Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Δεν έχει όρεξη για σεξ

Δεν έχει όρεξη για σεξ ο σύντροφός σας; Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους μπορεί να οφείλεται αυτό:

- Στυτική δυσλειτουργία
Αν ο σύντροφός σας παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα στη στύση του τότε πολύ πιθανό να αισθάνεται άσχημα απέναντί σας και να θέλει να το αποφύγει.
Λύση: Αν το πρόβλημα έχει παρουσιαστεί λίγες φορές προσπαθήστε να βρείτε τρόπους να το αποφύγετε. Αν δείτε ότι επιμένει τότε, συζητήστε το μαζί του όσο πιο ήρεμα μπορείτε χωρίς να τον κάνετε να νιώσει άσχημα. Δείξτε κατανόηση και συμβουλέψτε τον να επισκεφθείτε κάποιον ειδικό προκειμένου να βρεθεί λύση στο πρόβλημα.

- Άγχος
Η δυσμενής οικονομική περίοδος μπορεί να προκαλέσει άγχος στον σύντροφό σας με αποτέλεσμα να μειώνεται η όρεξή του για σεξ.
Λύση: Προσπαθήστε όταν βρίσκεστε το βράδυ σπίτι να χαλαρώνετε και να δημιουργείτε τρυφερές στιγμές μαζί του. Κάντε του λίγο μασάζ, πείτε του πόσο τον αγαπάτε, χαιδέψτε τον. Η σωματική επαφή ανάμεσα στα ζευγάρια μειώνεται όσο επικρατεί το άγχος, τα νεύρα και οι τσακωμοί.

- Μακροχρόνια σχέση
Αν είστε μεγάλο χρονικό διάστημα μαζί με τον σύντροφό σας η όρεξη για σεξ ίσως μειωθεί.
Λύση: Προσπαθήστε να βάζετε λίγο αλατοπίπερο στο πρόγραμμα σας. Φορέστε σέξι εσώρουχα, διαφορετικά από αυτά που φοράτε συνήθως, ψιθυρίστε του κάτι τολμηρό στο αυτί και ξαφνιάστε τον, κλείστε ένα δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο... ξεφύγετε από τα καθιερωμένα και σύντομα οι παλιοί σας ρυθμοί θα επανέλθουν!

Αν παρόλα αυτά συνεχίζει να μην έχει διάθεση για σεξ συζητήστε ανοιχτά μαζί του και εκφράστε του τις ανάγκες σας!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα