Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Benjamin Fulford 3/6/2013

 Οικονομικός πόλεμος κλιμακώνεται με εξεγέρσεις στην Τουρκία, τον αποκλεισμό της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, δολοφονίες και συλλήψεις μέσα σε σύννεφα παραπληροφόρησης.  

Μαζικές διαδηλώσεις κατά της Μοσάντο συνέβησαν στις 25 Μαΐου Παντού στο κόσμο. Εδώ;
  
   Την περασμένη εβδομάδα πολλαπλές υψηλού επιπέδου πηγές επιβεβαίωσαν την εντατικοποίηση της προσπάθειας για τον έλεγχο του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος και, συνεπώς, το μέλλον της ανθρωπότητας. Στο δημόσιο τομέα αυτό εμφανίζεται με τη μορφή των ταραχών στην Τουρκία, μπλοκαρίσματα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και των μαζικών παγκόσμιων διαδηλώσεων κατά της Monsanto, μεταξύ άλλων. Κάτω από την επιφάνεια υπήρξε ένα ξέσπασμα από ίντριγκες, συλλήψεις, απειλές και αντι-απειλές. Νέες συμμαχίες επίσης ανάμεσα σε παρελθοντικές αντιτιθέμενες δυνάμεις, σύμφωνα με πολλαπλές πηγές υψηλού επιπέδου.

Προτεινόμενος για Γαλαξιακή Ανακύκλωση.

     Στην Ασία, η Κίνα, η Νότια Κορέα, η Ιαπωνία και οι Ηνωμένες Πολιτείες όλοι συμφώνησαν στην υποχρεωτική αλλαγή του καθεστώτος στη Βόρεια Κορέα, σύμφωνα με έναν ανώτερο Κινέζο κυβερνητικό πράκτορα. Αυτό επιβεβαιώθηκε από ένα γνωστικό Illuminati grandmaster και ένα πράκτορα της Ρωσικής FSB ο οποίος δήλωσε ότι ο Kim Jong-un θα πρέπει να αφαιρεθεί. Η Βόρεια Κορέα, η οποία τώρα γενικά διοικείται από έναν ηλικιωμένο, επιθυμεί την ειρήνη. 

Mahmoud Ahmajidenad και Saeed Jalili...ξυστά τους πέρασε, προς το παρόν.
  
   Στη Μέση Ανατολή, εν τω μεταξύ, εκτός από τις ταραχές στην Τουρκία και τα Ρωσικά στρατεύματα στη Συρία, υπήρχαν ξεχωριστές απόπειρες δολοφονίας κατά του Ιρανού προέδρου Mahmoud Ahmajidenad και του συμμάχου του Saeed Jalili, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Debka που συνδέεται με τη Mossad.  

H Κιβωτός της Διαθήκης είναι στην Αιθιοπία;..."Κάποιος" μας είπε πως όχι.
  
   Υπάρχουν, επίσης 11 μέλη της One People’s Public Trust, οι άνθρωποι πίσω από τους λεγόμενους γαλαξιακούς που πιέζουν για την δική τους έκδοση ενός νέου χρηματοπιστωτικού συστήματος, κυνηγημένοι από τους εκτελεστές (hitmen) και από τα όργανα επιβολής του νόμου στην Αιθιοπία, σύμφωνα με μια πηγή της CIA. Ένα ανώτερο μέλος της Ιταλικής Στοάς P2 λέει ότι οι άνθρωποι στην Αιθιοπία, είναι εκεί σε μια προσπάθεια να βρεθεί η "αυθεντική Κιβωτός της Διαθήκης". Τουλάχιστον οι δύο πλευρές συμφωνούν ότι υπάρχει κάποια μορφή υψηλού επιπέδου ίντριγκας που συμβαίνει στην Αιθιοπία από όλους τους χώρους. Θα προσπαθήσουμε να μάθουμε περισσότερα την επόμενη εβδομάδα.  


   Εν τω μεταξύ, ένα μέλος της οικογένειας του Δράκου (Dragon family) ήρθε εμπρός αυτή την εβδομάδα για να παράσχει κάποιο υπόβαθρο. Ο άνθρωπος παρουσιάζεται με το όνομα Count Albert αλλά επιμένει ότι δεν είναι ο δόλιος "Count Albert Zvonko Berdik" που εστάλει από το Federal Reserve Board στο Χονγκ Κονγκ πριν από λίγο καιρό. Σύμφωνα με τον ίδιο, η οικογένεια του Δράκου πάει πίσω 3.400 χρόνια και διευθύνεται από ένα μόνο άτομο με το κωδικό όνομα Μ1. Ο ίδιος λέει ότι η οικογένεια του Δράκου έχει σχηματίσει πλέον μια συμμαχία με την Five Star Trustπου διοικείται από το μη-Μπους (non-Bush) μέρος της CIA.   


   Λέει, επίσης, ότι η Κίνα έχει ήδη αρχίσει να χρησιμοποιεί τη νέα τεχνολογία ενέργειας για να μετατρέψει τις περιοχές ερήμου της Κίνας σε πράσινο. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που ο Count Albert λέει ταιριάζει με τους ισχυρισμούς από Κινέζους, Ρώσους και Βρετανούς πράκτορες για τις κινήσεις υψηλού επιπέδου κατά της σκοτεινής κλίκας (cabal) γύρω από όλο το κόσμο. 

Julia Gillard: «Από που πάνε για ανακύκλωση;»
    Στον Αγγλοσαξωνικό κόσμο, για παράδειγμα, υπάρχει μια ώθηση για να αφαιρεθούν πολιτικοί που πιστεύεται ότι είναι Sabbatean πράκτορες. Ειδικότερα, η πρωθυπουργός της Αυστραλίας Julia Gillard είναι υπό ποινική έρευνα, 


http://theredandtheblue.org/2013/04/23/awu-the-question-of-whether-julia-gillard-is-under-criminal-investigation/


Stephen Harper: «Ανακύκλωση;...Θέλω και εγώ!»
   ο Πρωθυπουργός του Καναδά Stephen Harper έχει χρεωθεί με κλοπή στις τελευταίες εκλογές του   


http://www.presstv.ir/detail/2013/05/25/305314/confirmed-canada-2011-polls-fraudulent/   

David Cameron: «Τα καθάρματα πάνε να μου φάνε τη σειρά!»
   και ο Βρετανός πρωθυπουργός David Cameron είναι υπό επίθεση για συμμετοχή σε εγκλήματα πολέμου, μεταξύ άλλων. 


http://www.dailymail.co.uk/news/article-2333649/Cameron-Blair-grubby-deal-censor-Iraq-inquiry-Key-evidence-held-return-ex-PMs-neutrality-election-claims-foreign-secretary.html

Ο "σέξυ" Jimmy (όρκ) Savile του BBC τους "έμπλεξε" όλους.
   Υπάρχει επίσης ένα ακόμη κακοφορμισμένο σεξουαλικό σκάνδαλο στο Ηνωμένο Βασίλειο που έχει εμπλέξει 81 επιτελικά στελέχη του BBC, αλλά έχει ακόμη για να περιπλέξει οποιονδήποτε πολιτικό.


http://www.dailymail.co.uk/news/article-2333723/Sex-abuse-claims-81-BBC-staff-reported-wake-Savile-scandal–half-work-corporation.html


  Ωστόσο, είναι απλά θέμα χρόνου πριν οι πολιτικοί αρχίσουν να πέφτουν σαν ντόμινο, αναφέρει η πηγή της MI5.   


  Υπάρχει επίσης μια νέα ώθηση για να αφαιρεθεί ο άνθρωπος βιτρίνα των Rockefeller, Obama, από την προεδρία των ΗΠΑ, σύμφωνα με πολλαπλές υπηρεσίες των ΗΠΑ και στρατιωτικές πηγές. Κατά την πρόσφατη εθνική διάσκεψη των Sherriffs, για παράδειγμα, αποδείχθηκε ότι το μόνο έγγραφο γέννησης που ο Obama έχει δημοσίως εμποδίσει είναι μια απάτη.  


  Εδώ είναι μια σύνοψη των αποδεικτικών στοιχείων που μου εστάλησαν καιρό πρίν, από τον Dr. Michael Van de Meer το οποίο αποδείχθηκε ότι ήταν το τελευταίο του e-mail προς εμένα πριν σκοτωθεί:   


DN: Η πληροφορία αυτή δημοσιεύτηκε πριν από ένα χρόνο στο Before It’s News.   

«Μπάρακ, αν τους έλεγα ότι είσαι Κινέζος θα το πίστευαν!»

   Τώρα, δεν θα μπορούσα να ενδιαφερθώ λιγότερο για το πιστοποιητικό γέννησης του Προέδρου, το οποίο ήταν μια ιστορία που πρώτα ανασύρθηκε από την Hillary Clinton κατά τη διάρκεια της πικρής προεδρικής εκστρατείας τους. Ωστόσο, δεδομένου ότι ο Λευκός Οίκος έχει κάνει μια τέτοια γελοία επίδειξη ισχυρισμών για την παραγωγή του, διαβάστε αυτό ξανά και πείτε μου τι σκέφτεστε. Αν ειλικρινά πιστεύετε ότι αυτό είναι απλά ηλίθιο, στη συνέχεια να επισημάνετε γιατί αυτές οι 4 ερωτήσεις δεν θα πρέπει να έχει σημασία. Θα περιμένω ....   


1. Πίσω στο 1961 οι έγχρωμοι άνθρωποι ονομάζονταν "νέγροι". Πώς, λοιπόν, μπορεί να δηλώνει το "πιστοποιητικό γέννησης" του Obama πως είναι "Αφρο-Αμερικανός", όταν ο όρος δεν είχε χρησιμοποιηθεί ακόμη εκείνη τη στιγμή; Ο σωστός όρος θα ήταν "Malado" ο ένας γονέας μαύρος, ο άλλος γονέας λευκός.   


  «Ένα κίνημα με επικεφαλής τον Jesse Jackson για να αποκαλούνται οι μαύροι ως Αφρο-Αμερικάνοι συναντήθηκε τόσο με παρακινούμενη έγκριση όσο και με βαθύ σκεπτικισμό σε μια συζήτηση που έρχεται να συμβολίσει το ρόλο και την ιστορία των μαύρων σε αυτή τη χώρα.» NY Times, 1989  

«Αγκού...αγκού...χαχαχαχχαααα!!!»

  2. Το πιστοποιητικό γέννησης που ο Λευκός Οίκος κυκλοφόρησε παραθέτει τη γέννηση του Ομπάμα  στις 4 Αυγούστου 1961 και τον Barack Hussein Obama ως πατέρα του. Δεν είναι μεγάλη υπόθεση, έτσι δεν είναι; Κατά τη στιγμή γέννησης του Obama, δείχνει επίσης ότι ο πατέρας του είναι ηλικίας 25 ετών, και ότι ο πατέρας του  Obama γεννήθηκε στην "Κένυα, στην Ανατολική Αφρική". Αυτό δεν θα έδειχνε ανήσυχο, εκτός από το γεγονός ότι η Κένυα δεν υπήρχε καν μέχρι το 1963, δύο ολόκληρα χρόνια μετά τη γέννησή του Obama, και 27 χρόνια μετά τη γέννηση του πατέρα του.   


  Πώς θα μπορούσε ο πατέρας του Obama να έχει γεννηθεί σε μια χώρα που δεν υπήρχε ακόμα; Μέχρι που η Κένυα ιδρύθηκε το 1963, ήταν γνωστή ως "Βρετανικό προτεκτοράτο Ανατολικής Αφρικής" (British East Africa Protectorate).   


  Από Wikipedia.org: Η Βρετανική Αυτοκρατορία ίδρυσε το προτεκτοράτο της Ανατολικής Αφρικής το 1895, που είναι γνωστή από το 1920 ως αποικία της Κένυας. Η Δημοκρατία της Κένυας έγινε ανεξάρτητη το Δεκέμβριο του 1963.   


3. Στο πιστοποιητικό γέννησης που απελευθερώθηκε από τον Λευκό Οίκο, η εισηγμένη τοποθεσία γέννησης είναι "Kapi'olani Μητρικό & Γυναικολογικό Νοσοκομείο".  


  Αυτό δεν μπορεί να είναι, διότι το νοσοκομείο(α) σε ερώτηση το 1961 ήταν με την ονομασία "KauiKeolani Νοσοκομείο Παίδων" και "Οίκος μητρότητας Kapi'olani", αντίστοιχα. Το όνομα δεν άλλαξε με τη μητρότητα Kapi'olani & Γυναικολογική Νοσοκομείο μέχρι το 1978, όταν τα δύο νοσοκομεία συγχωνεύτηκαν. Πώς μπορεί αυτό το συγκεκριμένο όνομα του νοσοκομείου να είναι σε ένα πιστοποιητικό γέννησης με ημερομηνία 1961, όταν αυτό το όνομα δεν είχε ακόμη εφαρμοστεί σε αυτό μέχρι το 1978;   


DN: Πιστοποιείται στην ιστοσελίδα του Νοσοκομείου.   


4. Γιατί αυτό δεν συζητήθηκε στα μεγάλα μέσα ενημέρωσης;   

Ο ηρωικός πατέρας του Ομπάμα όταν πολεμούσε τους Γερμανούς στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

   Ίσως μια ιδέα προέρχεται από το βιβλίο του Obama για τον πατέρα του. Δηλώνει το πόσο περήφανος είναι για τον αγώνα του πατέρα του στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Δεν είμαι ιδιοφυΐα στα μαθηματικά, γι 'αυτό μπορεί να χρειαστεί κάποια βοήθεια από εσάς. Το "πιστοποιητικό γέννησης" του Barack Obama λέει ότι ο πατέρας του ήταν 25 ετών το 1961 όταν γεννήθηκε. Αυτό θα έπρεπε να τοποθετεί την ημερομηνία γέννησης του πατέρα του περίπου στο 1936. Τώρα χρειαζόμαστε ένα μη αναθεωρημένο βιβλίο ιστορίας  -ένα που δεν έχει τροποποιηθεί για να ικανοποιήσει τους στόχους του συγγραφέα- για να βεβαιώσει ότι ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν ουσιαστικά μεταξύ του 1939 και του 1945.   


DN: Έχω τη λογική βεβαιότητα ότι ο Barack Obama μιλούσε για τον παππού από την μητέρα του που πολέμησε στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, όχι τον πατέρα του, έτσι ώστε αυτό το σημείο είναι σαφώς λάθος / παραπληροφόρηση. Το προσωπικό του Obama Διορθώνει την Ιστορία του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.   


  Ακριβώς πόσα τρίχρονα παιδιά μάχονται σε πολέμους; Ακόμα και στα τελευταία στάδια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου ο πατέρας του δεν θα ήταν πάνω από 9 χρονών. Μήπως αυτό σημαίνει ότι ο κ. Obama είναι ένας ψεύτης, ή απλά επιλέγει να αλλάξει τα γεγονότα για να ικανοποιήσει τη φαντασία του ή πολιτικούς σκοπούς (εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται ως "ψεύτης").   


  Δεν μπορεί να υπάρξει αμφιβολία ότι το πολιτικό σύστημα των Ηνωμένων Πολιτειών έχει καταστραφεί και η μόνη ελπίδα για τη χώρα αυτή βρίσκεται στις υπηρεσίες επιβολής του νόμου και στο Πεντάγωνο. Παρακαλώ, κλωτσήστε τους αλήτες έξω.   

Αριστερά ο Κινέζος και δεξιά αυτός που κάνει το Κινέζο.

   Ο Κινέζος ηγέτης Xi Jinping έχει προγραμματίσει να συναντηθεί με τον Obama αργότερα αυτή την εβδομάδα στην Καλιφόρνια. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η σκοτεινή κλίκα (cabal) θα προσφέρει όλα όσα επιθυμεί η Κίνα, σε μια προσπάθεια να πάρει την Κινεζική υποστήριξη ώστε να συνεχίσει την πτωχευμένη εταιρική διακυβέρνηση της (Ουάσινγκτον) DC. Αρκετές πηγές ισχυρίζονται ότι η σκοτεινή κλίκα (cabal) και πάλι θα προσφέρει παγκόσμια κυριαρχία στην Κινεζική κομμουνιστική κυβέρνηση.   

Πολιτική υποδοχή του "Μήτινγκ".
    
   Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η συνάντηση των Bilderbergers στην Αγγλία λίγο πριν από τη σύνοδο κορυφής έχει θέσει μεγάλες ελπίδες για μια Κινεζική / Sabbatean συμμαχία της σκοτεινής κλίκας (cabal) για να κυβερνήσουν τον κόσμο.   


  Ωστόσο, οι Ρώσοι, οι Ινδοί και οι Ιάπωνες, οι οποίοι όλοι έχουν κοινά σύνορα με την Κίνα, έχουν ήδη σχηματίσει στρατιωτικές συμμαχίες και οι αποφάσεις τους κάνουν πολύ σαφές ότι δεν πρόκειται να ακολουθήσουν με τα σχέδια της σκοτεινής κλίκας (cabal) να προσφέρει τον παγκόσμιο έλεγχο στην Κίνα. Οι Κινέζοι είναι επίσης αρκετά έξυπνοι για να ξέρουν η cabal θα τους "ανυψώσει" μόνο μέχρι να μπορέσει να έχει μια ευκαιρία για να τους προδώσει. 

Tsambouka hanoums sihtir Erdogan (σωστοί οι γείτονες, άντε και στα δικά μας)
  
   Η κατάσταση στη Μέση Ανατολή επίσης κινείται γρήγορα εκτός ελέγχου της cabal. Οι ταραχές στην Τουρκία ήταν για την υποστήριξη της Τουρκικής κυβέρνησης προς τους τρομοκράτες Al CIAda (αντί Αλ Κάιντα) της φατρίας Bush στη Συρία, για τη χρήση χημικών όπλων όπως το αέριο Sarin και όχι για κάποιο εμπορικό κέντρο. Ρωσικά στρατεύματα βρίσκονται στο έδαφος της Συρίας για την πρόληψη κατάληψης της εξουσίας από την Ναζί / Μουσουλμανική αδελφότητα και για να εξασφαλιστεί ότι το Ισραήλ δεν θα απελευθερώσει άλλες πυρηνικές βόμβες.   

Μη τα παίξετε μέχρι τους τίτλους τέλους....κουράγιο.

   Συνολικά, αυτό που βλέπουμε είναι ένα χάος καθώς οι παλιές δομές εξουσίας της cabal συνεχίζουν να διαλευκάνονται. Θα είναι μια συγχυτική περίοδος. Σε κάθε περίπτωση, αναμένουμε περισσότερες αναταράξεις στις επόμενες εβδομάδες καθώς μάχες συνεχίζουν μεταξύ πρακτόρων στο έδαφος, στρατούς να παρελαύνουν και διαδηλωτές στους δρόμους.   


  Ως συνήθως υπάρχουν πολλά που δεν μπορούμε να αναφέρουμε, αλλά θα παρατηρήσετε όλο και περισσότερα ανώτερα μέλη της  cabal να "χάνονται" από τη δημόσια θέα μετά τις επόμενες εβδομάδες. Δεν υπάρχει κανένα μέρος πάνω ή εκτός αυτού του πλανήτη για να κρυφτούν, και το να παραδωθούν είναι η μόνη επιλογή τους.   


  Οι καλοί κερδίζουν, αλλά εμείς πρέπει να πιέσουμε σκληρά σε όλα τα μέτωπα μέχρι αυτό πραγματικά να τελειώσει.   


  Επίσης, προσέξτε στις 11 Ιουνίου, είναι πιθανό κάτι πολύ δυσάρεστο να έχει προγραμματιστεί από την cabal για 611 (11/6) και θα πρέπει να βεβαιωθούμε ότι δεν θα συμβεί.





ΠΗΓΗ: http://deusnexus.wordpress.com/2013/06/03/fulford-chaos-as-cabal-crumbles/ 
ΚΕΙΜΕΝΟ: Benjamin Fulford
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Αρίστανδρος Ανδρομέδειος


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα