Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Η ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ

Η Νέα Σελήνη γίνεται στις 8 Ιουνίου 2013 και ώρα 6.55μ.μ. (θερινή ώρα), στη 18ο των Διδύμων.

Ο ωροσκόπος της Νέας Σελήνης είναι στις 26ο Σκορπιού και το M/C στις 8ο Παρθένου.





Ας δούμε την πλανητική δυναμική εκείνης της ημέρας:



Ήλιος, Σελήνη στις 18ο Διδύμων, σε τετράγωνο με Δεσμούς Σελήνης της Ελλάδας.
Ερμής στις 11ο Καρκίνου σε ακριβέστατο τετράγωνο με τον Ουρανό (11ο Κριού) και αντίθεση με Πλούτωνα (10ο Αιγόκερω), έχουμε δηλαδή ένα εκρηκτικό «ταυ» τετράγωνο.
Αφροδίτη στις 6ο Καρκίνου, κι αυτή σε τετράγωνο με Ουρανό, Πλούτωνα, με κάποια βέβαια ανοχή (δεύτερο «ταυ» τετράγωνο της ημέρας).
Άρης στις 5ο Διδύμων σε τετράγωνο ιδιομοιρίας με τον Ποσειδώνα (5ο Ιχθύων) - όψη 150ο (χιαστί) με τον Κρόνο (5ο Σκορπιού) και 45ο με Ουρανό.
Δίας στις 26ο Διδύμων σε εμπλοκή με τα φώτα και την Αφροδίτη (το πολύ θετικό στοιχείο της Νέας Σελήνης). Εμπλέκεται όμως και με το μεσοδιάστημα του πένθους (Κρόνου/ Β. Δεσμού) με σκληρή όψη 135ο to the point, δυστυχώς…
Πολύ βαρύ είναι το ό,τι η Αφροδίτη είναι σε ακριβέστατη εμπλοκή με τον άξονα των ασθενειών και της σύγχυσης (Κρόνος/ Ποσειδώνας) και Άρης και Ποσειδώνας έχουν σκληρές όψεις 45ο και 135ο με τον Ποσειδώνα της Ελλάδας. Η ποσειδώνια δυναμική της προηγηθείσης πανσελήνου φαίνεται πως συνεχίζεται, ας τα δούμε όμως όλα ένα προς ένα αναλυτικά:
Νέα Σελήνη στους Διδύμους είναι φυσικό να συνδέεται με θέματα αυτού του ζωδίου (επικοινωνίες, μεταφορές, εκπαίδευση, έντυπα, Μ.Μ.Ε. κ.ά.) και γι’ αυτό κινητικότητα σ’ αυτούς τους τομείς είναι αναμενόμενη μ’ αυτή τη Νέα Σελήνη.
Νέα Σελήνη σε τετράγωνο με Δεσμούς της Σελήνης της Ελλάδας είναι ένδειξη για συνεταιρισμούς κάθε μορφής, για σχέσεις και συνεργασίες αλλά… και για προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες, μιας και με κόντρα - αντισκιά εμπλέκεται με τον Πλούτωνα. Ίσως παρασκηνιακά κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες υπονομευθούν ή - παρασκηνιακά πάλι - γίνουν κάποιες σχέσεις ή συμφωνίες.





Ο Ερμής - που, υπόψη, είναι ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης, αφού αυτή γίνεται στο ζώδιο του Ερμή- σε σκληρές όψεις με Ουρανό και Πλούτωνα στην πιο καλή του εκδοχή (και οι σκληρές όψεις έχουν την καλή τους εκδοχή, αυτό το ξέρουν καλά όσοι έχουν μακρά θητεία στην τέχνη της Αστρολογίας) δίνει δημιουργική υπερδραστηριότητα, σταθερή ενασχόληση με νέα πράγματα και σχέδια, στις «σκληρές» όμως εκδοχές δίνει βιασύνη, νευρικότητα, εκκεντρικές ενέργειες, αναταραχή, έξαψη, υπερδιέγερση, φανατισμό στην επιδίωξη των σχεδίων, δείχνει κινδύνους για ατυχήματα, υπερφόρτωση της αντοχής.
Αφροδίτη σε ίδιες εμπλοκές με τον Ερμή (δηλαδή με Ουρανό και Πλούτωνα) δείχνει αναζήτηση για κάτι καινούργιο (καλή εκδοχή), φαινόμενα αναξιοπιστίας, παρανομίας (στην «κακή» εκδοχή), σε κάθε όμως περίπτωση είναι δύσκολος δείκτης για θέματα οικονομικά, πολύ περισσότερο που όλοι αυτοί οι παράγοντες εμπλέκονται με Δία - Πλούτωνα της Ελλάδας, όψη που κατεξοχήν συνδέεται με οικονομικά.
Το ακριβές τετράγωνο Άρη/ Ποσειδώνα δείχνει αποτυχίες που οφείλονται στην έλλειψη σχεδιασμού, προγραμματισμού ή ενέργειας. δείχνει βλάβη ή ζημιά από άλλον, επικίνδυνη διαβρωτική ή υπονομευτική δράση.
Άρης σε σκληρή όψη με Κρόνο συνηγορεί για χωρισμούς, αστάθεια, η 45ο όψη Άρη - Ουρανού δείχνει ατυχήματα, τραυματισμούς, όψη πολύ επικίνδυνη μιας και στο μεσοδιάστημα Άρη - Ουρανού εμπλέκεται ο Κρόνος, κάτι που δηλώνει βία, δυσκολία προσαρμογής, χωρισμό ακόμα και βίαια ή καταστροφικά φαινόμενα.
Ο Δίας σε εμπλοκή με τα φώτα και την Αφροδίτη είναι το μεγάλο ατού της Νέας Σελήνης, δείχνει στοργή, αισιοδοξία, καλές συνεργασίες, αρμονία. Ας ελπίσουμε πως αυτή η δυναμική θα περιορίσει ή και θα υπερκεράσει άλλες δύσκολες πλευρές αυτής της Νέας Σελήνης, όπως τα 2 σκληρά «ταυ». δυστυχώς όμως ο Δίας εμπλέκεται και με το βαρύ άξονα Κρόνου/ Β. Δεσμού, κάτι που στην πιο καλή του εκδοχή δίνει «διακριτική μοναξιά», «ευτυχία μέσα στην απομόνωση», αλλά και κάποιους… «τυχερούς χωρισμούς», χωρισμούς πάσης μορφής, από πρόσωπα ή θεσμούς ή καταστάσεις.
Η Αφροδίτη στον άξονα της σύγχυσης και των ασθενειών (Κρόνος/ Ποσειδώνας) ευνοεί εκδίπλωση κάθε φιλάσθενης τάσης, δείχνει σχέση ταλαιπωρίας και, φυσικά, είναι και αυτός ο συνδυασμός πολύ δύσκολος για θέματα οικονομικά ο ίδιος άξονας επηρεάζει από εκεί που βρίσκεται (6ο Αιγόκερω) Δία - Πλούτωνα της Ελλάδας, κάτι που μπορεί να δηλώνει πολύ σοβαρή εξασθένηση και λειτουργεί αρνητικά κυρίως σε θέματα οικονομικά.
Άρης/ Ποσειδώνας σε εμπλοκή με τον Ποσειδώνα ενισχύει και επαυξάνει τον τίτλο που δώσαμε σ’ αυτό μας το κείμενο: Σύγχυση και πλάνη.

Αυτά για τη δυναμική της Νέας Σελήνης. ας ελπίσουμε πως ο Δίας, που θα περάσει από τον Ιούλιο στο ζώδιο της έξαρσής του, τον Καρκίνο, θα μας επιτρέψει να είμαστε λίγο πιο χαρούμενοι και θα δώσει - τουλάχιστον - μια αίσθηση αισιοδοξίας!...


ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα