Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Κοβοντας τις χορδες που μας απομυζούν ενέργεια. / Tεχνικη

Στις σχέσεις μας με τους άλλους ανθρώπους δίνουμε και παίρνουμε ενέργεια. Υπάρχουν όμως ορισμένα άτομα (συνήθως του στενού μας περιβάλλοντος) που συστηματικά μας απαμυζούν ενέργεια με αποτέλεσμα να αισθανόμαστε "πεσμένοι".
                        
 
 Γι αυτό φανταζόμαστε μια χονδρή χορδή να ξεκινάει από το ηλιακό μας πλέγμα (τρία δάκτυλα πάνω από τον αφαλό) και να διακλαδίζεται συνδεόμενη με όλους αυτούς (καλούς ή κακούς) που μπορεί να μας απομυζούν. 

Τότε ζητώντας από ανώτερους οδηγούς, να μας βοηθήσουν να απαλλαγούμε από τις χορδές αυτές, κατεβάζουμε το χέρι μας σαν τσεκούρι ή ξίφος με φόρα εμπρός από το ηλιακό μας πλέγμα δύο τρεις φορές και φανταζόμαστε να κόβεται η χορδή και να διαλύεται, ενώ βάζουμε το χέρι μας πάνω από το ηλιακό μιας πλέγμα για να σφραγίσουμε την εκροή της ενέργειας μας.

 Αυτό μπορούμε να το κάνουμε (απλοποιημένο) και κατά την διάρκεια της ημέρας εάν αισθανθούμε ότι κάποιος μας απομυζά ενέργεια. Τότε κλείνουμε τα μάτια, φανταζόμαστε  την χορδή που μας συνδέει με αυτόν και την κόβουμε με το χέρι μας, που κατεβαίνει σαν τσεκούρι ή ξίφος δυο-τρεις φορές εμπρός από το ηλιακό μιας πλέγμα.

 Στην συνέχεια προστατεύουμε την αύρα μας (για να μην ξανασυμβεί) γεμίζοντάς την με χρυσοκίτρινο φως και σφραγίζοντάς την με βιολετί χρώμα, πράγμα που μπορούμε να το κάνουμε και εκ των προτέρων κάθε πρωί, ή πριν από μια "δύσκολη" συνάντηση.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα