Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Δες το μέλλον σου μέσα απ' τον καθρέφτη...!!!


Ο καθρέπτης σου μπορεί να αποδειχθεί πανίσχυρο διαγνωστικό εργαλείο. Τα σημάδια που μπορείς να ανακαλύψεις στο είδωλό σου μπορούν να σε βοηθήσουν να εκτιμήσεις την πιθανότητα να αντιμετωπίσεις μελλοντικές ασθένειες. Αλήθεια, πώς δείχνεις στον καθρέπτη; 

Το σημάδι : Ο δείκτης του χεριού σου

Πιθανή διάγνωση στο μέλλον: Επιθετικότητα
Ο λόγος: Οσο πιο κοντός είναι ο δείκτης του χεριού σου σε σχέση με τον παράμεσο (το δάχτυλο που μπαίνει το δαχτυλίδι) τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να έχεις προβλήματα επιθετικότητας, σύμφωνα με μελέτη Καναδών επιστημόνων. Οι ερευνητές εξέτασαν τα χέρια αρκετών παικτών του χόκεϊ επί πάγου και κατέληξαν ότι οι άντρες που είχαν μεγάλη διαφορά μεταξύ του δείκτη και του παράμεσου παρουσίαζαν αυξημένη επιθετικότητα. 

«Οσο περισσότερη τεστοστερόνη δέχεται ένας άνθρωπος ως έμβρυο τόσο μεγαλύτερη είναι η διαφορά μήκους μεταξύ του δεικτών και των παράμεσων δαχτύλων του, οπότε παρουσιάζει περισσότερη επιθετικότητα» λέει ο επικεφαλής της έρευνας Peter Hurd. 

Η λύση: Προσπάθησε να φανταστείς κατά τη διάρκεια του πρωινού σου πιθανές ενέργειες που θα κατεύναζαν τα σημάδια επιθετικότητας, που ενδέχεται να παρουσιάσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας, λέει ο ειδικός στη διαχείριση θυμού Steven Korner. 

Το σημάδι: Στραβά πόδια 
Πιθανή διάγνωση στο μέλλον: Αρθριτικά
Ο λόγος: Τα στραβά πόδια θέτουν μεγαλύτερο ποσοστό βάρους στα γόνατα, με αποτέλεσμα να ασκείται περισσότερη πίεση στα ευαίσθητα υλικά που προστατεύουν τις αρθρώσεις. Ετσι αυξάνουν την πιθανότητα τραυματισμών ή μόνιμων παθήσεων. «Είναι σαν τις αναρτήσεις των τροχών στο αυτοκίνητό σου: ένας κραδασμός που δεν θα απορροφηθεί, θα περάσει στο σώμα σου» λέει ο Nicholas A. DiNubile, γιατρός και συγγραφέας του βιβλίου Your 7-Step Program for Healthy Muscles, Bones, and Joints. 

Η λύση : Ρίξε βάρος. 
«Αν χάσεις 5 κιλά, μπορείς να μειώσεις την πιθανότητα να αντιμετωπίσεις αρθρίτιδα στα γόνατά σου κατά 50%» λέει ο DiNubile και συνεχίζει: «Η πίεση που ασκεί το σωματικό σου βάρος είναι πολλαπλάσια στα γόνατά σου. Δύο επιπλέον κιλά αντιστοιχούν σε πίεση 20 κιλών για τα γόνατά σου». 

Το σημάδι: Επιδερμίδα προσώπου (ακμή) 
Πιθανή διάγνωση στο μέλλον: Καρδιοπάθεια
Ο λόγος: Πρόσφατα Βρετανοί ερευνητές ανακάλυψαν ότι οι άντρες που υπέφεραν στην εφηβεία τους από ακμή έχουν 33% λιγότερες πιθανότητες να πεθάνουν από καρδιακό νόσημα σε σχέση με αυτούς που το πρόσωπό τους δεν είχε σημάδι. 

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι τα υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης -στα οποία οφείλεται η ακμή- είναι αυτά που εμποδίζουν την πλάκα να φράξει τις αρτηρίες του ανθρώπινου σώματος. 

Η λύση: Πιάσε δουλειά τώρα. Το σεξ διεγείρει την παραγωγή τεστοστερόνης, λέει ο Christopher Steidle, γιατρός και συγγραφέας του βιβλίου Testosterone: A User?s Manual. Κάνε σεξ τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα, για να είσαι ασφαλής κι ευτυχισμένος.

Το σημάδι: Το κεφάλι σου
Πιθανή διάγνωση στο μέλλον: Απνοια στον ύπνο
Ο λόγος: «Οι άνθρωποι που έχουν πλατιά και κοντά κεφάλια, έχουν επίσης κοντούς αεραγωγούς, γεγονός που αυξάνει τις πιθανότητες της φραγής τους κατά τη διάρκεια του ύπνου» λέει ο Mark Hans, καθηγητής της ορθοδοντικής από το Case Western Reserve University. 

Η λύση: Γύρνα από την άλλη πλευρά. «Η φραγή των αεραγωγών κατά τη διάρκεια του ύπνου (άπνοια) προκαλείται όταν ο πάνω ιστός του αεραγωγού χαλαρώνει, πέφτει και μπλοκάρει τη ροή του αέρα» λέει ο Edward Grandi, διευθυντής του American Sleep Apnea Association. Αν κατά τη διάρκεια του ύπνου γυρίζεις δεξιά-αριστερά, μπορεί να προκαλέσεις τη μετακίνηση αυτού του ιστού στα πλάγια, πράγμα που θα έχει αποτέλεσμα την ελεύθερη ροή του αέρα. 

Το σημάδι: Το ύψος σου
Πιθανή διάγνωση στο μέλλον: Καρκίνος του προστάτη
Ο λόγος: Κατά τη διάρκεια της παιδικής ηλικίας, οι άντρες οι οποίοι ήταν ψηλότεροι από 1,75 έχουν αυξημένες πιθανότητες να παρήγαγαν επιπλέον ποσά μίας συγκεκριμένης ορμόνης, η οποία συνδέεται με την εμφάνιση του καρκίνου του προστάτη, λέει ο Stephen Freedland, καθηγητής ουρολογίας από το Πανεπιστήμιο του Ντιουκ. 

Γενικά, οι ψηλοί άντρες είναι πιθανό να έτρωγαν πολύ κατά τη διάρκεια των παιδικών χρόνων, πράγμα το οποίο επίσης συνδέεται με υψηλότερες πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου του προστάτη. 

Η λύση : Φάε ηλιόσπορους για κολατσιό. Οι αποξηραμένοι ηλιόσποροι είναι γεμάτοι από βιταμίνη Ε και σελήνιο, δύο στοιχεία που, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε στην Journal of Nutrition, μπορούν να μειώσουν σημαντικά τις πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου του προστάτη.

Το σημάδι: Η κοιλιά 

Πιθανή διάγνωση στο μέλλον: Καρδιοπάθεια
Ο λόγος : Αν η περίμετρος της μέσης σου είναι μεγαλύτερη από 35 ίντσες, τετραπλασιάζεται η πιθανότητα αντιμετώπισης καρδιακών παθήσεων στο μέλλον, αναφέρει μελέτη της American Journal of Clinical Nutrition. 

Η μεγάλη κοιλιά είναι το σημάδι του φονικού λίπους, το οποίο περικλείει ζωτικά όργανα και αυξάνει να επίπεδα της χοληστερόλης και της γλουκόζης, λέει ο επικεφαλής συγγραφέας της μελέτης Stanley Heshka. 

Η λύση : Αρμεξε την αγελάδα. Κατά τη διάρκεια μελέτης που κράτησε πάνω από 20 χρόνια κι έλαβαν μέρος περισσότεροι από 600 άντρες διαπιστώθηκε ότι αυτοί που έπιναν πολύ γάλα μείωσαν κατά 12% την πιθανότητα να αντιμετωπίσουν καρδιακό επεισόδιο στο μέλλον σε σχέση με αυτούς που έπιναν μόνο το αναγκαίο. 


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα