Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Τα SOS της εβδομάδας

Astrology.gr, Ζώδια, zodia, Τα SOS της εβδομάδας    
«Οι πλανήτες κάνουν την δουλειά τους κι εμείς την δική μας»


Όλοι γνωρίζουμε πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να ευνοούν συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.
Γι' αυτό είναι σκόπιμο να προσαρμοζόμαστε στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».
Μια αναγκαία υποσημείωση είναι πως οι μεν «συμβατικές» πλανητικές όψεις μπορεί να επιδρούν μία και δύο ημέρες πριν «κλείσουν» με ακρίβεια, οι δε «κρυφές» έχουν την τάση να επιδρούν είτε την ίδια ημέρα που σχηματίζονται, είτε την επόμενη. 


Από Παρασκευή σε Πέμπτη (14 έως 20 Ιουνίου)
Σχετικά φτωχό σε πλανητικές όψεις είναι το επταήμερο που ακολουθεί, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν έχουμε... θέματα!
Τα εν δυνάμει καλά νέα είναι βέβαια η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία (στους Διδύμους), η οποία κλείνει με ακρίβεια την Τετάρτη και μπορεί να συμβάλλει σε θετικές εξελίξεις, «τυχερές» λύσεις και ελπιδοφόρα ξεκινήματα,.
Παράλληλα ο Ήλιος εξακολουθεί να βαδίζει «χέρι-χέρι» με τον αστρικό Ερμή, 
δίνοντας έτσι ένα άκρως επικοινωνιακό περιεχόμενο στην καθημερινότητά μας, το οποίο μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις θα έχει ένα Καρκινικό «άρωμα», αφού ο πλανήτης της επικοινωνίας «κουβαλάει» τα χαρακτηριστικά της τροπικής θέσης του..
Η προβληματική πλευρά όλων των παραπάνω έχει να κάνει βέβαια με τις υπερβολές και την αμετροέπεια που συχνά «επιβάλει» ο Δίας, 
όταν ενεργοποιεί τις χαμηλότερες συχνότητες μιας ψυχοσύνθεσης.
Ο έτερος πρωταγωνιστής των ημερών είναι ο Άρης, ο οποίος σχηματίζει δύο όψεις διόλου ευκαταφρόνητες, αφήνοντας να... εννοηθεί, ότι δεν θα λείψουν οι εντάσεις και οι συγκρούσεις, συχνά μάλιστα με ακραίο χαρακτήρα.
Την Δευτέρα «κλείνει» το εξάγωνο του με τον Ουρανό (Δίδυμοι-Κριός), προωθώντας ξαφνικές όσο και «ασύμμετρες» ενέργειες ή καταστάσεις, κάτι που με την τρέχουσα πολιτική κρίση ενδέχεται να αποδειχθεί καταλυτικό.
Ακόμη, την Πέμπτη η «σκληρή» αντιπαράθεση του Άρη με τον Χείρωνα (Δίδυμοι-Ιχθύες), αυξάνει την πιθανότητα να προκύψουν εντάσεις και κίνδυνοι σε κλειστούς χώρους -και όχι μόνον.
Ας δούμε όμως κάποιες ιδιαίτερες λεπτομέρειες
Ο τροπικός Ήλιος σε «κρυφή» σύνοδο με τον αστρικό Ερμή
Mainstream: Συναντήσεις, επαφές, συμφωνίες. Μετακινήσεις, ταξίδια, μετακόμιση. Επίσκεψη στον τόπο καταγωγής. Οικογενειακές συζητήσεις. Ανάδειξη θεμάτων του παρελθόντος. Έρευνα μιας παλαιάς υπόθεσης. Ενδιαφέροντα σχετικά με την Ιστορία, την Μυθολογία ή την Αρχαιολογία.
SOS: Υπερπληροφόρηση χωρίς ουσία. Άγονη, παρελθοντολογία. Κουτσομπολιό.

Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ουρανό
Mainstream: Ανεξαρτησία, σπάσιμο των δεσμών. Πρωτοποριακές εφαρμογές. Μια εξαιρετικά τολμηρή πρωτοβουλία. Αεραθλητισμός, extreme sports.
SOS: Ακραία πρόκληση, σοκ. Ανταρσία. Πτώση από ψηλά, κίνδυνος στον αέρα. Τυφώνας, θύελλα. Ένα αεροπορικό ατύχημα. «Ασύμμετρη» απειλή, τρομοκρατική επίθεση. Ηλεκτροπληξία, κεραυνοβόλημα. Βομβαρδισμός, αδέσποτα πυρά.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Δία
Mainstream: Ανάπτυξη, ένα ευοίωνο ξεκίνημα. Εύκολες ή «τυχερές» λύσεις. Βοήθεια από ισχυρούς. Γλέντι, διασκέδαση. Επικοινωνιακό άνοιγμα, σημαντικές γνωριμίες.
SOS: Υπερβολές, αμετροέπεια. Ένα άνοιγμα χωρίς βάσεις. Ένας «διάττων αστέρας». Οι εντυπώσεις σε βάρος της ουσίας. Επιπολαιότητα, ανευθυνότητα. Τεμπελιά, «κοπάνα». Μετάθεση ευθυνών, αναξιοκρατία.. «Τα φόρτωσε στον κόκορα».

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Χείρωνα
Mainstream: Εσωτερική «βουτιά». Δραστική αναζήτηση στο παρελθόν, αναζήτηση των αρχικών αιτίων. Καταπολέμηση του κακού στη ρίζα του. Οικοδομικές εργασίες. Μια αρχαιολογική ανακάλυψη.
SOS: Ψυχικά τραύματα που ανοίγουν ξανά. Ατύχημα ή ένταση σε κλειστό χώρο. Φωτιά ή έκρηξη σε οικοδομικό συγκρότημα. Βίαιη εκκένωση. Κάτι θαμμένο κι επικίνδυνο. Εφιάλτης από το παρελθόν. Ατύχημα με τρένο. Ενδοοικογενειακή ένταση, Περιουσιακές ή κτηματικές διαφορές. Απαγωγή, αρπαγή, αυτοδικία, έγκλημα. Συγκρούσεις μεταξύ κοινωνικών ομάδων. «Από δυό χωριά χωριάτες» Ρατσισμός, ακραίος εθνικισμός.


ΠΗΓΗ


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα