Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Ανακυκλώστε προϊόντα του νοικοκυριού!


Υπάρχουν πάρα πολλά προϊόντα μέσα σε ένα νοικοκυριό τα οποία μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν. Από λεμόνια έως οδοντογλυφίδες και πολλά ακόμα που δεν χρειάζεται να πετάξουμε αλλά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε εναλλακτικά. Υπάρχουν πολυάριθμες χρήσεις για παλιά αντικείμενα. Σας παρουσιάζουμε ενδεικτικά κάποια από αυτά που προκαλούν εντύπωση.


Αντιόξινα Δισκία
Δώστε ζωή στα φυτά σας. Προσθέστε νερό και μία ταμπλέτα στο βάζο. Αφήστε το να «καθίσει» για λίγα λεπτά, ανακατέψτε και ξεπλύνετε.
Πραγματοποιήστε πείραμα φυσικής για τα παιδιά. Γεμίστε ένα πλαστικό δοχείο με ένα τρίτο νερού και προσθέστε το δισκίο. Ανακατέψτε και κλειστε το δοχείο. Μετά από λίγο από την πίεση το πώμα του δοχείου θα πεταχτεί στον αέρα σαν πώμα σαμπάνιας!
Καταπραΰνετε το τσίμπημα από έντομο. Διαλύστε δύο δισκία σε ένα ποτήρι νερό. Στη συνέχεια περάστε το πάνω από το τσίμπημα.
Χρησιμοποιήστε τα δισκία για να καθαρίσετε την τουαλέτα σας ρίξτε δύο δισκία στη λεκάνη και αφού τα αφήσετε να δράσουν για 20 λεπτά ξεκινήστε το τρίψιμο.
Μωρομάντηλα
Αφαιρέστε τα σημάδια από το αποσμητικό από μια μπλούζα. Αρκεί μόνο το σκούπισμα με ένα μωρομάντηλο και τα σημάδια εξαφανίζονται.
Μαγειρικό Σπρέι
Καθαρισμός κηροπήγιων. Ψεκάστε το κηροπήγιο πριν τοποθετήσετε το κερί. Με τον τρόπο αυτό το λιωμένο κερί θα απομακρύνετε πολύ εύκολα.
Ρίξτε σε έναν τρίφτη τυριού ώστε να διευκολύνετε την διαδικασία.
Βοηθήστε τον καλλωπισμό των νυχιών σας. Μπορείτε να ψεκάσετε ελαφρά τα νύχια που μόλις έχετε βάψει για προστασία από μουτζούρες και λεκέδες.
Κάντε λεία τα εργαλεία σας. Για παράδειγμα ψεκάστε ένα φτυάρι πριν την εργασία σας και από τις δυο μεριές. Με τον τρόπο αυτό δεν θα υπάρχει κίνδυνος για σκουριά ή μόνιμη βρωμιά.
Φελλός
  • Χρησιμοποιήστε τον ως θέση για να τοποθετείτε τις πινέζες και τα είδη ραπτικής σας. Καρφιτσώστε πάνω όλες τις καρφίτσες σας και τυλίξτε το ακόμα και με κλωστή.
  • Φροντίστε το παρκέ του σπιτιού σας. Κόψτε ένα φελλό σε φέτες και τοποθετήστε το κάτω από τα πόδια ή τις  γωνίες των βαρύτερων επίπλων σας. Έτσι δεν πρόκειται να γρατζουνίσουν ποτέ το δάπεδο του σπιτιού σας.
  • Ταιριάξτε τα μέρη ενός ζευγαριού σκουλαρικιών για να μην τα χάνετε.
  • Χρησιμοποιήστε το ως πώμα για τα πολύ κοφτερά και μυτερά μαχαίρια προτού τα τοποθετήσετε στο συρτάρι σας.
  • Χρησιμοποιήστε το ως πηγή ανάφλεξης. Αν έχετε τζάκι και θέλετε να ανάψετε φωτιά χρησιμοποιήστε για προσάναμμα φελλούς που θα τους έχετε περιλούσει με οινόπνευμα. Τοποθετήστε τους αφού ανάψετε λίγο τη φωτιά κοντά στα ξύλα.
     
Βότκα
Δώστε λάμψη στα διαμάντια σας. Πριν τοποθετήσετε το πετράδι σε ειδικό σαπούνι καθαρισμού, βάλτε το για λίγο σε βότκα για να διαλύσει οποιαδήποτε λιπαρή συγκέντρωση.
Δώστε φρεσκάδα σε παλιά σας ρούχα. Ψεκάζοντας με βότκα δεν μένει καθόλου μυρωδιά ενώ σκοτώνονται και τα βακτήρια.
Αφαιρέστε ανώδυνα αυτοκόλλητες γάζες. Αφού έχει επουλωθεί μια πληγή, βρέξτε ένα κομμάτι βαμβάκι με βότκα και περάστε το πάνω από στο αυτοκόλλητο μέρος της γάζας. Στη συνέχεια αφαιρέστε την χωρίς τον παραμικρό πόνο.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα