Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Mέγα-Σεισμός Προβλέπεται Να Χτυπήσει Την Βρετανική Columbia Του Καναδά

Ιαπωνία Σεισμός Megathrust

Φωτογραφία: Reuters ... Natori, Miyagi Prefecture στη βόρεια Ιαπωνία μετά τον καταστροφικό σεισμό του 2011 . Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι παρόμοιος σεισμός θα χτυπήσει την ακτή του Ειρηνικού.


Ένας ιστορικά μεγάλος σεισμός αναμένεται να χτυπήσει την ακτή του Ειρηνικού, σύμφωνα με μια νέα μελέτη που κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα. Η Βρετανική Columbia φέρεται να είναι η περιοχή που διατρέχει τον μεγαλύτερο κίνδυνο για αυτό που οι ερευνητές αποκαλούν «μέγα-σεισμό", επίσης γνωστό ως σεισμό megathrust, ένα τρεμούλιασμα που δεν έχει χτυπήσει την περιοχή για περισσότερα από 11.000 χρόνια, ως αποτέλεσμα της αυξανόμενης πίεσης που τίθεται πάνω από την πλάκα  της  Βόρειας Αμερικής από τον  Nibiru  (πλανήτης Χ).

Από την άφιξή του στο εσωτερικό ηλιακό σύστημα, ο Nibiru (πλανήτης Χ) έλκεται από το άκρως μαγνητισμένο Δαχτυλίδι της Φωτιάς του Ειρηνικού.

Σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη από το Τμήμα Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Ανάπτυξης στο Royal Roads University στο Victoria BC, θαλάσσια δείγματα ιζημάτων από το βυθό που αφαιρέθηκαν από την ακτή του νησιού του Βανκούβερ επιβεβαίωσαν τους ισχυρισμούς ότι η Βρετανική Columbia πρόκειται να αντιμετωπίσει έναν υψηλού μεγέθους σεισμό οποιαδήποτε στιγμή μέσα στα επόμενα 700 χρόνια. Η έκθεση, που δημοσιεύθηκε στο CBC News , ανέφερε ότι από  τα ευρήματα φαίνεται ότι ο  τελευταίος μέγα-σεισμός 9.0 ρίχτερ στην περιοχή σημειώθηκε το 1700.

Παρακολουθείστε - Μέγα-Σεισμός προβλέπεται να χτυπήσει την Βρετανική Columbia του Καναδά


Ο συγγραφέας πίσω από τη μελέτη, Επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστημίου Audrey Dallimore, είπε ότι ο τελευταίος μεγα-σεισμός σημειώθηκε 313 χρόνια πριν, και τέτοιοι σεισμοί συμβαίνουν κάθε 500 έως 1.000 χρόνια. "[Αυτό] μπορεί να συμβεί εντός της διάρκειας της ζωής μας και είναι βέβαιο ότι θα συμβεί σε κάποιο σημείο κατά τη διάρκεια ζωής των κοινοτήτων μας και των υποδομών μας», δήλωσε ο Dallimore.


 Εμφανή τα σημάδια του στρες στην πλάκα της Βόρειας Αμερικής δείχνουν προς τον Καναδά, βόρεια της πολιτείας της Νέας Υόρκης και προς τα κάτω μέσω της Νέας Αγγλίας στην άκρη της Φλόριντα, καθώς και τα σημεία δυτικά. Αυτές οι εύκολα παρατηρήσιμες ενδείξεις, υποδηλώνουν κίνηση της πλάκας, περιλαμβάνουν καταβόθρες και βαθιές ρωγμές σε ένα φύλλο πάγου ή παγετώνα,  εκτόξευση φυσικού αερίου και νερού , εκτροχιασμό τρένων , ανατροπή γερανών, υπόγειες εκρήξεις και εκρήξεις καλύμματων φρεατίων, καταρρεύσεις και εκρήξεις κτιρίων, και σεισμούς.

Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα