Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Τσουνάμι χτύπησε Τις Ακτές Του Jersey Στις 13 Ιούνη 2013... Η Ηπειρωτική Ολίσθηση / Continental Shift / Θεωρείται Ως Πιθανή Αιτία!!!

Δεν θα πίστευα αυτή την ιστορία κι εγώ ο ίδιος αν δεν είχα διαβάσει και δει το βίντεο αυτό, ακόμα κι αν αυτό το βίντεο προέρχεται κατ 'ευθείαν από την NOAA και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. 

Πιστεύω ότι λένε την αλήθεια αυτή τη φορά. Στις 13 του Ιούνη 2013, ένα τσουνάμι έπληξε τις ακτές του Jersey. Και όχι μόνο αυτό αλλά ως μια πιθανή αιτία θεωρείται η ηπειρωτική ολίσθηση / Continental Shift . Η άλλη πιθανή αιτία για αυτό το τσουνάμι είναι ένα σύστημα θύελλας. Ποιο από τα δύο να  πιστέψουμε;

Σύμφωνα με την Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας (NOAA) , ένα τσουνάμι χτύπησε τις ακτές του Jersey νωρίτερα αυτό το μήνα.

Αφού άκουσαν αρκετές αναφορές από μάρτυρες, οι αξιωματούχοι της NOAA  επιβεβαίωσαν τη Δευτέρα ότι ένα τσουνάμι έπληξε την περιοχή εκείνη την ημέρα.

"Αυτό το γεγονός προκάλεσε τσουνάμι που καταγράφηκε σε μετρητές παλίρροιας που παρακολουθούνται από το West Coast/Alaska Tsunami Warning Center (WCATWC)", είπαν. "Το τσουνάμι παρατηρήθηκε σε πάνω από 30 μετρητές παλίρροιας και μίας σημαδούρας DART σε όλο τον Βορειοδυτικό  Ατλαντικό Ωκεανό."

Αξιωματούχοι δηλώνουν επίσης ότι η «ολίσθηση της υφαλοκρηπίδας ανατολικά του New Jersey" μπορεί να έπαιξε κάποιο ρόλο. Συνεχίζουν τις έρευνες. 

Από beforeitsnews
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα