Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Διαγράψτε το ιστορικό αναζητήσεών σας στο Facebook


39f4c2bc42ff90b2a619716f32f2850c MΤο Facebook αποθηκεύει όλα τα δεδομένα αναζητήσεων που έχετε κάνει ποτέ, κάθε όρο που έχετε εισάγει και παρά το γεγονός πως η ρύθμιση απορρήτου έχει οριστεί σε «Μόνο εγώ», μπορεί να αισθανθείτε άβολα γνωρίζοντας ότι όλες αυτές οι πληροφορίες υπάρχουν αποθηκευμένες.
Το θετικό είναι ότι με μερικά απλά βήματα μπορείτε εύκολα να διαγράψετε το ιστορικό των αναζητήσεων σας και να καθαρίσετε όλες τις πληροφορίες που δεν θα θέλατε να διαρρεύσουν.

Αρχικά θα πρέπει να πάτε στη σελίδα του προφίλ σας και να επιλέξετε το κουμπί «Activity Log» (στα ελληνικά «Αρχείο δραστηριοτήτων»), που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά της φωτογραφίας εξωφύλλου σας.
Το αρχείο δραστηριοτήτων σας περιλαμβάνει μία λίστα με όλες τις δημοσιεύσεις σας, αλλά και τις κινήσεις σας στο Facebook, συμπεριλαμβανομένου και του ιστορικού αναζητήσεων.
Στην αριστερά πλευρά επιλέξτε «Επιπλέον επιλογές» κάτω ακριβώς από το μενού με τις επιλογές «Φωτογραφίες», «Σχόλια» κ.τ.λ.
Στο κάτω μέρος της εκτεταμένης λίστας θα βρείτε την επιλογή «Αναζήτηση», όπου μπορείτε να δείτε όλους τους όρους που έχετε χρησιμοποιήσει για να βρείτε κάτι στο Facebook.
Για να διαγράψετε πλήρως το ιστορικό σας απλώς πατάτε την επιλογή «Διαγραφή Αναζητήσεων» στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα