Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Αυτόπτης μάρτυρας στο Waco επιβεβαιώνει στρατιωτική άσκηση και παρουσία πριν την έκρηξη (Φωτογραφίες / Βίντεο)


                mattewshort4

Ο ρεπόρτερ του  Intellihub Matthew Short παρατήρησε μια αύξηση των μέτρων έκτακτης ανάγκης και  στρατιωτική παρουσία στο Waco του Τέξας στις 16 Απριλίου,  μετά την πρόσφατη τρομοκρατική επίθεση, και  κρυφά μαζί με έναν φίλο του πήρε φωτογραφίες και βίντεο  των τεθωρακισμένων οχημάτων. 

19/04/2013

Επιπλέον, έσπευσε προς την έκρηξη, όταν αυτή συνέβη την επόμενη μέρα και συζήτησε  σχετικά με τις ασκήσεις αντιμετώπισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης, με τον τοπικό αντιπρόσωπο του νοσοκομείου, κατά την διάρκεια εκτίμησης των ζημιών.
Σε συνέντευξη του αναφέρει ότι η ιστορία αρχίζει ουσιαστικά πριν από λίγες ημέρες, όταν παρατήρησε μια αυξημένη στρατιωτική παρουσία στην πόλη του και αποφάσισε να την καταγράψει , απλά και μόνο σε περίπτωση που κάτι ύποπτο συμβεί. Δεν έπεσε έξω και μόλις 24 ώρες αργότερα έγινε η έκρηξη στο εργοστάσιο λιπασμάτων στο Waco του Τέξας, το οποίο ήταν μόλις λίγα μίλια μακριά από αυτόν.
Η συνέντευξη ΕΔΩ
Γνωρίζοντας ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης απλά θα μετέδιδαν τις πληροφορίες που θα έπαιρναν από τις τοπικές και ομοσπονδιακές κυβερνήσεις, έσπευσε στη περιοχή για να δει τι συνέβαινε. Εκεί ήταν σε θέση να μιλήσει με τοπικό προσωπικό του νοσοκομείου, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι είχαν φιλοξενηθεί στρατιωτικές ασκήσεις, όπως έχουμε ήδη αναφερθεί με επίσημα έγγραφα από χθες.
Ο Matthew περιγράφει επίσης τη σκηνή της έκρηξης λεπτομερειακά, λέγοντας ότι το ασυνήθιστο μοτίβο της έκρηξης φαινόταν να καταπίνει τα σπίτια, τα δέντρα και μια τοπική παιδική χαρά.
Μπορείτε να παρακολουθήσετε την τεκμηρίωση του στο παρακάτω βίντεο, καθώς και φωτογραφίες.
mattewshort1
mattewshort2
mattewshort3
mattewshort4


Από intellihub

Απόδοση Κειμένου dorieas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα