Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ ΟΠΩΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΟΨΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΙΘΙΚΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ Ο «ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΤΡΕΑ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΜΥΚΗΝΕΣ ( Μέρος Έκτο)

Ο Κώδικας Των Ελλήνων Αθάνατων - Βασίλης Λυκιαρδόπουλος



Ο αρχιτέκτονας του σοφού δόμου με την ονομασία ο «θησαυρός του Ατρέα στις αρχαίες Μυκήνες ο ίδιος που έγραψε και τα Ομηρικά έπη [θεά Αθηνά] φρόντισε τα δυο έργα του να ταυτίζονται απόλυτα ποικιλοτρόπως ώστε να μην υπάρξει ουδεμία αμφιβολία στους ερευνητές του μέλλοντος για την ιδιαίτερη σημασία τους στην σωτηρία του πλανήτη ΓΗ.

Ένας από τους επιλεγέντες τρόπους ταύτισης των δυο έργων είναι και η εγγραφή των [4] πρώτων λέξεων της Οδύσσειας στις διαστάσεις της πρόσοψης του μεγαλιθικού μνημείου.


Ας μην ξεχνάμε πως οι ταυτότητες η οικογένειες η πρωταρχικοί αριθμοί η πυθμενικοί αριθμοί των [4] πρώτων λέξεων της Οδύσσειας αποτελούν σειρά ακεραίων αριθμών [φιμπονατσι] [3-3-6-9] και αποδίδουν για πρώτη φορά παγκοσμίως πριν 3253 χρόνια τον χρυσό λόγο Φ=1,618.
Επίσης ο αριθμός [4] αντιπροσωπεύει τα τέσσερα «γράμματα» που είναι «γραμμένος» ο Γενετικός μας Κώδικας.



Ανδρα=156[3] = [από το άθροισμα των πλευρών της εισόδου 5,4μ+2,4μ+5,4+2,4=15,6μ=156 παλάμες

Μοι=120[3] = [από το ύψος του διαζώματος πάνω από την είσοδο = 1,2μ =120 εκατ.του μέτρου.

εννεπε=195[6] = το εννεπε εμφανίζεται [4] φορές στο άνω ορθογώνιο παραλληλόγραμμο εάν φέρουμε την διάμεσο του παραλληλόγραμμου .Η απόσταση είναι 3,9μ/2=1,95=195 εκ.του μέτρου.
Τ ο ρήμα [εννεπω σημαίνει =μιλώ –διαλέγομαι-λέγω-διηγούμαι-αφηγούμαιι] έτσι έχουμε τα [4] εννεπε να συμβολίζουν τα [4] «γράμματα» της Ελληνικής Έλικας το σύνολο δηλαδή της γνώσης που περιέχεται στα [20000] γονίδια της Ε.Ε. να μας δίνουν πληροφορίες για όλα τα θέματα που μας απασχολούν. Αφού ήδη έχουμε πει πως η Ε.Ε. είναι η πηγή κάθε γνώσης στο σύμπαν.

Μουσα=711[9] = Τέλος η λέξη Μούσα προκύπτει εάν προσθέσουμε τους λεξαριθμους και των τριών πρώτων λέξεων συν το πλάτος της εισόδου που είναι 2,4μ=240 εκ.του μέτρου.

Δηλαδή έχουμε ,156+120+195+240 = 711 = Μούσα = Μ’[η] ούσα [η αόρατη τραγουδίστρια κόρη του ΔΙΑ]

Η ερμηνεία-αποσυμβολισμος των τεσσάρων λέξεων σε συνδυασμό με τα δεδομένα του σοφού δόμου έχει ως έξης,

[ Άνδρα έχεις φτάσει στο κατώφλι της εισόδου της «οικίας» της Μουσας=Μ’[η] ουσας, της αόρατης «τραγουδίστριας», που είναι παραλλαγή του τέλειου Γενετικού Κωδικα του σύμπαντος του ΔΙΑ , που οδηγεί μέσα στο ανθρώπινο κύτταρο.

Μέσα του υπάρχει η Ελληνική Έλικα με τα 3+3 δισεκατομμύρια «γράμματα» της στα όποια περιέχεται όλη η γνώση του συμπαντος,είναι αυτή που δομεί το ανθρώπινο σώμα με βάση την συμπαντική σταθερά αρμονίας [Φ=1,618]

Η απολυτή ταύτιση των δυο έργων πιστεύω πως δεν επιδέχεται ουδεμία αμφισβήτηση
.
Το ότι τα χωρίζουν οι τέσσερις «μαύροι» αιώνες της αρχαίας Ελληνικής ιστορίας [1240 π.χ έως 840 π.χ.]είναι ακόμη μια απόδειξη που τονίζει τις απεριόριστες δυνατότητες των δημιουργών του ανθρώπινου γένους Ελλήνων του γαλαξία Ελλάδα. 

Ο Κώδικας Των Ελλήνων Αθάνατων - Βασίλης Λυκιαρδόπουλος

Επιτρέπεται Η Αναδημοσίευση Μόνο Με Αναφορά Του Ονόματος Του Συγγραφέα Και Της Σελίδας Στο FB Με Ενεργό Λινκ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα