Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Pandemonium: Ιστορίες συνωμοσίας και Chemtrails.


Pandemonium: Ιστορίες συνωμοσίας και Chemtrails.Του Γιάννη Στύλιου.
«Η περιβαλλοντική κρίση είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της νέας παγκόσμιας τάξης», είπε ο Mikhail Gorbachev, μιλώντας στο «The State of the World Forum», στο Presidio στο Σαν Φρανσίσκο το 1995. Το παρακολούθησαν μεταξύ άλλων: George W H Bush, Margaret Thatcher, Maurice Strong, Ted Turner και Bill Gates.
Ο Mikhail Gorbachev υπαινίχθηκε, ότι η παγκοσμιοποίηση θα χρησιμοποιήσει τη λεγόμενη περιβαλλοντική κρίση ως έρεισμα για να επιχειρηματολογήσουν υπέρ μιας παγκόσμιας κυβέρνησης. Η περιβαλλοντική κρίση θα επιτευχθεί με διάφορα «επιστημονικά» ψεύδη, όπως: το φαινόμενο του θερμοκηπίου, η υπερθέρμανση του πλανήτη και η κλιματική αλλαγή. Όλα αυτά χρησιμοποιούνται για να προκαλέσουν σύγχυση και αυταπάτες στους ανθρώπους και να πιστέψουν πως ένα καταστροφικό γεγονός έγκειται στο εγγύς μέλλον, λόγω της ανεξέλεγκτης, απ΄ την ανθρωπότητα, χρήσης των φυσικών πόρων. Αυτό είναι ένα Μεγάλο Ψέμα.

Ας μιλήσουμε όμως για κάτι που το βλέπουμε πια με τα ίδια μας τα μάτια. Και ποιος δεν έχει δει πλέον τους αεροψεκασμούς, γνωστούς και ως chemtrails, των αστικών και μη πληθυσμών. Και ποιός δεν έχει αναρωτηθεί για το: Ποιοί μας ψεκάζουν; Με τί μας ψεκάζουν; Γιατί μας ψεκάζουν; Απαγορευμένα όμως αυτά τα ερωτήματα… Απίστευτη η ομερτά που ισχύει για το θέμα. Γενικά, όλο το σύστημα δεν λέει κουβέντα... κυβέρνηση, στρατός, αεροδρόμια, ΜΜΕ, GreenPeace κ.τ.λ.  Αυτά τα ερωτήματα δεν πρέπει να τίθενται. Γι’ αυτό και το σύστημα χρησιμοποιεί μεθόδους «καταστολής» και ψυχολογικού  πολέμου. Ποιες είναι αυτές;
1. Προπαγάνδα μέσω της τηλεόρασης.
Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων που πιστεύουν ό,τι τους λέει η τηλεόραση. Ο Stephen Hawking  έχει πει ότι «Ο μεγαλύτερος εχθρός της γνώσης δεν είναι η άγνοια αλλά η ψευδαίσθηση της γνώσης».
2. Πλήξε το κύρος του προσώπου που τολμά να μιλά για το θέμα.
Όταν, λοιπόν, κάποιος το κάνει θέμα π.χ σε τηλεοπτική εκπομπή, τα «παπαγαλάκια» αρχίζουν να  κοροϊδεύουν και να μιλούν για συνωμοσιολογία και για γραφικότητες ώστε να πλήξουν το κύρος του προσώπου που τολμά να πιστεύει αυτό που βλέπουν τα μάτια του. Έτσι, ο ομιλητής, που είναι καλεσμένος στην τάδε εκπομπή, φοβούμενος ότι θα πληγεί η εικόνα του, αποφεύγει να αναφερθεί στο θέμα.
3. Βάλε κάποιον «γελοίο» να μιλά για αυτό.
Βλέπουμε, συχνά, πολλά πρόσωπα ανά τον πλανήτη, που βγαίνουν στην τηλεόραση και μιλούν για εξωγήινους και τέρατα του κάτω κόσμου που μας ψεκάζουν, και γενικά με υπερβολές, αστήριχτα επιχειρήματα και λογικά κενά. Οπότε, ο παρουσιαστής ταυτίζεται με αυτό καθαυτό το θέμα και το συμπαρασύρει στο χώρο του γελοίου. Όταν λοιπόν κάποιος ξεκινήσει στην παρέα του π.χ να αναπτύξει το θέμα, οι συνομιλητές του αντιδρούν λέγοντας, ε... καλά, αυτά τα λέει ο τάδε (γελοίος) και δεν μπαίνουν στην διαδικασία να σκεφτούν.
4. Δημιούργησε μια κρίση.
Όταν υπάρχει οικονομική κρίση και έχει μείνει το ¼ του πληθυσμού χωρίς δουλειά τότε κανείς δεν ασχολείται με το τί γίνεται πάνω απ το κεφάλι του. Κοιτάει πώς να επιβιώσει. Και φυσικά, όποιος ασχολείται με το τί γίνεται πάνω απ΄ το κεφάλι του, προφανώς, τα έχει όλα καλά στη ζωή του και δεν έχει με τί να ασχοληθεί. Η κρίση, βέβαια, δημιουργήθηκε για να μπορέσουν να φέρουν την παγκόσμια διακυβέρνηση, αλλά όπως βλέπουμε βολεύει και σε άλλους τομείς.
5. Δώσε μεγάλη έκταση στο γεγονός.
Οι περισσότεροι άνθρωποι αρνούνται να πιστέψουν ότι κάποιοι ψεκάζουν ολόκληρο τον πλανήτη. Κάτι τέτοιο τους φαίνεται εξωπραγματικό. Σίγουρα αυτοί οι άνθρωποι θα θεωρούσαν συνομωσιολογία τις φήμες ότι οι Ναζί κάνουν σαπούνι τους Εβραίους ή ότι ο Στάλιν έχει στρατόπεδα εξόντωσης στη Σιβηρία. Έλα όμως που ήταν αλήθεια!
Με αυτές τις μεθόδους δημιουργείται μια διανοητική ταφόπλακα στο νου των ανθρώπων με σκοπό να μας ελέγχουν και να μας εξουσιάζουν.
3108529_orig.jpg
Ποιοί είναι αυτοί που μας ψεκάζουν και γιατί;
Ο John Holdren, επιστημονικός σύμβουλος του Ομπάμα, πιστεύει ότι η γεωμηχανική θα βοηθήσει στη «σταθεροποίηση του κλίματος της Γης». Υποστηρίζει δε πλήρως τη διαδικασία απελευθέρωσης σωματιδίων βαρίου, μαγνησίου, αλουμινίου, νανο-ινών, και άλλων χημικών ουσιών για να… «αντανακλούν το ηλιακό φως μακριά από τη Γη». Επίσης, ο John Holdren υποστηρίζει: «Για να έχουμε υψηλή ποιότητα ζωής θα πρέπει να υπάρχουν λιγότεροι άνθρωποι». Προφανώς μας θεωρεί χαμηλής νοημοσύνης έντομα, και όχι ανθρώπους.
Η Αμερική, λοιπόν, είναι σίγουρα  πίσω απ΄όλα αυτά και αυτό αποδεικνύεται και από το ότι τα αεροπλάνα  που ψεκάζουν δεν είναι της γραμμής, Olympic air – Aegean air κ.λ, αλλά νατοϊκά λευκά στρατιωτικά αεροπλάνα  KC-135s και KC-10s, χωρίς διακριτικά. Στον προϋπολογισμό των Η.Π.Α., άλλωστε, εμφανίζονται πολλά δις δολάρια για το πρόγραμμα «HAARP» και για τους «ανύπαρκτους» αεροψεκασμούς, την ώρα μάλιστα, που η κυβέρνηση ετοιμάζεται να προχωρήσει σε στάσεις πληρωμών προς τους πολίτες. Άρα, και κάποιοι πάνω από την κυβέρνηση χρηματοδοτούν το πρόγραμμα.
Υπάρχει, και άλλος ένας λόγος, εκτός του HAARP, που ψεκάζουν. Λέγεται «codex alimentarius» (διατροφικός κώδικας). Ο έλεγχος, δηλαδή, του πλανήτη μέσω της τροφής. Θα αναπτυχθώ εκτενέστερα στο θέμα του codex alimentarius σε επόμενο άρθρο μου. Θα κάνω όμως τώρα κάποια ρητορικά ερωτήματα: Γιατί θα απαγορεύεται να φυτεύουμε ελεύθερα σπόρους στο άμεσο μέλλον, υποστηρίζοντας το σχέδιο «Monsanto», με νόμους όπως ο S.510 στις ΗΠΑ; Γιατί η «Monsanto» εξέλιξε το γονίδιο ανθεκτικότητας στο αλουμίνιο στους γενετικά τροποποιημένους σπόρους της; Φτιάχνουν σπόρους ανθεκτικούς στη μόλυνση του εδάφους από αλουμίνιο; Γιατί άραγε; Γιατί, παράλληλα, προχωράει ραγδαία και η εξαφάνιση των φυσικών σπόρων; Η «Monsanto» θα έρθει να μας «σώσει» με τα γονίδια αντοχής στο αλουμίνιο, διότι τα κανονικά φυτά πεθαίνουν στην παρουσία περίσσειας αλουμινίου; Τί άραγε παίζει με τους ψεκασμούς βαρίου, μαγνησίου και αλουμινίου πάνω απ΄τα κεφάλια μας; Τί άραγε σχεδιάζουν και τί διακυβεύεται με την τροφή και την επιβίωση μας;
monsanto.jpg
Στο «The State of the World Forum» συζητήθηκε,  επίσης, μεταξύ των ελίτ σύνεδρων, ότι για να ευημερούν οι επενδύσεις τους χρειάζεται μόνο το 20% του πληθυσμού, οπότε όλοι οι υπόλοιποι τους είμαστε περιττοί... και μολύνουμε το περιβάλλον τους. Αλλά το μεγάλο τους πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει κάποιος μηχανισμός επιβίωσης όλου αυτού του παγκόσμιου πληθυσμού ή έστω μια μορφή περιθωριοποίησης του, ώστε να επιβιώνουν χωρίς να τους ενοχλούν. Ο φόβος τους λοιπόν για το ότι κάποια στιγμή όλοι αυτοί θα επαναστατήσουν και θα στραφούν εναντίον τους, οδήγησε στην σκέψη του μαζικού αποπληθυσμού.

Μείζον Θέμα Δημοκρατίας.
Το πολιτικό σύστημα έχει τεράστια ευθύνη τόσο για το ότι δεν ενημερώνει τους πολίτες όσο και για το ότι τους παραπληροφορεί και τους εμπαίζει. Αλλά, όπως καταλαβαίνουμε όλοι, Δεν έχουμε δημοκρατία. Απλά συντηρείται μια ψευδαίσθηση για να μας έχουν υπό τον έλεγχο τους. Αν λειτουργούσε η δημοκρατία θα υπήρχε υπεύθυνη ενημέρωση, μιας και ανησυχούν τόσοι άνθρωποι. Θα έπρεπε να ερωτηθούμε μέσω ενός δημοψηφίσματος αν θέλουμε να μας ψεκάζουν σαν κατσαρίδες και βεβαίως με τί θα μας ψεκάζουν. Ακόμη κι αν, όπως λένε, είναι για να… «αντανακλούν το ηλιακό φως μακριά από τη Γη»... Αυτό το θέμα δεν μπορεί πλέον να απορριφθεί ως μια θεωρία συνωμοσίας διότι τα γεγονότα είναι σε κοινή θέα.
Υ.Γ. Δεν είμαστε συνωμοσιολόγοι!
Η Σιωπή είναι συνενοχή!
Μοιράσου το με τους φίλους σου!


 Δείτε στο video που ακολουθεί τί λένε και οι ίδιοι! Αυτοί δηλαδή που ψεκάζουν! Όπως θα διαπιστώσετε δεν το έχουν κρυφό!!!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα