Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Λίγο λευτεριά-λίγο αξιοπρέπεια!



Πίκρα.Ένα ενημερωτικό δίκτυο η ΕΡΤ κλείνει.Δεν είναι μόνο αυτό.Δεν χάνουμε μόνο μία αγαπημένη εκπομπή ή ένα καλό sait.Χάνουμε λίγο από τον εαυτό μας λίγο από το εγώ μας κάθε φορά που δεν μας επιτρέπεται να επιλέξουμε ή να ΜΗΝ επιλέξουμε κάτι.


Αύριο θα πουν όχι στο να ζούμε,στο να αναπνέουμε....ξέρω θα τρέξετε κάποιοι να πείτε ότι δεν πήγαινε άλλο η κατάσταση με την ΕΡΤ θα πιάσατε το δήθεν οικονομικό σας δαιμόνιο για να πείσετε τον εαυτό σας κυρίως ότι η ΕΡΤ ήταν ασύμφορη,ότι ήταν κομματόσκυλόσπιτο!



Αλλά όπως είπα παραπάνω δεν έχει σημασία τι και πως.Αλλά ο τρόπος.Αύριο έτσι θα μας πετάξουν έξω από το σπίτι μας.Έξω από την ζωή που εμείς χτίσαμε με ιδρώτα,κόπο ίσως και λίγο αίμα.
Τα παιδιά μας θα βρουν μια μέρα το "χρεωμένο" σχολείο τους κλειστό και δεν θα τους ζητήσουν να "αποχωρήσουν" αλλά θα τα ΔΙΏΞΟΥΝ.Το ίδιο θα γίνει και στην δουλειά μας εάν υπάρχει.
Η Γη....αυτό που λέμε Κόσμος που λέμε ζωή δεν ανήκει σε κανέναν ακόμη!Είναι ένας αιώνιος πόλεμος.ΤΑΞΙΚΌΣ ΠΌΛΕΜΟΣ. Όχι μεταξύ εργατών και αστών αλλά μεταξύ ελεύθερων πολιορκημένων και δεσμωτών!
Ο ΟΥΡΑΝΌΣ ΚΕΡΔΊΖΕΤΑΙ ΜΕ ΈΦΟΔΟ(Καρλ Μαρξ)

Μην σταθείτε στην πολιτική επιλογή σας!Σταθείτε μπροστά στην αξιοπρέπεια σας!Σταθείτε μπροστά στα παιδιά σας και πείτε τους "ΝΑΙ".Φωνάξτε ΝΑΙ......μην τους λέτε ποια ΟΧΙ! 


ΌΧΙ πείτε σε αυτούς!

Περικλής Καραλής


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα