Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

17:52 Αποχωρούν από την πλατεία Ταξίμ οι αστυνομικές δυνάμεις

 Αποχωρούν από την πλατεία Ταξίμ οι αστυνομικές δυνάμεις
 
Ένα βήμα πίσω φαίνεται πως αποφάσισε να κάνει η κυβέρνηση Ερντογάν στη στάση της απέναντι στους διαδηλωτές, που συρρέουν και πάλι στην πλατεία Ταξίμ, μετά την αιματηρή νύχτα επεισοδίων που προηγήθηκε.
Όπως μετέδωσαν τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία, επικαλούμενα πληροφορίες από το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Τουρκίας, οι αστυνομικές δυνάμεις αποχώρησαν από την πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης, επιτρέποντας ουσιαστικά να πραγματοποιηθεί η διαδήλωση.

Πληροφορίες ξένων πρακτορείων θέλουν τουλάχιστον 40.000 άτομα να συγκεντρώνονται εκ νέου κοντά στην πλατεία-θέατρο των πρωτοφανών, αιματηρών συγκρούσεων της Παρασκευής.
Μάλιστα με το πρώτο φως, απλοί πολίτες σε πολλές πόλεις της Τουρκίας, από την Κωνσταντινούπολη, τη Σμύρνη, την Άγκυρα, την Αττάλεια και άλλες, εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στους διαδηλωτές που έπεσαν θύματα της άγριας αστυνομικής καταστολής, παίρνοντας μέρος σε ειρηνικές πορείες διαμαρτυρίας.
Τέλος, ολόκληρη η Τουρκία βιώνει πρωτόγνωρες στιγμές, ενώ οι πολίτες ενημερώνονται από ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης, καθώς δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα