Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΕΑΥΤΟΣ >< ΔΙΤΤΟΣ >< ΕΝΙΑΥΤΟΣ


Ο Ανώτερος Εαυτός μας είναι αυτό το Θεϊκό Ον με το οποίο υπήρξαμε ''Ένα'' κι από το οποίο αποσχιστήκαμε ως όντα, εδώ και +/-26.000 έτη, όταν η Γη και τα ανθρώπινα όντα ήταν Πεμπτοδιάστατα - ένας κόσμος Αγάπης και Φωτός. 
Ο Αδάμ και η Εύα αποσχίστηκαν από τους Ανώτερους Θεϊκούς Εαυτούς τους, όταν προσπαθώντας να βοηθήσουν στην αναβάθμιση της ανθρωπότητας σε μία δύσκολη για το είδος εποχή, έπραξαν ενάντια στη Βούληση τη Κυρίου. Έτσι, από Πεμπτοδιάστατοι κι από την κατάσταση βρώσης των Καρπών του ''Δέντρου της Ζωής'' [ 5η διάσταση - ομοουσία με το Πνεύμα δια της ομοουσίας με το Θεϊκό Ανώτερο Εαυτό], εξέπεσαν στη δυαδικότητα [3η διάσταση - βρώση των Καρπών του ''Δέντρου του Καλού και του Κακού'']. 
 
 
...Άλλος ένας κύκλος +/- 26.000 ετών σχεδόν βρίσκεται στο τέλος του, λίγο πριν και τα τελευταία 2.000 έτη της Χρυσής Εποχής στην οποία εισήλθαμε. 
 
 
Η Σιδηρά Εποχή την οποία αποχαιρετίσαμε [μόνο ημερολογιακά], είναι σε σχέση με τη Χρυσή επερχόμενη Εποχή,
μία από τις σκληρότερες περιόδους της πλανητικής μας ιστορίας ως προς το ξεκαθάρισμα των 2 Ενεργειών και τη μεταστοιχείωση τους, της Δυαδικότας σε Μία Ουσία Ενέργεια.
Ως το Φως και η Αγάπη σε μία Ομοουσία.

 
Ενσαρκωθήκαμε ως όντα διαχωρισμένοι από το Ανώτερο Θεϊκό Κλάσμα μας - Ανώτερο Εαυτό, ψάχνοντάς τον εδώ κι εκεί, 
αφού από την Ενότητα της Αγάπης των Ανώτερων Πεδίων της Δημιουργίας, βρεθήκαμε να βιώνουμε τη θλιβερή διαχωριστικότητα αυτής - μέσα από τα συναισθήματα του Πόνου, του Φόβου, της μοναξιάς. 
 
 
Ο Ανώτερος Εαυτός μας είναι αυτός που μας παρατηρεί και περιμένει. Είναι αυτός που μας αγαπά τόσο πολύ, που μας δίνει ως και τα πιο πικρά ποτήρια των εμπειριών μας, για να μας σμιλέψει, να μας εξαγνίσει, να μας εκλεπτύνει ώστε να αφυπνιστούμε και να τον αναγνωρίσουμε ως το μεγάλο αρωγό, μέντορα και βοηθό στη Ζωή μας. 
 
 
Ο ίδιος ωρά το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον μας, άρα προσπαθεί να μας βοηθά να βιώσουμε ένα μέλλον, ναι μεν πιο κοντά στο αρχικό ψυχικό μας σχέδιο, αλλά και προστατεύντάς μας, ακόμη και με τρόπους που με την πρώτη κοντόφθαλμη νοητική ματιά δε θα θεωρούσαμε πάντα ως 'ορθόδοξους'. 
 
 
Σκοπός του είναι να μας διδάξει, μέσα από τις αναζητήσεις μας στον εξωτερικό κόσμο των αισθήσεων και των ψευδαισθήσεων, της 3ης διάστασης στην οποία μαθητεύουμε με ''απώλεια μνήμης'' του σχεδίου μας και των Θεϊκών Αληθειών.

 
Σκοπός του είναι να μας αφυπνίσει την Α-λήθεια,
 ότι η Πηγή της Αθανασίας, το Α-ληθινό Μέλι της Ζωής,
βρίσκεται μόνο μέσα μας.

 
Η Εκλέπτυνση, άρα η Πνευματική Αφύπνιση, 
οδηγεί στη γνωριμία με τον Εαυτό.
Εάν στρέψεις όλο το φορτίο της Αγάπης προς τα μέσα σου - ''κεντρομόλα'', αυτής που σκόρπιζες  - ''φυγόκεντρα'' χωρίς διάκριση στις ασυγχρόνιστες συνυπάρξεις,
θα ανακαλύψεις μέσα σου εκείνη την Ευ-Τυχία που τόσο μάταια έψαχνες στον έξω κόσμο...
 
Θα ανακαλύψεις μέσα σου αρχικά το Δάσκαλο, τον Εραστή, τον Αδελφό, την Αδελφή, το Γονέα, το Φίλο. Θα ανακαλύψεις το Θεϊκό Εαυτό σου, κοινωνόντας αυτή τη σχέση μαζί του μέσα από τον ''Ιερο Γάμο''. Απόλυτα συγχρονικά κι εναρμονισμένα με το ''Αέναο Τώρα''.

 
Γιατί για αυτόν όλοι οι χρόνοι συμβαίνουν Τώρα.. Και για εσένα. Απλά ακόμη δεν το ξέρεις.
 

Για να τον γνωρίσεις, για να καταφέρεις να ανακαλύψεις την ύπαρξή του, σου δίνει μαθήματα όπως και δώρα. Όταν σου δίνει αρρώστιες, θέλει να σου διαμηνύσει ότι οι Σκέψεις και τα Συναισθήματά σου, βλάπτουν την Ψυχή, το Πνεύμα και το Σώμα σου, καθώς αυτές είναι ''Υλοποιές Ενέργειες'' - δημιουργείς βιωματικές πραγματικότητες με αυτές. 
 
 
Η ασθένεια θέλει να σε επαναφέρει στη Θεία Υπαρξιακή Ισορροπία. Δεν είναι Τιμωρία... 
 
 
Με οδηγό και μόνο την Πίστη σε ένα επιθυμητό μέλλον, ο Ανώτερος Εαυτός σου θα σε βοηθήσει να υλοποιήσεις ως και Θαύματα Ίασης. Την ίδια στιγμή που κάποιος άλλος αυτο-προβάλλει στο μέλλον το άδοξο τέλος του από μία ''φαινομενικά μόνο'' ανίατη ασθένεια. Ο θάνατος από ανίατη ασθένεια σε κάποιες των περιπτώσεων είναι Καρμικός - βάσει του ψυχικού συμβόλαιου προ της ενσάρκωσης. Αλλά και αυτό το σενάριο, μπορεί να αλλάξει με ένα Ισχυρό Συναισθηματικό Οραματισμό! 
 
 
Ό άνθρωπος που ανακαλύπτει τη Θεϊκή του Δύναμη, σύντομα διαπιστώνει ότι μπορεί να θεραπεύει και να αλλάζει το ρου της προσωπικής του ιστορίας σε Κβαντικό Πεδίο Ενεργειών.
 
 
Μετά από τη συνάντηση αυτή με τον Αγαπημένο Ανώτερο ή Διττό Εαυτό, δε θα ζητιανεύεις άλλο να αγαπηθείς, γιατί διαπιστώνεις ότι ήδη αγαπιέσαι. Απλά έπρεπε να το αντιληφθείς. Θα συναντάς έτσι, άλλους σαν εσένα, πλάσματα τα οποία αισθάνονται και εκπέμπουν την Ενέργεια της Εσωτερικής Πληρότητας. Πλάσματα τα οποία επίσης γνώρισαν το Θείο Έρωτα μέσα τους. 

 
 
 
[Επάνω η Γη - Κάτω το Νερό]
 
Γύρισε την εικόνα ανάποδα...
 
Και...
 
 
 
[Κάτω η Γη - Επάνω το Νερό]
 
Η φωτογραφία τοποθετήθηκε ανάποδα... [Κάτω η Γη - Επάνω το Νερό] Στη Γη εμφανίζεται το ''ένα μισό του Όλου'' - η Ψυχή ενσαρκωμένη - υλοποιημένη. Αλλά νιώθει μισή... Στην εικόνα βλέπουμε τον εαυτό μας, στη Γη, στην 3η διάσταση - κάτω - το δέντρο. Στο Νερό αντικατοπτρίζεται το λεπτοφυές πανομοιότυπο Ανώτερο Είδωλό μας - Ανώτερος Εαυτός. Το στοιχείο Νερό μεταξύ άλλων πρεσβεύει το Συναίσθημα. Το Νερό είναι οι Ανώτερες Λεπτοφυείς Διαστάσεις. Στη ρίζα τους και τα 2 δέντρα ενώνονται. Για να γίνει μία μέρα η ''Πνευματοποίηση της Ύλης'', η Γη, Ουρανός. Γεννηθήτω το Θέλημά σου...
 
 
Ξαφνικά, το άλλο σου μισό, θα διαπιστώσειςότι δε βρίσκεται κάπου εκεί έξω, αλλά μέσα σου. Κι όλα αρχίζουν να ηρεμούν και να κοπάζουν στη Ζωή σου. Κι ακολουθεί η Ένωση με την Εσωτερική Δίδυμη Φλόγα σου, μέσα από αυτή τη μαθηματική ''γαμήλια διαδικασία''.
Αυτό είναι το επόμενο μυητικό επίπεδο.

 
Κι αυτή η Ένωση, ουσιαστικά είναι η σπουδαία Σύζευξη της Χριστικής Συνειδητότητας μέσα σου. Γιατί το Σώμα και το Αίμα του Χριστού είναι - μεταξύ άλλων - οι διπολικές αντιθέσεις αυτού του κόσμου που ψάχνουν να συναντηθούν για να συμφιλιωθούν, να ολοκληρωθούν καθώς μεταστοιχειώνονται σε μία ομοουσία.
 
 
Το Σώμα και το Αίμα του Χριστού.
Το Κοσμικό Θυληκό και το Κοσμικό Αρσενικό. 
Το Γιν και το Γιανγκ- της 3ης διάστασης.
Η Αγάπη και η Σοφία - των ανώτερων Συμπαντων.
Η Ψυχή και το Πνεύμα. Σε μία ομοουσία.
Ως εν ουρανώ κι επί της Γης...
 
 
Αυτοί που γνώρισαν το Θείο Έρωτα τόλμησαν να τιμήσουν τον ίδιο τον Εαυτό, όπως πρέπει να τιμάται κάθε Ψυχή σε ενσάρκωση. Αυτοί τίμησαν την Αυταξία. Τον ίδιο το Θεό, όμως μέσα τους.
Γιατί είμαστε ένας θεός μέσα στο Θεό.
Αυτοί, αγάπησαν το Θεϊκό ''Είναι'', όχι το μικρό ''εγώ''. 
 
 
Κι από τότε αγαπιούνται Άνευ Όρων, τα ''Είναι'' μεταξύ τους.
Οι σιωπηλες Πνευματοψυχές.
Όχι οι φλύαρες προσωπικότητες.

 
Ο κόσμος μας εισέρχεται σταδιακά στη Χρυσή Πεμπτοδιαστασιακή Εποχή των επόμενων 2.000 ετών. Οφείλουμε να γίνουμε Πεμπτοδιαστασιακοί αρχόμενα μέσα μας. Αρχίζοντας να ακούμε εκείνη τη φωνούλα, με τη μορφή του ενστίκτου, που πάντα έρχεται η στιγμή που σκεφτόμαστε, πόσο δίκιο είχε, όταν την καίρια στιγμή δε θελήσαμε να την ακούσουμε... 

Η σχέση αυτή, είναι η ''Σοφή Ευτυχία''.-
             
 
        

 
*[Shiva& amp; Shakti]  

'' Shiva Ardhanarishvara '' [androgynous] 

 ..the union of the Cosmic Female & Male must take place into a sacred marriage within. 
This Communion starts with the reunion of the 'human self' with the Higher Self that leads to the holly reunion with our Real Cosmic Twin Flame also within.. 
Two persons who have completed the previous initiations can unite in sacret union like Shiva & Shakti...

This is the path to a shared completion..


Ohm Nama Shivaya...
 Namasté 
 नमस्ते
                         
 Φίλις Χρυσού [Andromeda Galactica]


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα