Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Διάμεσο ή μέντιουμ


Γράφει ο Νικ. Αλ. Αργυρίου 

Διάμεσο ή κοινός το μέντιουμ είναι το άτομο που λόγω της κατασκευής του εγκεφάλου του μπορεί να γίνεται δέκτης και να συντονίζεται με άλλα πεδία  ύπαρξης. Όπως το ραδιόφωνο  που λαμβάνει  συχνότητες,  όπου το ανθρώπινο αυτί δεν τις  "πιάνει" καθόλου.
Το διάμεσο συχνά πέφτει σ' ένα είδος ύπνωσης ή έκστασης και όλο αυτό εξαρτάται από το ίδιο το διάμεσο. Στη διαδικασία αυτή το συνειδητό μέρος του αποτραβιέται και άλλος το χειρίζεται, δίνοντας  λόγια στις σκεπτομορφές που λαμβάνει από τ' άλλα πεδία. Η πλεοψηφία των μέντιουμ ελέγχουν το αστρικό πεδίο μόνο τριγύρω από  την γη,  κι αυτό για  καθαρούς λόγους τιμωρίας.

Συνήθως ένα  μέντιουμ έρχεται σε επαφή με κάποιο άτομο που έχει πεθάνει και βρίσκεται σ' ένα  καθαρτήριο στάδιο. Γι' αυτό το μέντιουμ προσφέρει κακή υπηρεσία εις τις νεοφερμένες ψυχές με το να παρεμβάλλει με τον τρόπο αυτό, διότι  γίνεται η αιτία να καθυστερεί  αυτή την εξαγνιστική διαδιακασία. Ενώ τα μέντιουμ νομίζουν ότι έρχονται σε επαφή με ανώτερα πνεύματα στην ουσία επικοινωνούν  μόνο με "στοιχειακά" και είναι σαν να παίζουν με την φωτιά. 

Οι πραγματικοί  πνευματιστές-αποκρυφιστές έχουν οδηγό που τους προστατεύει από τα διάφορα "στοιχειακά" που μπορεί να τους βλάψουν. Ο  πραγματικός γνώστης οδηγός μπορεί να ταξιδέψει αρκετά μακριά στο χωροχρόνο, από ένα μέσο μέντιουμ και, να μεταφέρει ένα μήνυμα από εκείνο το απόμακρο πεδίο. Κάτι που  φυσικά ένα μέσο μέντιουμ δεν είναι ικανό να κάνει. Αλλά και σ' αυτή την περίπτωση το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να ενοχλήσουμε κάποιον που έχει αναλάβει μια ειδική αποστολή και ένα ειδικό καθήκον.
Γενικότερα, δεν θα πρέπει να γίνονται τέτοιες επικοινωνίες αν δεν υπάρχει ειδικός λόγος και, όχι δίχως την παρουσία  και την καθοδήγηση ενός οδηγού.



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα