Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

ΥΠΕΡΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑΝ!!!! ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟΝ!!!! .

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

ΥΠΕΡΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑΝ!!!! ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟΝ!!!!
.
(Σημείωση: το πάρακατω άρθρον έχει ετοιμαστεί πριν τα βίαια γεγονότα της πλατείας Ταξίμ στην Κωνσταντινούπολη. Συμπληρώνουμε εν σχέσει με τα όσα ακολουθούν πως όποτε υπήρχε αναταρχή στην Τουρκία την πλήρωσε ο Ελληνισμός, συνεπώς πρόκειται εν γένει μάλλον για προσυνομωσιασμένες κινήσεις αντιπερισπασμού. Πριν την Εισβολή του 1974 στην Κύπρον υπήρχε τεράστια αναταραχή και δικτατορία στην Τουρκία, ενώ όποτε φαίνεται πως χάνουν οι Τούρκοι είναι πιο επικύνδινοι όπως εν καιρώ Μικρασσιατικής Καταστροφής. Πάντως τα συμβάντα της πλατειας Ταξίμ έχουν σκοπόν την πτώση του Ταγύπ Ερτογάν και την μεταστροφή της Τουρκίας σε πολιτικούς και πολιτικές πιο βίαιες πρακτικώς παρά λεκτικώς με ειδικούς Τούρκους Μασσώνους πολιτικούς εκπαιδευμένους περί τούτων. Τουτέστιν, έρχεται καταιγίδα συρράξεως που θα επηρεάσει Ελλάς, Τουρκία και Συρία, το ποίοι θα χάσουν, πόσον θα χάσουν και ποίοι θα μετακερδίσουν θα φανεί εν εις το εγγύς μέλλον. Πάντως τα στοχοποιημένα ελληνικά νησιά του τουρκικού Υ/ΕΞ από τον Τουρκοϊουδαίον Αχμέτ Νταβούτογλου μας φέρουν νοερά τα επισημασμένα από τον Γέροντα Παϊσιο και τους Προγέροντες του περί κατάληψης μικρών νήσων της Ελλάδος από την Τουρκία. Είθε όλα εν τέλει να κυλήσουν ομαλά και με πνεύμα ειρήνης και αληθινής επιβιωτικής ροής για τον Ελληνισμόν).
.
Θα είμαι υπερλακωνικός. Δεν ξεπουλάω πατρίδες, αξιώνω πατρίδες ελληνικές όχι μόνον εις την ευρύτερη περιοχή αλλά εις όλην την Υφήλιον όπως και όλον τον αληθή πολιτισμόν, τις γλώσσες και την καταγωγήν του Πρωτάνθρωπου ως Έλλην, περί τούτων έχουμε αποδείξεις αλλά δεν είναι του παρόντος ζητήματος. Το παρόν ζήτημαν είναι θέμαν πολέμου, στρατηγικής επιβίωσης, συνέχισης του Ελληνισμού και των επίς συνόλεις εφ’ όλοις τοις εποχοίς διατήρησης και ανάπτυξης του εν μελλόντι και εξηγώμαι.
.
Κοιτάζοντας τους ναυτικούς χάρτες του Αιγαίου και του Μικρασσιατικοκυπριακού Πελάους εν σχέσει με την Τουρκία και ασχέτως εάν αυτή κατακρατεί ελληνικά εδάφη, ως έχει εφημερών και εάν τα εδάφη της δεν ήταν υφαρπαγής σφετερισμός, τότε δίκαι γογγύζει πως ασφυκτικοπνίγεται και εννοείται πως εξαιρούνται τα ελληνικά νησιά τα οποία είναι αδιαπραγμάτευτα.  
.
Διά να καταφέρουμε να επιβιώσουμε πρέπει να καταλάβουμε τι συμβαίνει, ποίοι στήνουν τα δίκτυα της καταστροφής μας και πως πρέπει να υποχωρήσουμε μακρυά τους πριν να είναι πια πολύ αργά. Προσέξατε ότι η μοναδική περίπτωση όπου πραγματικώς ευνοείται εκ των ξένων φιλεχθρών η Ελλάς και η Κύπρος είναι εν σχέσει με τα χωρικά τους ύδατα γενικότερα διά κάλυψη και συγκεκριμμένως με την Τουρκία;;;; Διατί συμβαίνει αυτόν την στιγμήν που καταπατούνται τα ανθρώπινα και ιερά δικαιώματα των Ελληνοκυπρίων, της Ελλάδος ως προς την Μακεδονία, την Ήπειρον κ.α.;;;; Πρώτα απ’ όλα επειδή η Ελλάς και η Κύπρος είναι δέσμιες του Εβραιοσιωνομασσωνισμού μεγαλώνοντας μέσω του δακτύλιου τους επ’ ονόματι Διεθνές Δίκαιον της Θάλασσας τα χωρικά ύδατα των χωρών μας κλέβουν θάλασσες, ορυκτα, αλιεία και στρατηγική στρατιωτική θέση εξ άλλων χωρών όπως  η Λιβύη, η Συρία, ο Λίβανος κ.α.. 
.
Το δεύτερον είναι πως υφίσταται μία παγίδα την οποία μας επανατάϊσαν ως γαιόμηλον (πατάτα) ωμή επανελειμμένως, τραγικώς και ουσιαστικά καθοριστικώς. Όταν θέλεις να εμπλέξεις κάποιον σε καυγάν με κάποιον άλλον για να τον καταστρέψει αυτόν ή αμφότερους, του ψευδοδίνεις ή τον πείθεις διά το δίκαιον όπου δεν έχει εις τινήν περίπτωση και συνάμα υπερθεματίζεις με σοφά επιχειρήματα και ερεθίσματα τον προσεπίδοξον αντάμαχον του ή απλά τους πείθεις πως έκαστος κατηγορεί τον άλλον σε ανύποπτον κρυφίον χρόνον και άδικα γαρ πάλαι με επιδεξιότητα και ωραιολογική άρθρωση. Το αποτέλεσμα είναι να πειαστούν και να σκοτωθούν ακόμη και αν υπήρξαν εγκάρδιοι φίλοι εκ συμπαθείας παρόλες τις άλλες χαρακτηριστικές διαφορές τους τις οποίες άφησαν εις την πάνταν!!!! Πότε το έκαμαν αυτόν με τραγικόν αποτέλεσμαν;;;;
.
Οι Εβραίοι και ο Διεθνής Σιωνισμός επείσθησαν πως οι δεσμοί ανά μεταξύ Ελλήνων και Μουσουλμάνων της Μικράς Ασσίας ήσαν απρόσκοπτοι και ως επί τω πλείστον αληθινοί. Επανελειμμένως προσπάθησαν να πείσουν τους Μουσουλμάνους να σφάξουν τους Μικρασσιάτες Έλληνες αλλά δεν το επέτυχαν. Συνεπομένως δημιοργούσαν τις αιτίες, όπως η είσοδος της Ρωσσίας στην Τουρκία και η υποχώρηση της αλλά αφού πρωτίστως στο μεταξύ τους Πόλεμον τον 19ον αιώνα εξώθησαν τους Αρμένιους να επαναστατήσουν με αποτέλεσμα να τους σφάζουν από το 1896 μ.Χ.. Η Ρωσσία ηλέγχετο από την Μασσωνία και διέταξε την αποχώρηση των στρατευμάτων της αφήνωντας εκτεθειμένους τους Αρμένιους. Την ίδια εποχή από το 1915-1923 μ.Χ κατασφάζονταν οι Πόντιοι συνεπεία της ελληνοστρατιωτικής επιτυχίας εν έτει 1912 μ.Χ.  να διπλασιάσει τα εδάφη της. Αλλά τι πραγματικά συνέβη; Οι Εβραίοι ήθελαν να σταματάει η Τουρκία στον Έβρον και να τελειώνει εκεί η Ελλάς επίσης για στρατηγικοπολιτικούς και εξαπατητικούς λόγους ψευδοσυμμαχοφιλίας όπερ και έγινε διά της χύσεως του αίματος μας. Την ίδια ώρα επαναστάτησαν οι Πόντιοι και τα πλοία που τους έταξε ο Βενιζέλος και άλλοι με πολεμοφόδια και όπλα φορτωμένα παρέμειναν έτοιμα προς πλεύση προς τον Πόντον που ποτέ δεν έγινε όπως και τα αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας εν καιρώ Χούντας εν ετοιμοτήτι πτήσεως παράμειναν καθηλωμένα και ποτέ δεν πέταξαν για να υπερασπίσουν την Κύπρον εν έτει 1974 μ.Χ..!!!! Οι Πόντιοι εκτεθειμένοι πολεμούσαν ακόμη και όταν σκελετώθηκαν από την πείνα όπως τους Σομαλούς και τους Αιθίοπες εν καιρώ ένδειας και πλήρης εξαθλιώσεως στην Κεντρική Αφρική. Οι δε Κομμουνιστές της Ρωσσίας γαρ την ίδια στιγμή ως μόρφωμα άμεσον του Εβραιομασσωνισμού περνούσε όπλα στους Τούρκους από τον Πόντον τόσον πριν την Μικρασσιατική Καταστροφή όσον και έπειτα. Δεν παραδόθηκαν ποτέ τους πλείστους τους υφάρπαξαν σκελετωμένους όταν δεν διέθεταν πια σφαίρες και το αίμα του ως επί τω πλείστον χάθηκε. Παρακαλούσαν τις ελληνικές κυβερνήσεις να τους στείλουν μία μικρή αρωγή με όπλα ώστε να καταφέρουν διά μάχης να εξοικειοποιηθούν τα κομμουνιστικά όπλα που παιρνούσαν έμπροσθεν των ομματών τους προς τις εγκάλες των εχθρών τους. 
.
Οι Πόντιοι πλήρωσαν με τον ημιφανισμόν τους τον διπλασιασμόν της Ελλάς εν έτει 1912 μ.Χ.. Σ’ αυτόν συντέλεσε η Μασσωνία και δη εκ πρώτης όψεως ο Εβραίος Κκεμάλ Αττατούρκ, ώστε ο πατέρας των σύγχρονων Τούρκων είναι Εβραιοσιωνιστής εν αγνοία τους ως επί τω πλείστον. Η λέξη αττά ελληνιστί = ο πατήρ ή ασσάς/αττάς = αττική/ασσική = η πατρώα γη και η πρώτη γη της πατρίδος και του ανθρώπου = άσσος/άττος ή και αττός = ο κορυφαίος, ο υπερπροχωρημένος αλλά και ο ανθός κυπριαστί έτι δε και αστός. Γιατί όμως δεν έγινε σφαγή των Μικρασσιατών Ελλήνων όταν οι Έλληνες επαναστάτησαν και νίκησαν εν έτει 1981 μ.Χ.;;;; Επειδή ο Σουλτάνος δεν το επέτρεψε ενώ οι ίδιοι οι Μικρασσιάτες Μουσουλμάνοι είχαν άψογες και αγαπητές σχέσεις με τους Έλληνες. Επίσης ο Σουλτάνος κατάλαβε πως εάν συνεχίζετο η επανάσταση στην Μικρασσία μπορεί να είχε ανεπιθύμητες επισυνέπειες ενώ συνάμα ίσως εξαπλώνετο εις όλην την Οθωμανική Αυτοκρατορία και αν γενοκτονούντο όλοι οι σκλάβοι/ραγιάδες λαοί ποίος θα έκανε τις καθημερινές εργασίες διά χάριν της αυτοκρατορίας ενώ μπορεί να έχανε και περιοχές της κατάκτησης της από τους εξεγερμένους. Η ευκαιρία τους φάνηκε μετά την κόπαση του ΒΠΠ έδωσαν εδάφη της συμμάχου Ελλάδος στην Τουρκία την οποία σκόπιμα διέταξαν να μην συμμετέχει ως φράγμα πολέμου και περιοχή κατασκοπίας και των συναφή αλλά και για να χαρακτηριστεί ως προδότρια και να της πάρουν την περιοχή της Ισμύρνης να την παραδώσουν στην Ελλάδα για να δημιουργηθεί το έναυσμα των συγκρούσεων με τους νεοφερθέντες Έλληνες τους οποίους υποδέχθηκαν οι Μικρασσιάτες Έλληνες και αφού συμμάχησαν μαζί τους οι εκεί Μουσουλμάνοι ένοιωσαν αν όχι προδομένοι ηλίθιοι για την εμπιστοσύνη τους. Το αποτέλεσμα γνωστόν 1,500,000 νεκροί και ενάμισυ πρόσφυγες χάνονταν κυριολεκτικώς τα εδάφη της Μικρασσίας. Παρόμοιες μανούβρες έκαναν και στην Κύπρον με την ΕΟΚΑ, την Ανεξαρτησία, την ΕΟΚΑ Β΄, το Πραξικόπημα και τις Εισβολές των Τούρκων. Την ίδιαν υπόθεσιν την επαναφέρουν εις το προσκήνιον υπό του παραδόγματος των εξαμίλιων και των χωρικών υδάτων όπου ως πιθικοπαπαγαλάκια τους υπακούμε για να καταστραφούμε.
.
Ο μέσος Τούρκος εξοργίζεται όταν ακούει τους Έλληνες πολιτικούς να λένε πως δεν επιθυμούν την σύρραξη ενώ από την άλλη θέλουν να επεκτείνουν τα χωρικά αιγιαλίτικα ύδατα στις παραλίες της Τουρκίας ή ακόμη και χιλιόμετρα στο βάθος της στεριάς!!!! Δηλαδή θέλουμε να τους αφήσουμε χωρίς θάλασσα ενώ η παράκτια ζώνη θα βαπτισθεί σε κάποιες περιπτώσεις ύδωρ θαλάσσης.  Ποίος παίζει μαζί μας;;;; Ποίος έχει κανονίσει τα πάντα διά έναν καυγάν που θα πταίμε εμείς χωρίς να πταίμε εμεις κουρδίζοντας μας να αξιοποιήσουμε την καταστροφή μας όποτε αυτός θεωρήσει πρέπον για να καταστραφούμε κατατελεσίδικως. Μα είναι δυνατόν και σοβαρόν η Κύπρος να έχει μεγαλύτερα χωρικά ύδατα από την έκταση που λέγεται Τουρκία;;;; Μα το κάνουν αυτόν από αγάπη ή δικαιοσύνη προς την Κύπρον ή το αντίστροφον;;;; Η απάντηση προφαίνεται ουδέν του περιττεύειν σχόλιον!!!!
.
Έχουν το σχέδιον καινής συμπλοκής Ελλάδος/Τουρκίας τύπου 1921 μ.Χ. ήτοι η επέκταση στα εξαμίλια και θα μας εξαναγκάσουσι να το κάνωμεν όποτε θα θεωρήσουν πρέπον διά τους ιδικούς τους συμφεροντολογικούς λόγους και θα εξεύρουσι και τον νικητή ή το σχήμα της ουδετερότητος, εν τω μεταξύ ανθρώποι θα έχουν χαθεί διά το τίποτε ενώ το έθνος μας υπερσυρρικνώνεται. Η επέκταση των εξαμίλιων είναι μία από τις πολλές παγίδες όπου ημάς επαγίδευσαν, άλλην φοράν θα ωμιλήσουμεν δι’ άλλην, διότι αν τις γνωρίζουμε ίσως γαρ να τις κατανικήσουμε ή να τις αποφύγουμε (υπερκατανικήσουμε αφού δεν θα έχει θύματα, η αναίμακτη νίκη εστί υπερθρίαμβος της στρατηγικής = της αληθινης ευ+πολιτικής).
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα