Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

--- ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ «ΑΚΡΟΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - CITIZEN HEARING ON DISCLOSURE». ---

«If the Congress won't do its job, the people will - Αν δεν κάνει το Κογκρέσο την δουλειά του, θα την κάνουν οι άνθρωποι». Αυτό ήταν το βασικό μήνυμα μετά το τέλος του συνεδρίου για την «Ακρόαση Πολιτών για την Αποκάλυψη - Citizen Hearing On Disclosure» που πραγματοποιήθηκε στο National Press Club της Ουάσιγκτον, από τις 29 Απριλίου έως 3 Μαΐου του 2013, παρουσία έξι πρώην μελών του Κογκρέσου των Ηνωμένων Πολιτειών και πάνω από 40 ερευνητών, ακτιβιστών, πολιτικών ηγετών και στρατιωτικών από δέκα χώρες του πλανήτη, σχετικά με την απόκρυψη στοιχείων που αφορούν την εξωγήινη παρουσία στη Γη.
Μία από τις σημαντικότερες αποκαλύψεις της ακρόασης –και ίσως η σημαντικότερη- ήταν όταν ο Paul Hellyer ,υπουργός εθνικής αμύνης με έντονο και πολυετή κοινοβουλευτικό βίο στον Καναδά, μίλησε για πολλά διαφορετικά είδη εξωγήινων που συνεργάζονται εδώ και πολλά χρόνια με την κυβέρνηση των ΗΠΑ, επικεντρώνοντας την ομιλία του σε ένα είδος, το οποίο αποκαλέσει «tall whites – ψηλοί λευκοί» που όπως ισχυρίστηκε έμεναν σε στρατιωτική βάση της Αμερικής και έδιναν τεχνολογική γνώση στους επιστήμονες των μυστικών υπηρεσιών. 

Συγκλονιστική και η μαρτυρία ενός πιλότου, ο οποίος δεν είναι πλέον εν ζωή και εκπροσωπήθηκε από τον γιο του. Στο βίντεο που παρουσιάστηκε, ο πιλότος μιλάει για λείψανα που βρέθηκαν στην περιοχή 51 στο Roswell από πολλαπλές στρατιωτικές πηγές. Μάλιστα ανέφερε ότι ο πρόεδρος Αϊζενχάουερ και ο αντιπρόεδρος Νίξον είχαν στείλει την CIA να ερευνήσει και να υποβάλει έκθεση σχετικά με αυτά τα πορίσματα. Μία έκθεση που δεν αποχαρακτηρίστηκε ποτέ!


Στην ακρόαση συζητήθηκαν επίσης, οι ανεξήγητοι αφοπλισμοί πυρηνικών πυραύλων, τα κυβερνητικά έγγραφα που αναφέρουν τέτοιους αφοπλισμούς, και τα γεγονότα που συνέβησαν στη Νότια Αμερική, την Αγγλία, τον Καναδά, την Κίνα και την Ιταλία. Μάλιστα σε μία μαρτυρία, πρώην προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας της Μεγάλης Βρετανίας κατέθεσε αναφορικά για αυτό που ορισμένοι αποκαλούν «Roswell της Αγγλίας».

 Ήταν τότε που οι δύο (παρευρισκόμενοι στην ακρόαση) μάρτυρες John Burroughs και Jim Penniston ενεπλάκησαν άμεσα στα γεγονότα κοντά στην αεροπορική βάση της RAF στο Bentwaters, όταν σημειώθηκαν για αρκετές νύχτες στη πυρηνική εγκατάσταση εισβολές από ένα σκάφος άγνωστης προέλευσης. Μια υπόθεση του 1980 που θεωρείται ως μία από τις πιο σημαντικές στη σύγχρονη εποχή.


Με πάνω από 30 ώρες μαρτυριών, η ακρόαση κατέληξε στο ότι η ανθρωπότητα πρέπει να έρθει σε άμεση επαφή με τα εξωγήινα οντά που τα τελευταία 50 χρόνια επηρεάζουν τις ζωές όλων μας και οι μυστικές υπηρεσίες αποκρύπτουν επιμελώς την ύπαρξή τους! Το αίτημα όμως, θα γίνει αποδεκτό...; (Αναμένουμε την επίσημη απάντηση όλοι μας...)


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα