Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Κλείνουν το μόνο νόμιμο ραδιοτηλεοπτικό μέσο της χώρας


Το κτίριο της ΕΡΤ είναι γεμάτο άνδρες της ασφάλειας. Τα ΜΑΤ κινούνται προς το ραδιομέγαρο προκειμένου να αναλάβουν «δράση» αμέσως μετά την λήξη λειτουργίας της Ελληνικής Ραδιοτηλεόρασης. Παγκόσμια πρωτοτυπία, το κλείσιμο με κρατικές δυνάμεις καταστολής μίας κρατικής τηλεόρασης!!!
Την στιγμή που η κυβέρνηση αποφασίζει και διατάσσει την εξάρτηση της ενημέρωσης από ιδιώτες…
Την στιγμή που η κυβέρνηση στέλνει αστυνομικές δυνάμεις για να κλείσει το μόνο νόμιμο ραδιοτηλεοπτικό μέσο της χώρας…
Όλοι πλέον καταλαβαίνουμε πως έχουν ληφθεί αποφάσεις «κατεβάσματος του διακόπτη» της χώρας και άφεσης ενός ολόκληρου λαού στο έλεος των κυβερνητικών ορέξεων.
Για να σιγήσει η κρατική τηλεόραση της Σερβίας, τα κτίριά της βομβαρδίστηκαν…
Στην Συρία, οι ισλαμοφασίστες βομβαρδίζουν τις εγκαταστάσεις και σφάζουν δημοσιογράφους για να σιωπήσουν.
Εδώ, κλείνουμε την κρατική τηλεόραση μόνοι μας, κόβουμε την επικοινωνία της Ελληνικής ομογένειας με την πατρίδα, αλλά θα βλέπουμε Εζέλ και Σουλεϊμάν για να εμπεδώνουμε μεθοδικά και το αύριο που μας ετοίμασαν…!!!
Ακόμη και εάν μας σκοτώσουν, οι ιδιώτες (που χρωστάνε στις τράπεζες) καναλάρχες, θα αποφασίσουν εάν θα αναμεταδώσουν την είδηση, εάν θα «δώσουν» εικόνα στον υπόλοιπο κόσμο.
Όλα τα κράτη έχουν κρατικές τηλεοράσεις, αλλά ο «δημοκράτης» Αντώνης Σαμαράς αποφάσισε πως η Ελλάδα δεν πρέπει να έχει, επειδή… οι συχνότητες έχουν αξία, επειδή οι ιδιώτες νιώθουν ανταγωνισμό και χάνουν 5 διαφημίσεις, ενώ κυβερνητικά στελέχη τηλεφωνούσαν παλαιότερα για προσλήψεις (τεσσάρων) ημετέρων, με μισθό 180 υπαλλήλων (όπως κατήγγειλε υπάλληλος της ΕΡΤ λίγο πριν το επίσημο κλείσιμο από την χούντα του Σαμαρά).
Ο φασισμός είναι εδώ, τον λένε Αντώνη Σαμαρά και ήρθε για να σου κλείσει όλους τους διακόπτες, όλες τις πιθανότητες διάσωσής σου, όλες τις εξόδους διαφυγής σου από την φυλακή που σήμερα είσαι.
Στήριξε τον Αντώνη Σαμαρά, στήριξε την χούντα της Μέρκελ, στήριξε τον σιωπηλό σου θάνατο. Εξάλλου, δεν είσαι απαραίτητος και αν χρειαστεί, θα φέρει άλλα 5 εκατομμύρια λαθρομετανάστες για να σε αντικαταστήσει…
Αναγνώστης
ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα