Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Ρομάριο: Πελέ, βούλωσέ το, επιτέλους!

«Βασιλιάς» και Ρονάλντο στο στόχαστρο των διαδηλωτών στη Βραζιλία


image

Την έκρηξη της μεγάλης δόξας του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου Ρομάριο προκάλεσαν οι δηλώσεις του Πελέ, ο οποίος προέτρεψε τους διαδηλωτές να σταματήσουν να βγαίνουν στους δρόμους και να υποστηρίξουν την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου εν όψει του Μουντιάλ που θα διοργανώσει η Βραζιλία το 2014. 
«Είχα υποσχεθεί να μην ξαναμιλήσω για τα σκατά που λέει ο Πελέ γιατί μιλάει καθημερινά. Δεν έχει ιδέα του τι συμβαίνει στη χώρα. Θυμάστε μια φράση που είχα πει, πως ο σιωπηλός Πελέ είναι ένας ποιητής. Το ίδιο ισχύει και τώρα» είπε ο Ρομάριο, προτρέποντας τον Πελέ «να το βουλώσει». 
Εκτός από τον Πελέ, πάντως, τις αντιδράσεις των διαδηλωτών έχει προκαλέσει και ο Ρονάλντο, ο οποίος δήλωσε ότι «δεν μπορείς να διοργανώσεις ένα Παγκόσμιο Κύπελλο χτίζοντας νοσοκομεία. Το Κύπελλο είναι μια σπουδαία ευκαιρία να έλξεις την προσοχή, επενδύσεις, τουρισμό και χιλιάδες άλλα πράγματα. Αμφιβάλλω αν η χώρα θα ήταν καλύτερη αν δεν είχε επιλεγεί για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2014». Ο Ρομάριο προέτρεψε τον Ρονάλντο, με τον οποίο διατηρεί στενή φιλία, να μην ασχολείται με το θέμα «γιατί δεν μπορεί να το χειριστείς».
Θέση σε όλα αυτά πήρε και ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ: «Είναι ντροπή να ξοδεύεις τόσο πολλά χρήματα γι' αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο και να αφήνεις σε κακή κατάσταση τα νοσοκομεία και τα σχολεία. Ήμουν φτωχός και έχω ζήσει στο πετσί μου τη δυσκολία να σπουδάζεις σε δημόσιο σχολείο και να μην έχεις καλή περίθαλψη. Ακόμα μέχρι σήμερα με πονά όταν θυμάμαι πως ο πατέρας μου πέθανε γιατί δεν είχε την περίθαλψη που έπρεπε στο δημόσιο νοσοκομείο του Ρεσίφε».


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα