Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Πρώην στέλεχος της Microsoft χτίζει την δική του αυτοκρατορία στην αγορά της Κάνναβης



Jamen Shively, που στο πρόσφατο παρελθόν διατέλεσε διευθυντής εταιρικής στρατηγικής, του κολοσσού που ακούει στο όνομα Microsoft, υποστηρίζει πως το όραματης νέας του εταιρίας, είναι να ηγηθεί της αγοράς κάνναβης στις ΗΠΑ, όπως τα Starbucksστον καφέ.Ένα πρώην μεγαλοστέλεχος της Microsoft, σκοπεύει να δημιουργήσει την πρώτη φίρμαεμπορίας κάνναβης στις ΗΠΑ, με πρώτη ύλη που θα εισάγει από το Μεξικό.

Η χρήση και η εμπορία μαριχουάνας παραμένουν παράνομες για την Ομοσπονδιακή νομοθεσία. Όμως δύο Πολιτείες, έχουν ήδη νομιμοποιήσει τη χρήση της κάνναβης γιαψυχαγωγικούς σκοπούς, ενώ 18 ακόμη επιτρέπουν τη χρήση της ουσίας για ιατρικούς λόγους.
“Είναι μια γιγάντια αγορά, που ψάχνει κάποιον να ηγηθεί σχολίασε ο 45χρονος Shively.“Θα ήμασταν ευτυχισμένοι αν καταλαμβάναμε το 45% της παγκόσμιας αγοράς”.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΗΕ, τα κέρδη από το διεθνές εμπόριο κάνναβης, εκτιμάται πως αγγίζουν τα 142 δισεκατομμύρια δολάρια. Οι Πολιτείες της Ουάσιγκτον και του Κολοράντο είναι οι πρώτες που νομιμοποίησαν τη χρήση της Κάνναβης ακόμη και για ψυχαγωγικούς σκοπούς.
Σε συνέντευξη Τύπου, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, ο Shively αποκάλυψε τα πλάνα του και το όραμα του, για την εταιρία του, που θα εισάγει Κάνναβη από το Μεξικό. Μαζί του βρέθηκε και ο Μεξικανός επιχειρηματίας και πρώην Πρόεδρος του Μεξικού,Vincente Fox, ο οποίος είναι υπέρμαχος της αποποινικοποίησης της κάνναβης. Ο Foxδήλωσε την υποστήριξη του στο εγχείρημα της εταιρίας του φίλου του, Shively.
Το εμπόριο κάνναβης παραμένει παράνομο στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, όμως αρκετές χώρες στην Ευρώπη και στην Αμερική έχουν αποποινικοποιήσει την κατοχή μικρών ποσοτήτων της κάνναβης.

Το μεγαλύτερο εμπόδιο στα μεγαλόπνοα σχέδια του Shively, είναι η Ομοσπονδιακή νομοθεσία των ΗΠΑ, καθώς το νομικό πλαίσιο που διαχωρίζει τη χρήση για ιατρικούς καιψυχαγωγικούς σκοπούς, είναι αρκετά πολύπλοκο, ενώ δεν υπάρχει σαφής πρόβλεψη/κάλυψη για τη διακίνηση και το εμπόριο της ουσίας.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα