Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Περού: Βαρέα μηχανήματα καταστρέφουν τις γραμμές Nazca!!


 Peru: Heavy machinery destroys Nazca lines
7 του Απρίλη 2013 - Μια ομάδα από αρχαίες γραμμές στην αρχαιολογική ζώνη του Μπουένος Άιρες, στη Nazca, έχουν καταστραφεί από βαριά μηχανήματα, ανέφερε η El Comercio.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, τα μηχανήματα ανήκουν σε επιχείρηση εξόρυξης ασβεστόλιθων από την περιοχή.

 Οι γραμμές  βρίσκονται κοντά στον χιλιομετρικό δείκτη 444 του αυτοκινητόδρομου Panamericana Sur. Η περιοχή δίπλα στις γραμμές φέρεται να έχει επηρεαστεί, λόγω της γης που αφαιρέθηκε από την περιοχή.


Ο Eduardo Herran Gómez de la Torre, διευθυντής έρευνας στο Ojos de Condor, περιέγραψε την εκτεταμένη ζημία στην περιοχή. «Υπάρχει ανεπανόρθωτη καταστροφή σε μια σειρά από γραμμές και τραπεζοειδή που υπήρχαν στην περιοχή," είπε ο Herran.


 "Οι υπεύθυνοι της εταιρείας ασβεστόλιθου  δεν έχουν κυρώσεις ή εποπτεύονται από τις αρχές της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πολιτισμού της Ica, παρά το γεγονός ότι οι εργασίες της λαμβάνουν μέρος σε αυτόν τον μεγάλο αρχαιολογικό χώρο".
                       

                     

                                 
                                

«Η εταιρεία υποστηρίζει ότι η γη όπου είναι εγκατεστημένος ο σταθμός είναι ιδιωτική ιδιοκτησία και ότι ο ιδιοκτήτης μπορεί να κάνει ό, τι θέλει στη γη του, αλλά αυτό δεν είναι έτσι", πρόσθεσε.

Ο Mario Olaechea Aguije, περιφερειακός διευθυντής του πολιτισμού στη
Nazca , είπε ότι το λατομείο ασβεστόλιθου βρίσκεται σε ιδιωτική ιδιοκτησία, και  ο ιδιοκτήτης είναι ελεύθερος να δουλέψει τη γη.

Ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα, η ιδιωτική ιδιοκτησία βρίσκεται σε μια περιοχή που έχει χαρακτηριστεί ως Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς, εδώ και18 χρόνια.





Από  disclose
Απόδοση Κειμένου dorieas
AΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα