Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

ΑΡΧΕΙΟ ΑΚΑΣΙΚ



Όταν αναφερθούμε στο Αρχείο Ακάσικ ή στα λεγόμενα Ακασικά Αρχεία, εννοούμε ένα είδος δονήσεως. Δηλαδή ας το παρομοιάσουμε περίπου με τα ερτζιανά κύματα, μιας και περιλαμβάνει ήχο.
Στην ουσία μιλάμε για άφθαρτες δονήσεις. Γιατί κάθε γεγονός που έγινε στο παρελθόν εξακολουθεί να υπάρχει ως μορφή δονήσεως. Ακριβώς γι'  αυτό το λόγο στα Ακασικά αρχεία είναι καταγεγραμμένα τα πάντα . Τόσο σε προσωπικό επίπεδο για τον καθένα ξεχωριστά, όσο και σε συλλογικό επίπεδο.



Για να έρθουμε σε  εξωσωματική επαφή με το Αρχείο Ακάσικ είναι αναγκαίο να κάνουμε μακροχρόνια εκπαίδευση, άσκηση και να καλλιεργήσουμε την πίστη μας πάνω σ' αυτό. Πολλοί άνθρωποι κατά την διάρκεια του ύπνου τους ταξιδεύουν στο αστρικό επίπεδο και βλέπουν τα Ακασικά Αρχεία. Αλλά όταν ξυπνήσουν φέρνουν  διαστρεβλωμένη την ανάμνηση αυτή, λόγω του ότι δεν έχουν την απαιτούμενη εκπαίδευση.
Όταν , λοιπόν, φύγουμε από την γη και είμαστε σ' ένα άλλο επίπεδο ύπαρξης, παρατηρούμε τα λάθη μας, μέσα από τα Ακασικά Αρχεία,  από την ζωή που πέρασε. Ξαναδοκιμάζουμε να επιστρέψουμε στη γη, σχεδιάζοντας να  μην πράξουμε τα ίδια λάθη.

ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα