Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Γ Ν Ω Θ Ι Σ’ Α Υ Τ Ο Ν – Η ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ.. Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ

“Αλλά κατά την ιδέαν μου η εκφρασις αυτή [κυριος εαυτου] 
Θελει να σημανη ότι υπαρχουν εις την ψυχην του ανθρώπου
Δυο,ουτως ειπείν ,μερη,το καλύτερον και το χειροτερον,και
Όταν μεν υπερισχυη το πρωτον,τοτε ο άνθρωπος είναι κύριος
Του εαυτού του και τούτο λέγεται προς επαινον του.Οταν όμως
Η από κακήν ανατροφην η από κακήν συνηθεια,περισσευση το 
Χειροτερον και υπερισχυση,τοτε λεγομεν,προς κατηγοριαν 
Αυτού του ανθρωπου,ότι είναι ακόλαστος και δούλος του
Εαυτού του.Και πράγματι έτσι είναι.
ΠΛΑΤΩΝΟΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ



«Ου δυναμαι πω κατά το Δελφικον γραμμα γνωναι εμαυτον γελοιον δη μοι φαινεται τουτο ετι αγνοουντα τα αλλοτρια σκοπειν»
Μετάφραση-«Δεν είμαι δηλαδή ακόμη ικανός, σύμφωνα με την Δελφική επιταγή, να γνωρίζω τον εαυτό μου και μου φαίνεται ανόητο, ενώ αγνοώ ακόμη αυτό, να ασχολούμαι με άλλες υποθέσεις»
ΠΛΑΤΩΝ
ΦΑΙΔΡΟΣ 229,230 e

Θεματα αυτου του κεφαλαιου.
Η υψηλή τέχνη του διαλογισμού όπως λεπτομερώς καταγράφεται από την Αθηνά στην Ομηρική Οδύσσεια. / με ποιο τροπο λειτουργουν οι τρεις βασικοι νεοι εγκεφαλοι μας σε καθημερινη βαση;;; / πως εχει ξεφυγει απο τους επιστημονες κατι τοσο σημαντικο που εχει σχεση με την λειτουργια των εγκεφαλων μας;;; / τα λαθη του παρελθοντος / ο μηχανισμος του διαλογισμου / πνευματικη προετοιμασια του υποψηφιου ανδρα – ηρωα-μυστη / προυποθεσεις για μια επιτυχημενη επαφη με τον αλλο εαυτο μας / ποιοτικα χαρακτηριστικα που πρεπει να εχει ο υποψηφιος ανδρας –ηρωας -μυστης. / διαδικασια επαφης με τον γενετικο σου κωδικα / οι επτα [7] αισθησεις που πρεπει να «πεθανουν» / χαλαρωνω / το χαος στο μυαλο [τηλεμαχος=τηλε + μάχη] / τα χρωματα και οι αριθμοι που συνδεονται διαχρονικα με την υψηλη τεχνη του διαλογισμου / οι [9] αριθμοι και η αλληγορικη τους ερμηνεια στην διαδικασια διαλογισμου / προσληψη ιερης γνωσης με δολο / η αλλη πλευρα του νομισματος /

Η υψηλή τέχνη του διαλογισμού όπως λεπτομερώς καταγράφεται από την Αθηνά στην Ομηρική Οδύσσεια.

Πρόκειται για μια εντελώς φυσιολογική πράξη των εγκεφάλων μας.
Είναι κατασκευασμένοι να λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο.

Όταν ανοίγεις τα μάτια για δεις το περιβάλλον σου και έτσι να προσλάβεις πληροφόρηση για θέματα της καθημερινότητας, ενεργοποιείς αυτόματα τους «μηχανισμούς-οδούς των εγκεφάλων αρμόδιους για την συγκεκριμένη λειτουργία.

Με τον ίδιο τρόπο κλείνοντας τα μάτια [τις αισθήσεις σου]ενεργοποιείς, αυτόματα,εγκεφαλικούς «μηχανισμούς» που σου επιτρέπουν να προσλάβεις γνώση κατευθείαν από τον δημιουργό σου, την Ελληνική Έλικα, το μεγαλύτερο σε αξία αγαθό στο γνωστό σύμπαν.

Το μόνο που θα χρειαστεί εκ μέρους σου είναι λίγο θάρρος –αρκετή υπομονή και πολύ προσοχή.




Η Ελληνική Έλικα, υπεύθυνη για την ζωή και τον θάνατο μας, είναι εγκατεστημένη στον πυρήνα των εγκεφαλικών κυττάρων του δεξιού λοβού των ανθρώπων.
ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΒΑΣΙΚΟΙ ΝΕΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ;;;

1481[5]=οι μυθον δε Μουσα ειπε γ’*.- [ο θειος λογος από την Ε.Ε. απορεει]
1481[5]=οι θυμον δε Μ’[η] ουσα ειπε γ’*.-[στα μυαλα η αορατη Ε.Ε. μιλα]

Ερμηνεια.- τα ανθρωπινα μυαλα προσλαμβανουν πληροφορηση ρουτινας η ιερης γνωσης από την αορατη Ελληνικη βιο-νανοελικα των εγκεφαλικων κυτταρων του δεξιου λοβου.

Ο σύγχρονος άνθρωπος είτε δεν έχει ακούσει ποτέ για το «φάντασμα στη μηχανή» τον άλλον εαυτό του είτε έχει ακούσει κάτι στο παρελθόν του που δεν του έδωσε και μεγάλη σημασία. Βλέπετε τα «καταφέρνει» και μόνος του. Ποιος χρειάζεται κάποιον «άλλον» πάνω από το κεφάλι του;

Για να έχουμε ήσυχο το κεφάλι μας δημιουργήσαμε ονομασίες για το «φάντασμα» όπως υποσυνείδητο, ασυνείδητο και συνεχίσαμε την καθημερινότητα μας. 

Όσοι γνωρίζουν προσπαθούν να κατανοήσουν τον τρόπο λειτουργίας του «φαντάσματος » και να προσδιορίσουν την έδρα του. Αυτό φαίνεται να είναι αρκετά δύσκολο εγχείρημα αφού ακόμη οι ερευνητές που ασχολούνται με το αντικείμενο αδυνατούν να βρουν και να εξηγήσουν και στους υπόλοιπους από εμάς την πηγή της νόησης μέσα στο κρανίο μας τον τρόπο και τον τόπο αποθήκευσης των δεδομένων της το μέγεθος αυτών των δεδομένων όπως και τους τρόπους που τα δεδομένα αυτά γίνονται κτήμα μας αν ποτέ συμβεί κατι τέτοιο
.



Το «φάντασμα στη μηχανή» η «ασυνείδητο» η «υποσυνείδητο» η «ο άλλος μας εαυτός» η ψυχή , οι ονομασίες που του έχουν δοθεί δεν έχουν τελειωμό από Μύστες και απλούς ανθρώπους, δεν είναι παρά η Ελληνική Έλικα η η Ελληνική διπλή βίο-νανοέλικα η Γενετικός Κώδικας του ανθρώπου η d.n.a. αυτό που τοποθετήθηκε από τους δημιουργούς μας στον πυρήνα των εγκεφαλικών μας κυττάρων.

Εκεί βρίσκεται η πηγή της γνώσης στα [6] δισεκατομμύρια των «γραμμάτων» της στα [2] δισεκατομμύρια των «λέξεων» της στα [20.000] γονίδια της.

Ο Γήινος άνθρωπος είναι ένα αναλώσιμο βιολογικό «ρομπότ» με μια ιδιαιτερότητα έχει μέσα του την δυνατότητα να εξελιχτεί σε ανώτερο πνευματικό ον σε βάθος χρόνου ερευνώντας τον δημιουργό του την Ελληνική Έλικα και προσλαμβάνοντας την γνώση που χρειάζεται για αυτό.

Το ερώτημα είναι θα το καταλάβει ποτέ ώστε να το επιχειρήσει η θα παραμείνει σε επίπεδο ζώου έως ότου αφανιστεί ως κακό παράδειγμα από τις δημιουργικές δυνάμεις του γαλαξία Άργου.

Το καλύτερο παράδειγμα που θα μπορούσε ποτέ να δοθεί ως προς τον τρόπο λειτουργίας των τριών νέων* βασικών εγκεφάλων μας , είναι αυτό του «υφαντού της Πηνελόπης» στην Οδύσσεια , που για τρία[3] χρόνια κατά την διάρκεια της ημέρας το ύφαινε και κατά την διάρκεια της νυκτός το ξήλωνε και πάλι από την αρχή την επομένη.

Έτσι ακριβώς λειτουργούν οι τρεις [3] νέοι εγκέφαλοι μας, αριστερός εγκεφαλικός λοβός, δεξιός εγκεφαλικός λοβός και το Μεσολόβιο η Τυλώδες σώμα.

*οι τρεις νέοι εγκέφαλοι του ανθρώπου εμφανίζονται μετά την επέμβαση των εξωγήινων αποστολών στον ντόπιο πίθηκο.[συμμαχία του Σείριου την εποχή των Διδύμων-Ταύρου/ Αθηνά και Καλυψώ την εποχή του ΚΡΙΟΥ –Φαιστός-Κρήτη-Οδυσσέας]

Κατά την διάρκεια της ημέρας, όσο είμαστε ξύπνιοι δηλαδή, προσλαμβάνουμε κάθε είδους πληροφορία με τις [7] αισθήσεις μας οι οποίες σωρεύονται στο Μεσολόβιο.

Το βράδυ, κατά την διάρκεια του ύπνου μας, το Μεσολόβιο μοιράζει την πληροφόρηση, η τις πνευματικές εντολές που πρέπει να περάσουν στους δυο εγκεφάλους , ώστε αυτοί να ενεργήσουν τα δέοντα την επομένη η και σε βάθος χρόνου.

Έτσι, ότι βιώνουμε σήμερα και η παραμικρή λεπτομέρεια έχει αποφασιστεί από μας τους ίδιους την προηγούμενη ημέρα/ες. Αδυνατεί να το συλλάβει ο εγκέφαλος σας όμως δυστυχώς η ευτυχώς έτσι έχουν τα πράγματα.

Αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργεί ο εγκέφαλος μας, τίποτα δεν είναι τυχαίο, όλα είναι προαποφασισμένα να συμβούν στη ζωή μας από εμάς τους ίδιους σε «ασυνείδητο» επίπεδο, με τον τρόπο που σας εξήγησα.




ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΜΑΣ;;;

Δεν είμαι ειδικός για να απαντήσω, από όσα λίγα γνωρίζω όμως ο ρόλος του Μεσολόβιου είναι ακόμη άγνωστος στους ειδικούς επιστήμονες μας,όπως είναι άγνωστος και ο ρόλος των γονιδίων μας, καθώς άγνωστα είναι και τα περισσότερα που λαμβάνουν χώρα μέσα στο κρανίο μας και έχουν σχέση με την λειτουργία των εγκεφάλων μας, το παρόν και το μέλλον μας ,την ζωή η τον θάνατο μας.

Μην ξεχνάτε πως μόλις πριν [10] χρόνια μετρήσαμε τα [6] δις γράμματα του Γενετικού Κωδικα μας.Να μην προσδοκούμε και «θαύματα» από τους επιστήμονες μας.

Το «μήνυμα» - πληροφόρηση-ενημέρωση μέσω της Οδύσσειας της ΑΘΗΝΑΣ, για πρόσληψη σημαντικών επιστημονικών πληροφοριών με την μέθοδο του διαλογισμού από τα εγκεφαλικά κύτταρα του δεξιού λοβού των ανδρών, αγνοείται από το σύνολο των πάσης φύσεως επιστημόνων.

Σήμερα η πλειοψηφία τους εργάζεται και προσλαμβάνει ιερές γνώσεις απαραίτητες στην πρόοδο κάθε επιστήμης χρησιμοποιώντας αυτό που η Αθηνά καταθέτει σαν δόλο, δηλαδή, τεχνικές δημιουργικής ενόρασης και «day dreaming» και οι δυο κατηγορίες είναι σωστές αλλά ημιτελείς, δεν αποτελούν την αυθεντική και μοναδική πράξη πρόσληψης ιερών γνώσεων,τον διαλογισμό, όπως αυτός περιγράφεται από την Αθηνά στην Οδύσσεια.


Επιτρέπεται Η Αναδημοσίευση Μόνο Με Αναφορά Του Ονόματος Του Συγγραφέα Και Της Σελίδας Στο FB Με Ενεργό Λινκ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα