Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

ΟΙ 7 Τραπεζίτες Που Δεν Χάνουν Ποτέ Τις Ετήσιες Συναντήσεις Της Λέσχης BILDERBERG!!!

bilder6

Αν είστε ένας θεωρητικός συνωμοσίας ή ένα άτομο που παρακολουθεί τα παγκόσμια τεκταινόμενα, η ετήσια συνεδρίαση της Λέσχης Bilderberg θα είναι χαραγμένη στο μυαλό σας με ανεξίτηλη μελάνη. Αν είστε κάποιος από αυτούς, μπορεί να σας ενδιαφέρει να ξέρετε ότι η Bilderberg κρατάει  «μυστικοπάθεια» όσον αφορά την  ετήσια συνάντηση  της.
Απρόσμενα, η  φετινή συνεδρίαση της Bilderberg συμβαίνει στο Watford, ένα <<unglamorous>>  προάστιο του Λονδίνου. Είναι ενδιαφέρον, ότι θα διεξαχθεί στο ίδιο ξενοδοχείο και η  εκδήλωση «Zeitgeist».
Αν και είναι απεικονίζεται σε  ορισμένους κύκλους  ως μια συγκαλυμμένη και ελαφρώς απειλητική συγκέντρωση για να αποφασίσουν τις παγκόσμιες υποθέσεις, η ατζέντα Bilderberg δημοσιοποιήθηκε στην ιστοσελίδα της.  Μεταξύ άλλων, οι συμμετέχοντες κατά το τρέχον έτος θα συζητήσουν την ευρωπαϊκή πολιτική, την ιατρική έρευνα, τον κυβερνοπόλεμο και άλλα μεγάλα θέματα.
Ο τραπεζικός και χρηματοπιστωτικ'ος τομέας υπηρεσιών δεν είναι στην ημερήσια διάταξη, αν και όπως φαίνεται η πλειονότητα των τραπεζιτών και των τραπεζών παρακολουθούν  τις συνεδριάσεις της Λέσχης Bilderberg, σε τακτική βάση. Χτενίσαμε  τις λίστες αναμονής των τελευταίων πέντε χρόνων και παρατηρήσαμε ότι ορισμένα ονόματα και οργανώσεις εμφανίζονται επανειλημμένα. Αυτά είναι:

1. Josef Ackermann,  πρώην διευθύνων σύμβουλος της Deutsche Bank  

Σύμφωνα με την έρευνά μας, ο Ackermann παρευρίσκεται σε κάθε συνεδρίαση της Λέσχης Bilderberg από το 2008 και είναι μέλος της  οργανωτικής επιτροπής.  Παρά το γεγονός ότι  παραιτήθηκε  από την Deutsche Bank, τον Μάιο του περασμένου έτους, ο Ackermann θα είναι στη Bilderberg και πάλι αυτή την εβδομάδα. Ούτε ο Anshu Jain ούτε ο Jurgen Fitschen είναι στον  κατάλογο επισκεπτών του 2013 . 

2. Marcus Agius, πρώην πρόεδρος της Barclays 

Marcus Agius, ο πρώην πρόεδρος της Barclays ο οποίος παραιτήθηκε μετά το σκάνδαλο Libor, έχει επίσης μια τακτική συμμετοχή στη Bilderberg. Όπως ο Ackermann, έτσι και ο Agius παρακολουθεί τις συνεδριάσεις της Λέσχης Bilderberg από το  2008 έως και το 2012 και είναι μέλος της οργανωτικής επιτροπής. Ακόμα και τώρα που ο Agius έχει συνταξιοδοτηθεί συνεχίζει να παρακολουθεί και θα δώσει και πάλι το παρών . Ο  Sir David Walker, νέος πρόεδρος της Barclays, δεν θα παρευρίσκεται, ο  David Wright, αντιπρόεδρος της Barclays, θα είναι εκεί.

3. Roger Altman, πρόεδρος της Evercore Partners 

Roger Altman, ο  πρώην τραπεζίτης της Lehman  και ιδρυτής και πρόεδρος της επενδυτικής τράπεζας με έδρα τις ΗΠΑ  Evercore Partners, έχει επίσης πάρει μέρος στις συναντήσεις της  Bilderberg σε πολλές συνεδριάσεις. Ο Altman ήταν εκεί το 2009, το 2010 και το 2011.

4. Peter Sutherland,  Goldman Sachs 

Lloyd Blankfein ήταν σύμφωνα με ισχυρισμούς στην  λίστα των καλεσμένων της Bilderberg το 2007,  αλλά από τότε φαίνεται  να μην έχει συμμετοχή για λογαριασμό της Goldman.Αντί αυτού  λαμβάνει μέρος ο Peter Sutherland,  πρώην πρόεδρος της BP και τωρινός  πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Goldman Sachs International στο Λονδίνο. Επίσης,  φέτος θα συμμετάσχει ο Michael Evans,  αντιπρόεδρος της Goldman Sachs σε παγκόσμιο επίπεδο.

5. Douglas Flint, πρόεδρος της HSBC 

Douglas Flint, πρόεδρος της HSBC, είναι επίσης στη λίστα της Bilderberg. Από μαρτυρίες, ο Flint παρακολούθησε την εκδήλωση το  2011 και το 2012.   Συγκριτικά, ο  διευθύνων σύμβουλος της HSBC Stuart Gulliver φαίνεται να έχει κάνει ένα  ένα πέρασμα.

6. Henry Kravis, συνιδρυτής KKR 

Henry Kravis, ο δισεκατομμυριούχος συνιδρυτής της εταιρεία ιδιωτικού μετοχικού κεφαλαίου Kohlberg Kravis Roberts & Co, έχει επίσης παρουσία στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ για πολλά χρόνια. Λίστα προσκαλεσμένων που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο παρουσιάζει τον Kravis να έχει συμμετοχή από το 2009.

7. Kenneth Jacobs, διευθύνων σύμβουλος της Lazard 

Τόσο ο Kenneth Jacons, Διευθύνων Σύμβουλος της Lazard , όσο και ο Vernon Jordan, επίσης διευθύνων σύμβουλος της Lazard, είναι θιασώτες της  Bilderberg . Δεν φαίνεται ο Bruce Wasserstein,  πρώην επικεφαλής της Lazard και Dealmaker, να συμμετείχε σε οποιεσδήποτε συνεδριάσεις.

Ποιες τράπεζες δεν συμμετέχουν στην Bilderberg;

Αρκετές τράπεζες είναι εμφανώς απούσες από τη λίστα συμμετεχόντων της Bilderberg φέτος. Σε αυτές περιλαμβάνονται: JP Morgan, Morgan Stanley, Credit Suisse, Citigroup, UBS, Bank of America, Merrill Lynch και άλλα  μεγάλα hedge funds. Είτε το «λόμπι χρηματοδότησης» της  Bilderberg εξασθενεί ή ίσως οι τράπεζες θεωρούν την  Bilderberg χάσιμο χρόνου. Εναλλακτικά, οι συνωμοσιολόγοι θα μπορούσαν να υποστηρίξουν ότι οι ανώτεροι τραπεζίτες παίρνουν μέρος στις συνεδριάσεις στα κρυφά -  η ​​Guardian  αναφέρει ότι η επίσημη λίστα των συμμετεχόντων είναι μια ανοησία.

Από  secretsofthefed

Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα