Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Η ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑΣ = ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ




Αγαπητά ΑΔΕΛΦΙΑ....σε τούτους τους δύσκολους καιρούς....που περνάει η χώρα μας και βιώνουμε οι περισσότεροι κάτοικοί της...προβάλλει σε καθημερινή βάση η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ του πολίτη για το σήμερα και το αύριο της ζωής του.
Οι μηχανισμοί που επέβαλαν  οι «μασόνοι»...παίρνουν σάρκα και οστά...ώστε οι κάτοικοι αυτής της χώρας που λέγεται Ελλάδα....να βιώνουν έντονα και μάλιστα ως πρώτοι....ως εξιλαστήριο θύμα.....στον Ευρωπαικό χώρο....την πλήρη ΛΙΤΟΤΗΤΑ σε όλα τα επίπεδά της.
Καλά θα μου πείτε....ότι αυτά τα ξέρουμε και ασφαλώς τα βιώνουμε και στο πετσί μας...αλλά όμως ίσως εκείνο πιθανώς που να σας διαφεύγει είναι...η ΜΕΘΟΔΟΣ που εφαρμόζουν οι «μασονικοί» κύκλοι .....που είναι πολύ απλή και βασίζεται σε πέντε στάδια αντιστοίχως:


Α) ΤΟ ΒΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ.
Προσέξτε...όλοι μας μόλις μας συμβεί κάτι αμέσως αρνούμαστε το ΓΕΓΟΝΟΣ και λέμε ενδόμυχα μέσα μας δεν συμβαίνει αυτό σε μένα.

Β) ΤΟ ΒΙΩΜΑ ΤΟΥ ΘΥΜΟΥ.
Μόλις μας συμβεί το ΓΕΓΟΝΟΣ αμέσως αναρωτιόμαστε γιατί αυτό να γίνει σε μένα;

Γ) ΤΟ ΒΙΩΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ.
Αφού φάμε ....το «αγγούρι» στον πισινό μας...τότε λέμε καλά δεν μπορεί αυτό να το φορτωθεί κάποιος άλλος;

Δ) ΤΟ ΒΙΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ.
Μόλις συνειδητοποιήσουμε πως δεν έχουμε άλλη λύση, τότε παύει κάθε μας ΕΛΠΙΔΑ και απλά περιμένουμε το μοιραίο ...τέλος.

Ε) ΤΟ ΒΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ.
Κι αφού πλέον δεν έχουμε την δύναμη να αντιδράσουμε, το τρώμε το «σκατό»....ευχόμενοι ότι «άντε μωρέ...» όλα θα μας πάνε καλά.

Έτσι λοιπόν αυτό οι κύκλοι που προσπαθούν να μας ελέγχουν και να μας χειραγωγούν...εφαρμόζουν το παραπάνω μοντέλο της θλίψης....για να μας χαμηλώσουν τις συχνότητές μας.
Αν είσαι άνεργος/η ...είσαι ανάμεσα στην κατάθλιψη και την αποδοχή.
Αν ακόμη εργάζεσαι....παζαρεύεις μεταξύ της πραγματικότητας και της φαντασίας και φλερτάρεις και πάλι με την κατάθλιψη. Κι αφού λοιπόν είσαι εγκλωβισμένος σ’ αυτό το «καλούπι»....πολύ απλά χειραγωγείσαι πιο εύκολα.

Αν δεν θέλεις να γίνεις «μαριονέτα»...πέρα ΘΕΣΗ στη ζωή σου...αρκεί να αποδεχτείς την κατάσταση που βιώνεις και να μπεις στην ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ.
Δες το ΠΑΡΕΛΘΟΝ σου και αποδέξου το πώς επέλεξες να βιώσεις...βγάλε τα σκουπίδια από τα μάτια σου....που φαρμακώνουν τον παρόν σου και κλείσε τα στο χρονοντούλαπο του χτες.
Προχώρα μπροστά...με ΘΑΡΡΟΣ και ΤΟΛΜΗ συνειδητά. Δες ποιος είναι ο εχθρός σου και αντιμετώπισέ τον στα ΙΣΙΑ.
Όταν σου φταίει ο πολιτικός που εσύ τον ψήφισες....ας μην την πληρώνει ο διπλανός σου...επειδή εκεί μπορείς να κάνεις τις μαγκιές σου...γιατί αυτό είναι δειλία.
Εξάλλου ένα ποτήρι κρασί πάντα το μοιράζεσαι με τον κοντινό σου συνάνθρωπο, τον γείτονα...το φιλαράκι σου. Αυτόν συνήθως βλέπεις και βιώνεις.

Δώσε λοιπόν.....την δύναμη στα δικά σου ΧΕΡΙΑ.

Κάνε ΠΡΑΞΕΙΣ να βελτιώσεις το ΟΜΑΔΙΚΟ σου ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ μέσα από την ΑΤΟΜΙΚΗ σου ΥΠΑΡΞΗ.

Ναι....είσαι ΕΣΥΕΣΥΕΣΥ....αυτός που μπορεί να αλλάξει την ΠΟΡΕΙΑ του πλανήτη Γη. Όχι δεν είναι ψευδαίσθηση. Φαντάσου ότι όλοι ταυτόχρονα να κάνουμε πράξη τα παραπάνω.....θα γίνουμε χωρίς να το καταλάβουμε εκατομμύρια...κι αυτό το φοβούνται οι εξουσίες....γι’ αυτό και προκαλούν σε εμάς φόβους....για να εξασφαλίσουν γι αυτούς...το τομάρι τους.
Άρα....μήπως κι ΑΥΤΟΙ έχουν...ένα ΦΟΒΟ.....!!!
Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥΣ....ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ.
ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ....ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΥΘΟΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ.

Οι αλλαγές έρχονται ΑΔΕΛΦΙΑ....όταν κι εμείς συμμετέχουμε ΕΝΕΡΓΑ στα πράγματα.
Νομίζεις με το να κάθεσαι εκ του ασφαλούς στο σπιτάκι σου...και στο καναπέ σου...δεν θα σε αγγίξουν...τα προβλήματα;
Όσο καθυστερείς να τα ΛΥΣΕΙΣ....τόσο θα τα κουβαλάς επάνω σου...στην καμπούρα σου....μέρες, μήνες, χρόνια....αιώνες....γιατί η κάθε γενιά...πρέπει να πράξει το χρέος της....όχι μόνον για την ίδια....αλλά και για το μέλλον των παιδιών της.

Δεν φοβάμαι ΕΣΕΝΑ...που κάθεσαι στον καναπέ σου...και φοβάσαι να βγεις από το καβούκι σου....γιατί έτσι κι αλλιώς....ΧΕΣΤΗΣ είσαι....οπότε τι να σε κάνω...θα κάμεις κακό και στους άλλους....!

ΕΣΕΝΑ ΛΕΩ....ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ....ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΟΥ....ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΠΕΛΕΞΕΣ.

ΕΝΩΣΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ....
ΜΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ....
ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΟΙΝΟ ΜΕ ΕΣΕΝΑ.....
ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ...ΑΠΟ  Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Σ.

(Ε.Ι.,)      ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ




ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα