Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Πλανητικές απόψεις: Το Μεγάλο τρίγωνο Δία, Κρόνου, Ποσειδώνα και η επιρροή του στις σχέσεις μας

Astrology.gr, Ζώδια, zodia, Πλανητικές απόψεις: Το Μεγάλο τρίγωνο Δία, Κρόνου, Ποσειδώνα και η επιρροή του στις σχέσεις μας

   
    
Μας κατακλύζουν κύματα αγάπης
Ήδη υπάρχει μια υπέροχη αστρολογική όψη, με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο στον Σκορπιό. Αυτό που είναι ακόμη καλύτερο σαν συμβάν είναι, ότι μόλις ο Δίας εισέρθει στον Καρκίνο και ενώσει τις δυνάμεις του με τους πιο πάνω πλανήτες, θα αισθανθούμε ένα μαγικό άγγιγμα με τεράστιους, αλλά λεπτούς τρόπους. Κρατήστε την ημερομηνία: 16 Ιουλίου 2013.

Το παράθυρο πάντως για την ενέργεια αυτή, ανοίγει την ημέρα του ηλιοστάσιου, στις 21 Ιουνίου 2013.
Με το στοιχείο του νερού τονισμένο, μπορούμε να γευτούμε υπέροχες εμπειρίες, αισθήματα αγάπης άνευ όρων, καθώς και μια αυξανόμενη διαίσθηση, ενώ τα συναισθήματα, μας βοηθούν να θυμόμαστε την ομορφιά του Ιερού Θηλυκού που δονείται μέσα σε όλα. Το να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε είναι η ανάγκη που θα γίνει αισθητή και θα αυξηθεί σε πολλούς ανθρώπους. Είναι η ευκαιρία μας λοιπόν, για εμβάθυνση της συναισθηματικής οικειότητας και της επέκτασης της συναισθηματικής επίγνωσης, τόσο του εαυτού μας, όσο και των άλλων.
mesaaa
Επίσης, το μεγάλο τρίγωνο συμβολίζει την ομορφιά, την ευτυχία και τα επεκτατικά αισθήματα αγάπης και φροντίδας. Έχουμε τη δυνατότητα να θεραπεύσουμε και να συγχωρήσουμε, να έρθουμε σε επαφή με άλλους, με άλλες διαστάσεις ή άλλες κοσμικές συνδέσεις, με αγαπημένους μας που έχουν μεταβεί έξω από το φυσικό σώμα.
Θα μπορούσαμε να αποφασίσουμε να θεραπεύσουμε την σχέση μας με τη βιολογική μητέρα μας και να γαλουχήσουμε τη σχέση μας με το Ιερό Θηλυκό μέσα μας. Μπορεί να υπάρχει μια αύξηση των γνώσεών γύρω από το πώς είναι ένα μέρος της ύπαρξής μας και στη ζωή μας. Είναι δυνατόν να αισθανθούμε την ενδυνάμωση και την αντοχή να παραμείνουμε κάτω από το πρίσμα της αγάπης, καθώς και το αίσθημα ότι είμαστε σε θέση να εμπιστευτούμε την αγάπη και την καλοσύνη που κρύβεται πίσω απ' όλες τις εμπειρίες ζωής.
Μας δίνεται ακόμη η δυνατότητα, για να επανασυνδεθούμε και να σχηματίσουμε ομάδες που νιώθουμε ψυχικό δέσιμο και αισθανόμαστε σαν «οικογένεια». Θα έχουμε μια βαθιά γνώση στην καρδιά μας και η συγχρονικότητα θα διαδραματίσει ένα μεγάλο ρόλο σε αυτή την συνάντηση μας.
Πάνω απ 'όλα, θα απολαύσουμε τις αισθήσεις, θα μοιραστούμε με άλλους τις αισθητές εμπειρίες της όμορφης καρδιά μας και θα χρησιμοποιήσουμε την ενέργεια για να θεραπεύσουμε, εμπνεύσουμε και απαλύνουμε τον εαυτό μας και τους άλλους, καθώς και την ίδια τη Γη. Όπως μπορούμε να επουλώσουμε τον εαυτό μας, μπορούμε να θεραπεύσουμε τον κόσμο.


ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα