. Ελκύει ανθρώπους που αναζητούν αυτό ακριβώς. Ο καθένας ενδεχομένως για διαφορετικούς λόγους...

* Αυτό που καθορίζει την ακτινοβολία σας δεν πηγάζει από τη γνώση. Πηγάζει από τα βιώματα και τις εμπειρίες. Πηγάζει από το πώς αντιλαμβάνεστε τη σύνθεση της πραγματικότητας σας. Η βιωματική και συναισθηματική γνώση έχει πολύ ισχυρότερη επίδραση από τη γνώση που αποκτάται μέσω εκμάθησης.

* Για την ακτινοβολία σας κάντε λιγότερα, νιώστε περισσότερο. Κυρίως τον ίδιο σας τον εαυτό και τον υπέροχο ψυχικό σας κόσμο.

* Το νόημα της αμοιβαίας έλξης έγκειται στο ότι οι άνθρωποι, πέρα από τις συνήθεις πέντε αισθήσεις, μπορούν "να αντιλαμβάνονται ο ένας τον άλλον" για να ζήσουν μαζί συγκεκριμένες καταστάσεις.

* Αν καταλάβετε και βιώσετε μέσα από την παρατήρηση τί αλληλεπίδραση έχουν τα γεγονότα και οι άνθρωποι, θα αποκτήσετε μια νέα θεώρηση της πραγματικότητας. Μέσα από το βίωμα της δύναμης του μαγνήτη σας, θα αρχίσετε να θέλετε συνειδητά να τον αλλάξετε και να τον ενεργοποιήσετε. Αυτή η συνειδητοποίηση θα αλλάξει αισθητά την ακτινοβολία σας, η οποία πλέον θα λειτουργεί ως ενεργός διαμορφωτής.

* Επινοήστε έναν "εσωτερικό διακόπτη" και γυρίστε τον μέσα σας στην επιθυμητή ακτινοβολία, όσο συχνά θέλετε, χωρίς να αλλάζετε τίποτα άλλο. Και μετά δείτε τι θα συμβεί.


Ruediger Schache



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα